Sari la conținut

Marat

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Marat

  1. acuma tu ori esti...... ori te faci, sau esti iar selectiv

     

    16.733 - 14.800 = 1933 eu de astia aprox 2000 eu vorbeam,

     

     

    ps. nu mai incerca sa dregi busuiocul ca nu i-ti prea iasa

    La mana a doua diferentele sunt mai mari. Preturile la BMW se mentin ridicate si asta poate fi un motiv ca cei 2000 de euro de care vorbesti sa nu conteze chiar asa mult intrucat la revanzare ii vei recupera valoarea scazand mai incet. Daca vrei sa ai o opinie corecta despre motocicletele 1200 GS trebuie sa te urci pe una (si sa mergi... :)). Eu cred ca nu sunt cele mai fiabile motoare care exista dar am mers pe un motor asemanator cu cel pe care il vinzi (de ce oare) tu si iti pot spune ca diferenta intre GS1200 si acela justifica cu varf si indesat alegerea GS ului. Repet, inainte de a comenta mergeti pe unul...e simplu.

  2. Intru aici din cand in cand in sperata de a vedea ceva inteligent scris de cineva care are BMW GS sau a avut vreodata si de cele mai multe ori vad idiotenii scrise de indivizi care probabil ca nici nu s-au urcat pe ele in viata lor . Cei mai multi nici nu se vor urca si asta nu pentru ca nu ar vrea. Este extrem de neplacut , ca si cum ai veni acasa iar pe presul de la intrare te-ar astepta in fiecare zi un betiv care cauta cearta. Imi pare rau ca ii deranjez dar sincer si ei ma supara pe mine.

  3. Nu stiu cum era Africa asta dar am prieteni care spun ca si-ar dori mult una...probabil in urma a ceea ce au citit. Era deci o legenda , o poveste , sa elimini asa ceva trebuie sa fie opera unuia de la concurenta...probabil astia de la Honda au angajat pe careva de la BMW sa le faca strategia de piata pe perioada 2000 - 2014 si asta le-a scos cel mai celebru model din productie.

     

    Se pare ca de la anul vor sa o reintroduca totusi sau sunt doar zvonuri.

  4. Vad ca mai nimeni nu propune plimbari in acest sfarsit de saptamana si cum eu am in sfarsit timp sa ies m-am gandit sa anunt aici in ce directie plec , poate mai vrea cineva sa iasa la plimbare. Traseul este foarte frumos si relaxant , peisaje de vis prin Dobrogea , cred ca sunt cam 250 - 270 de km per total. Se trece cu bacul la Calarasi , costa cam 10 ron (cred) Se poate face un popas la Grota sf Andrei si de altfel oriunde pe malul Dunarii. Asfaltul este ok dar exista si o portiune de piatra cubica (cam 5-6 km) Cei cu vitezane in general nu sunt prea fericiti pe acolo. Eu plec la ora 9 de la benzinaria Mol de la iesirea pe Autostrada Soarelui. Voi fi acolo la 8 45 si astept pana la 9 . Merg cu pasager si nu ma grabesc nu stiu viteze de croaziera dar oricum sunt si sate asa ca nu voi merge prea repede, pe autostrada in general legal. Nu prea exista restaurante (de fapt chiar nu exista ) fiind o zona saraca. De la Cernavoda exista posibilitatea extinderii traseului pe la Capidava si Histria , un traseu superb de asemenea dar mai lung. Nu am alte precizari de facut (si nici nu cred ca mai pot verifica pana atunci daca raspunde cineva), cine vrea vine la benzinaria Mol (intrare pe A2) la 8 45 - 9 duminica.Eu am un SV rosu B79 KNU.

    Toate bune!

  5. Vand f urgent SUZUKI SV 650 S fabricat in 2006 si cumparat de la reprezentanta ( B&S) in aprilie 2007 , garantie pana in aprilie 2009 , ghidon si jug superior LSL touring si conducte de frana cu insertie metalica , tinuta in garaj , stare foarte buna. 9300 km

    Pentru curiosi , motivul este ca vreau sa cumpar ceva enduro si am o oferta urgenta.

    Pretul este de 4570 euro , usor discutabil.

    tel 0728 063 045

    post-23746-1222437226_thumb.jpg

  6. Ma bate gandul sa trec la categoria enduro touring , cred ca e mai frumos sa te dai cu diverse scule specializate de enduro , dar cum ajungi pana acolo? Apoi daca vrei sa faci o plimbare cu prietena ce faci iti iei GS 1200 sau varadero? (pt plimbare relaxata +bagaje)?

    Intrebarea este cat din toate astea poate acoperi noul F800 GS de la BMW? Este intradevar un motor polivalent sau este struto-camila? Stiu si singur ca nu se poate compara in enduro cu adevaratii campioni , dar pana unde merge ?Cat de comoda este la drum lung ? Cum sta pasagerul?

    Rugaminte mare este sa nu se laude motorul doar pt ca cineva a dat banii pe ea.

    Toate bune!

  7. Lasa ca mai vorbim maine pe forum. Daca nu ... ne vedem la ursu :D

     

     

    Mai bine vorbiti la telefon mai...ucigasule...auzi ...dar Kymco nu e scuter?...nu de alta dar am deschis dimineata topicul asta si credeam ca am gresit adresa.

    .......................................

    .........................................

     

    ...revin ...nu e scuter...au inceput astia sa faca si motorase...aia e m-am inselat..ramane doar aia cu mai bine vorbiti la telefon :rolleyes:

  8. Am si eu o interbare pentru cei care s-au lovit de aceeasi problema . Am vopsit o masca de motocicleta la cineva care desi mi-a zis ca va desface totul de pe ea cand o va vopsi , a lasat-o asa si a vopsit-o cu faruri si parbriz. probabil idiotul le-a protejat cu ceva dar nu suficient pentru ca s-au gazat . As incerca sa le sterg cu diluant dar sunt de plastic si mi-e frica sa nu le matuiesc mai rau decat a facut-o meseriasul. Are cineva vreo idee?

  9. ...asta am facut eu in ultima vreme legat de moto...buba la casca si geaca , motor cu mici semne, dar in principiu destul de bine penbtru un zbor in cap urmat de harsait asfaltul vreo 15 m...povestea este simpla...40 km la ora mers lejer , curba , masina din fata franat brusc pt a intoarce peste linie continua , frana fata ..cam brusc...zbor...buf

     

    ................................

    In alta ordine de idei...blondu glumea, vulture...a foast la serbarea mea de nascut a doua oara dupa buseala

     

    ...................................

    Sfat: nu faceti ca mine daca se poate , nu plecati singuri la drum lung , va fac toti , politia , oamenii cu care aveti eventual doamne fereste probleme , nu aveti martori , schimba declaratii etc

    .....................................

     

    Legat de discutia de 4-5 pagini pornita de la o remarca de a mea cred ca nu face rau , cel putin s-a mai animat pe aici dar ideea este , ma repet, ca locul de intalnire de la Titan este un loc de intalnire deschis tuturor , cu cat mai multi ca atata mai bine iar gasca de la Titan este INCHISA TUTUROR (sa vezi reactii acuma!) pentru simplul motiv ca ea nu exista si nu a existat niciodata. Fiecare participant care vine la intalnirile de la Titan stabileste niste legaturi cu altii , se formeaza mici grupulete si cam atata, suntem oameni ff diferiti , atat de diferiti incat este posibil ca o discutie care depaseste cadrul intalnirii moto sa nu poata avea loc (o parte din cei pe care eu de ex ii simpatizez s-ar exprima mult mai dur...), cei mai vechi au inteles asta mai demult si de aceea cei noi nu au primit NICIODATA un raspuns gen ' tu nu ai ce cauta in gasca'. Simplu ...gasca nu exista , iar la bere cu noi mergi daca esti invitat de ...noi.

    Ceea ce vreau sa spun este ca nu are sens sa va atacati pentru nici o remarca si nici sa parasiti ceva ce nu a existat cel putin pana acuma , continuati sa veniti la Titan cand aveti timp , poate veti intalni pe cineva care gandeste ca voi , cu care puteti iesi la o plimbare sau o bere din cand in cand ...si mai ales nu incercati sa va numiti gasca , veti fi dezamagiti degeaba.

    Toate bune!

    post-23746-1219043528_thumb.jpg

  10. Din cate stiam eu asta era un topic pentru cei din Titan a caror pasiune(sau doar placere) este sa se plimbe cu motorul.

    Stiam prost pentru ca dupa ce m-am chinuit sa descifrez gandurile...:D...unora care au scris pe aici am aflat ca...nu au nimic in comun cu ideea de inceput.

    Am sters ce scrisesem initial pentru ca totusi nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca exista suficiente locuri in care se pot gasi femei , altele decat pe un site de moto , cred ca pentru remarci de genul "te vad ...tu esti?" se poate da un telefon ...ma rog ar mai fi si altele de spus dar probabil ca nu mai am pentru cine.

     

    Toate bune!

  11. ....................................

     

    Acum sambata am facut un traseu cam lung petrosani - deva -varfurile- gura hont -moeciu(unde am dormit o noapte ) -Arad -Timisoara -Caransebes - hateg -Petrosani cam 700 km. si e un drum pot sa spun mixt si cu curbe si cu portiuni drepte. Am incercat sa merg asa cam pe la 4-6500 de ture. Nu mi-a placut pozitia de mers. Ma cam dureau mainile desi am facut cateva pauze de tigara. E adevarat ca eram 2 persoane plus bagaje. Dar nu mi se pare comoda la drum lung, in oras e ok dar la drum lung parca te oboseste. oare trebuie sa schimb modelul? Ma gandeam la un DL 650 V Storme Ce parere aveti ???

    E cam acelasi motor dar suspensia difera.

    Sper sa nu supar pe cineva .

     

    .......................

     

     

    Pentru pb ghidonului , care si pe mine m-a deranjat tare , exista un kit de ghidon turing pe Louis sau POLO care costa cam 320 de euro. Eu l-am luat si sincer motorul s-a schimbat TOTAL. Pentru cei care au aceasta pb recomand cu toata increderea, singurul lucru pe care il regret este ca nu am facut asta de cand am luat-o , anul trecut.

    Toate bune!

    post-23746-1213799095_thumb.jpg

    post-23746-1213799117_thumb.jpg

  12. Sambata trecuta am fost o fuga pana la Magura , o balta superba pe langa Oltenita. Este ascunsa in padure si putin cunoscuta. Drumul pana acolo este f bun cu conditia sa nu alegeti ruta prin satul Hotarele unde este groaznic. Traseu Buc , Oltenita , Magura cam 80 km dus. De acolo se poate merge mai departe la Giurgiu sau inapoi. E un traseu usor de jumatate de zi cu tot cu berea la padure. Toate bune!

    post-23746-1211438993_thumb.jpg

    post-23746-1211439002_thumb.jpg

    post-23746-1211439021_thumb.jpg

    post-23746-1211439028_thumb.jpg

  13. Stie cineva ceva de vreo intrunire ??;) k nam fost nici odata si nu mar deranja sa vin...app scuzati gramatica da mie lene sa scriu:)))) ;) app ma numesc andrei sunt incepator si am un kawa ER-6N si sun chiar mandru as putea spune :laugh: stau pe acolo pe la auchan la sectia 13 :laugh: dak sunteti vreunu prin preajma BUZZ!!! :P

     

     

    ...se pare ca si celorlalti le e lene sa-ti raspunda...aia e...fara intrunire.

  14. Imi cer scuze daca tu ai senzatia ca incerc sa fac pe moderatoare, intentia mea nu e asta, ci de a tine oarecum topicul viu si a le aminti mereu oamenilor ca ar fi frumos sa ne vedem, atragand astfel membri noi.

    E a doua oara cand imi lasi impresia ca te deranjeaza ceva la mine, si daca e asa, te-as ruga astazi la intrunire sa imi spui.

    Nu exista nici un grup al Ravenitzei daca iti faci griji, asa cum am spus era decizia mea, eu spuneam Pas, datorita ploii. Poate m-am exprimat gresit...

    O zi buna!

     

     

    Apreciez sincer faptul ca ai bun simt , nu am nimic cu tine si cred ca faci o treaba buna tinand forumul cat de viu se poate . Am vrut doar sa imi reafirm obsesia veche de un an si ceva :laugh: ...si anume ca daca se va reusi stabilirea unui loc de intalnire pentru sect 3 unde sa se poata veni fara a cunoaste pe cineva ar fi un real castig pentru toti , iar de acolo fiecare este liber sa isi aleaga prieteni cati vrea fara ca un grup sa poata spune la un moment dat ..."noi suntem sect3, sau Titan "sau mai stiu eu ce. De anul trecut si pana acum am vazut pe unii care se rugau frumos sa vina si ei acolo la Titan (fara ca nimeni sa le ceara asta) ajungand sa spuna cu ilegitima mandrie ..."noi Cavaleria de Titan facem asa sau gandim asa"...(nu ma refer la tine , tu ai fost de la inceput)

     

    In ceea ce priveste grupul Ravenitei , a fost o gluma putin rautacioasa, imi cer si eu scuze ...totusi ciudat ca despre cativa as fi jurat ca trebuie sa fie de acolo :)

  15. Intervin mai rar pe aici dar de data asta ma simt nevoit.

    Asa cum am mai spus , faptul ca unul sau altul facem pe moderatorii nu confera , zic eu , dreptul de a emite judecati in numele celorlalti. De aceea as dori sa va reamintesc ca vinerea este ziua de intalnire a celor care locuiesc in Titan (si nu numai) si care au chef sa vada alti oameni cu motoare , eventual sa stea de vorba cu acest prilej. Cei care de aici dezvolta alte relatii, de prietenie , etc , lucru frumos de altfel se pot anunta intre ei cand vin sau nu undeva ..de aceea , cu scuzele de rigoare am sa rectific putin postul de mai sus...

     

    Atentie , cei din grupul Ravenitei...azi nu va mai intalniti! :laugh:

×
×
  • Creează nouă...