Sari la conținut

gn77b

Super Membru
  • Număr conținut

    9.408
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gn77b

  1. Acum 2 ore, Mario MT 03 a spus:

     

    E facut foarte bine si foarte realist, actorii sunt aproape perfecti in rolurile lor. Nici eu nu am inteles asa de mult euforia asta, insa admit ca am fost placut impresionat de rezultatul final.
    In alta ordine de idei, au iesit 3 noi episoade din Black Mirror, am vazut 2 deocamdata dar sunt cam .. meh. 7/10

     

    Episodul cu Miley Cyrus e detestabil. Primul chiar mi se pare simpatic.

     

    Problema pe care o am eu cu Black Mirror e mai mult filozofica: e facut de un gigant media care ne avertizeaza despre problemele pe care le creeaza tehnologia. E ca si cum Apple ne-ar povesti cit de nasol e sa exploatezi chinezii in fabrici.

    Acum 11 minute, Silver Arrow a spus:

    Te asteptam cu interes cu o prezentare documentata.

    Ai cugetat mult la replica asta?

  2. Acum 5 ore, Latomeru a spus:

    Nu inteleg de unde isteria cu Cernobyl. 

    Eu am vazut 4 episoade. Nu zic ca e rau, dar mai mult nici nu am ce spune.

     

     

    Pai ai vazut  4 episoade din 5. "Isteria" e ca-i realist. Probabil l=au vazut multi mileniali care doar au auzit povesti de la parinti.

     

     

    Acum 6 ore, _Raul_ a spus:

    Kraftidioten este un film superb. 

    Cel cu Liam Neeson pare, judecând strict după trailer, ca o nuca în perete. 

    Am zis ca mi s-a parut un film amuzant, atit. Dupa ultimele evenimente, cred ca ar trebui creat un comitet de motociclisti cinefili care sa dezbata opinia mea si daca e necesar sa ma padepseasca. Dar trebuie neaparat sa aiba motociclete BMW de minim 800cc, altfel opinia lor e irelevanta.

     

    Legat de filme, am vazut multe mizerii recent dar cit de cit OK a fost Before The Devil Knows You're Dead de Sidney Lumet (12 Angry Men, Dog Day Afternoon, Serpico, The Verdict etc). Cu mentiunea ca Marisa Tomei e o actrita de umplutura care are tite misto.

  3. Vad ca o ardem artistic in ultima vreme, eu ma duc la filme pt. proletariat.

     

    Am vazut Bohemian Rhapsody. A fost cam ce m-am asteptat, bonus macar ca n-au incercat sa ia niste puncte emo cu boala lui Freddie. Apropo de acuratetea istorica, n-am stiut mare lucru despre formatie dar evident ca deviaza in citeva puncte mai mult sau mai putin esentiale.

    Am mai vazut The Ballad of Buster Scruggs. E un film placut, ca sa zic asa.

    Am mai vazut si altele dar nu prea-mi amintesc acuma.

  4. Pai 29 inseamna de fapt 28 cu cauciuc cu balon mare.

     

    Se poate merge cu orice bicicleta. Si zic asta ca om care de cind si-a luat MTB de 29 merge 95% din timp cu ea prin oras din motive de confort. Eu nu cred ca e musai sa mergi cu bicicleta optima pentru utilizarea ei. Sa fim seriosi, pe un drum de pamint se poate merge cu o cursiera pur-singe atit timp cit nu te comporti cu ea ca si cum ar fi MTB. Dar ca exemplu azi am avut placerea sa dau peste o coloana care s-a facut unde ma asteptam mai putin, pentru ca in ziua de azi sa iesi la o plimbare inseamna sa mergi duminica cu masina pina-n parc, unde stai 15 minute. Daca eram cu bicla de oras puteam sa trec printre masini, cu MTB-ul am ramas blocat din cauza ghidonului, fiind sens unic cu masini parcate pe ambele laturi. Si nu-ti iei bicla de oras sa stai in coloane.

    Dupa mine o bicla ideala de oras e 99% ce are 4TNT doar ca eu i-as pune musai Alfine 11 cu angrenaj de urcare, nu de viteza. Asta si pt. ca Iasiul are un relief mult diferit de-al Bucurestiului - exista pante de 20%.

  5. Ce nu pricep e de ce ai pus acolo biciclete destul de diferite, unele sint single speed, altele nu.

     

    In locul tau mi-as lua ceva SH cu viteze in butuc:

    https://www.dirtbike.ro/bazar/bicicleta-ktm-full-shimano-alfine-al-7005-28-m-city-396350

    https://www.dirtbike.ro/bazar/raleigh-nightflight-premium-alfine-354016

    https://www.dirtbike.ro/bazar/merida-i8-s-preso-alfine-8viteze-in-butuc-city-treking-348532

     

    Norocul tau ca toate 3 sint in Bucuresti. Nu te speria de SH, eu am 2 bicle SH si una noua, singura problema mai serioasa am avut-o cu cea noua.

    Legat de dimensiunea rotilor, pt. oras atita timp cit nu-s de 29 (clar nu recomand) te descurci cu orice. Marimea cadrului nu-i cruciala, poti sa mergi pe L daca esti M. Se poate rezolva din pipa, distantiere, ghidon. Nu e ideal dar merge.

  6. Intrebare: mi s-au dus placutele de pe fata de la MTB si mi-am luat altele. Cind sa le pun imi dau seama ca-s metalice, cele de acum fiind organice. Astea cam fac zgomot, nu? Cit de negru e dracu'? Daca-i asa imi iau organice si le vind pe astea intacte.


    » Post actualizat in 28 Oct 2018 14:24

    Evident ca n-am mai avut rabdare si le-am pus. N-am facut decit vreo 30 km si inca nu s-au rodat dar deja frineaza f bine si scirtiitul se aude doar la frinari puternice si e destul de discret. Multumit, doar ca magazinul de la care le-am luat le are la pret dublu fata de cel normal :(

    Si ca tot a zis 4TNT pe alt topic:

     

    Tu stii ce buget vrei sa aloci .
    Eu ca city bike am asta / varianta Urban , mi se pare geniala + intretinere minima (urasc sa curat lant si la moto si la bicla) https://www.canyon.com/en-ro/urban/commuter/2018/commuter-5.html
    Sigur sant si variante mai bune si la bani mai putini .
    Sa va spun cum curat eu lantul. In primul rind nu-l prea-l curat, dar cind il curat (odata la 1 luna si ceva) ma duc la o spalatorie self-service la mai putin de 1 km de mine, dau cu chestia asta http://kh7.com/en/products/kh7-motor/ care se gaseste in Carrefour pe pinioane si lant, o pun intr-o viteza in care linia lantului sa fie dreapta, dau putin pedalele inapoi in timp ce tin o perie acolo (dar se poate sari peste etapa asta) dupa care bag turbojetul aproape de pinioane ca sa le invirta in sens invers (de asta trebuie sa fie linia lantului dreapta). 5 lei, 5 minute, iese asa:
    TYuq2nA.jpg
  7. Eu astept acum un colet din SUA si urmarirea functioneaza doar pina intra in tara de destinatie. USPS imi zic din 11 oct ca e pe drum, pe site-ul postei romane imi zice ca e un cod simplu (ce-o fi insemnind). Parerea mea e ca nu are sens sa ne plingem atit timp cit pretul livrarii e mic. Vrei rapid si sigur, scoti banul. Totusi la refund merge ok, am avut o singura data problema cu un pachet care a ramas atirnat dar mi-au dat banii.

  8. @mihai.sandu: tie ti se pare ca e cazul sa te justifici in fata unor trolache? Daca prin absurd ar crede chestii din astea s-ar putea uita pe Strava unde gasesti baieti cu 20 de mii de km facuti pina acum pe 2018. Dar e un fel de troleala-dileala jalnica.

×
×
  • Creează nouă...