Sari la conținut

DanutzaZpr

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    danastefan19832002

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    din 15.07.2008
  • Motocicleta
    Suzuki GS 500

Informații profil

  • Interests
    Yacht-uri, motoare, masini, plimbari cu toate trei...pe rand:)

DanutzaZpr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna, Vand geaca piele, noua, marimea 42, pt fete. atasez poze. pret 800, usor negociabil. Dana p.s pt detalii, intrebari si vizualizare astept pm. Mesaj completat 800 lei...
  2. Hello, Sunt socata de tot ce citesc la rubrica asta..uff greu e sa ai o pasiune asa frumoasa, cu atatia stupizi in trafic Abia mi-am luat A-ul si astept sa-mi iasa"copilul" (a se iti citi Suzuky GS 500) de la revizie si sa incerc si eu asfaltul ca pilot si nu ca "rucsacel". Si acum vine dilema mea....cum reusiti fratilor sa treceti peste de astea? sa va ridicati si sa mai si radeti dupa (aviz vladutz vitezomanul si altii ca el)? Ai forrtza...mi-e o frica cumplita... offf sper sa treaca odata cu km parcursi. Dragii mei, sper sa numai citesc postu-ri cu accidente aici, niciodata!!! Asfalt uscat si sa ne vedem in trafic!!
  3. Hello, hello!!! Virusata proaspat, vara anul trecut. Acum ma chinui sa invat, fac scoala si sper ca in curand sa achizitonez si o mica "bestiutza" , visam la un Suzy GS 500, dar incercand unul la scoala moto, mi-am dat seama ca e putin cam mult pt mine , asa ca ca voi cauta un 125 ceva..astept sfaturi. Am 25 anisori si sper ca pana la anu sa fiu propetara:P. Va salut pe toate fetelor, ma bucur sa vad ca suntem din ce in ce mai multe Pana ajung sa am moto meu, profit de baietii cu moto Multumesc!!! Si pt voi baieti, hello. Asfalt uscat, fara gropi si incidente Pe maine la mars!!!
  4. felicitari! Respect! M-ai pus pe ganduri..dar presupun ca daca nu ai doza de incostienta in sange nu ai putea sa te trezesti dimineata. Pe cat e de periculos pe atat e de frumos. Unii aleg sa-si traiasca viata intr-o monotonie acuta, altii si-o condimenteaza intr-un fel sau altul...oricum ar fi E bine sa casti ochii si sa fii atent la tot ce in jurul tau. Motociclismul e lume minunata si daca te viruseaza greu mai scapi. Cochetez de multisor cu ideea, si abia de vreo doua luni am inceput sa simt pe pielea mea. M-am plimbat cu un VFR, propietarul fiind mai mult decat precaut... si acum vreau sa fac scoala si sa conduc si eu un motor..in nici un caz un VFR, cel putin pentru inceput Tineti-mi pumni!! Iti multumesc din suflet Old school..pentru povestioara, regret nespus pentru ce ti s-a intamplat..si sa fereasca D-zeu pe oricine de asa ceva...cred ca ar fi indicat..cand vb de motoare sa invatam din greselile altora..si nu din ale noastre. Asflat uscat, minte limpede si Fair winds!
×
×
  • Creează nouă...