Sari la conținut

art

Super Membru
  • Număr conținut

    1.891
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de art

  1. Kevinn foarte bun postul tau ! Da, e perfect cum procedezi ! Eu mai am de lucrat la partea cu controlatul trasei pe viraj din frana spate dozata fin... (am subliniat)

    Ca si concluzie : experienta obtinuta prin testari repetate, in locuri safe si o stare buna a pneurilor si a intregului sistem de franare e vitala...

    Exercitiul e mama invataturii !

    Scuza-ma daca ma bag in seama si iarta-mi curajul pe care il afisez....dar singura persoana pe care a vazut-o facand ceea ce scrii tu cu rosu...este Gabor Talmacsi..care ..daca nu stii iti spun eu..este campion mondial MOTOGP clasa 125..dar se poate ca tu sa fi luat lectii de la el iar in acest caz imi cer scuze pt postul meu.....si imi permit o alta intrebare...ce inseamna experienta obtinuta prin testari repetate?!!!

  2. Acum ca s-a deschis circuitul de la Adancata, ai de gand sa tragi de manetute putin? Poate ca iti va schimba in bine abordarea comentariului. Poate iti place si te alegi cu un nou hobby. Cauti daca ofera cineva cursuri, inchiriezi o motoreta, poate iti imprumuta cineva un echipament si vezi si tu ce si cum.

     

    Haralambie mie mi se pare foarte slab. Da informatii incorecte sau partial corecte si uneori se contrazice de la un tur la altul. Troia mie imi place mai mult, chiar daca nu are comentariul la fel de cursiv ca Haralambie.

    Nu merg nemuritorii pe pistele unde se dau turistii:)))....(prieteni stiu de ce)

  3. sunt de acord si cu ce spui tu ,dar sa stii ca pt strada merg tare rau de tot, sunt bucati pe care exploatez motoreta spre maxim, e adevarat ca nu sunt multe bucati totusi sunt cateva.mai tare nu vreau sa merg, mai in siguranta da - pe strada trebuie sa fii constient de realele pericole,dar eu inainte sa pilotez motoare am capatat o experienta rar intalnita ca si sofer auto si asta in regim de viteze supersonice,cand m-am urcat pe primul motor de viteza dupa 100 km eram in lumea mea deja,deci asta pt mine conteaza sa pot anticipa 99 % manevrele soferilor oricare ar fi ele.Asta ma satisface indeajuns incat sa nu ma mai gandesc la circuit.Oricum pe circuit e cum spui ceva unic-am pilotat masini de top in Germania pe circuit(Nurburgring) si crede-ma ca stiu senzatia.

    :funny:

×
×
  • Creează nouă...