Sari la conținut

valentin25de

INACTIV
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://lehmann25de.einkaufen.officelive.com/default.aspx
  • Yahoo
    valentin25de

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Vara prin Bucuresti, in rest prin Berlin
  • Carnet moto din
    1979
  • Motocicleta
    RD10 din 2000
  • Numar Moto
    vezi la poza de profil
  • Club
    ma mai gindesc

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 125 3 viteze(prima dragoste), mobre, CZ 250 la long, BMW.... si de o vreme numai japoneze, dehh...
  • Interests
    foto, moto,...calatorii dar fara noroi si ape curgatoare, doar serpentine si macadam, peisaje ...etc.

valentin25de's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. te rog trimite si mie inregistrarea aici: http://www.transfer.ro/ valentin25de@yahoo.de merci!
  2. Dane, in clipul cu pricina mai apar niste motociclisti, nu este nici unul din ei pe forum?
  3. Uite si filmuletul, cer scuze pt. calitatea slaba(nu am stiut sa optimizez comprimarea) dar pt. vremurile acelea era o performanta deosebita.
  4. Salut, am gasit un filmulet, cred ca de prin 87' si am scos citeva cadre.
  5. "Problema e ca la cei 1,70 metri si 65 de kg ai mei , nu prea ajung cu picioarele pe jos . Ating ori cu varful dreptului ori cu varful stangului. " Cea mai simpla si mai putin costisitoare metoda este sa duci saua la un tapiter sa mai subtieze din burete. O alta varianta ar fi inlocuirea unei piese de la articulatia amortizorului spate, te poate ajuta Doru1900 care efectuat modificarea cu succes.
  6. Hallo Stefan! Reusite fotografiile tale! Felicitari! Totusi aici e un site-u de moto si nu de botanica, din toate foto doar una e cu moto. Esti pe drumul cel bun...persevereaza!
  7. Salutare! Hop si eu! Felicitari Dane pt. topic! Cind scrii ceva despre excursia ta cu noul BMW din MĂźnchen la Bucuresti? Uite ca atasesz si dovezile necesare. Cele bune!
  8. Ce model de TA ai? eu am gasit ceva pt. PD 06 ambele intinzatoare(stinga-dreapta), complet si cu placuta dreptunghiulara care vine in capul basculei, folosite cu 25 euro amindoua + transport.
  9. Felicitari! Ca sa fiu si mai circotas, trebuia sa pui si pt. alti doritori si poze cu CDI desfacut, pe etape, ca sa vada si ei cum se procedeaza.
  10. Am cautat si eu pt. tine, prin Bucuresti si prin Berlin se pare ca este "pasare rara" acest rulment, si mi se pare si normal sa fie asa. Ar mai fi totusi o solutie, sa rectifici(cuiburile) pe strung si sa cimentezi...tind totusi sa cred ca te costa la final mai mult decit pe Madame Louise si cu rezultate indoielnice. Sa ne tii la curent cu ce ai reusit! Bafta si succes maxim! Si nu uita sa ne pui si noua un post cu ce ai reusit! de pe celalalt forum...modificari... singurul lucru cu care te pot sa te ajut este doar aripa fata de cross si originala Honda! Tot nu inteleg de ce vreti sa faceti din Mercedes Benz un Hammer!???
  11. In primul rind SCUZE MAXIME! Am vrut doar sa vin cu un ajutor! Eu am postat doar ce am gasit in raport cu problema ta*! Daca informatiile sint eronate...dehh...sint tot de la transalpisti ca si noi, care se ajuta reciproc. Sa stii ca sint tipul de biker din "garda veche": ce pot face singur, repar-surubaresc cu mare placere, iar ce presupune prea mult "risc" apelez la un "doctor", in care am incredere si poseda sculele necesare (si il ajut supraveghind-ul f. atent). In speranta ca nu ma intelegi gresit, te sfatuiesc, ca atunci cind faci operatia de schimbare, sa ai la indemina toate sculele necesare, inclusiv un flex... dorn, ciocan, cheie inelara, etc. (bucsele nu o sa iasa f.usor). Sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat! Eventual, poze! * Daca stii asa de bine codurile... de ce ne mai bagi in probe!? PS. Departe de mine intentia de fi fost rautacios!
  12. Atunci sper sa te ajuta asta: Dimensiuni rulmenti jug(sus si jos) pt. Transalp PD06/10 si Africa Twin RD04/07: tip rulment 3205 JS/26 diametru int. 26mm diametru ext. 47mm Inaltime 11,5mm inaltime totala(cu tot cu inelul de etansare) 15,5mm si daca tot desfaci se recomanda a se monta suplimentar niste Oring-uri de etansare.
  13. Dehh...mai sint si instrumente de precizie dar costa alti bani de ex.: BOEHM - 80,- euro(renteaza doar daca ai service). Pt. uz casnic, eu as propune 2furtunase de transfuzie(moaca) cu o bucla pe o scindura eventual gradata(tot moaca de prin curte), apa cu cerneala si gata instrumentul de vacuum. Simplu, exact si costuri minime. Invirti de surub pina nivelul apei este egal, nu!? Adaptoarele le faci la un nene strungar. Daca membrana e fisurata se poate cirpi(lipi-provizoriu)...vezi DETI. Succes si sa punetzi poze cu ce ati facut. Daca nu rezolvi cu CDI-ul, contacteaza-ma pe ymsg sa vedem, poate gasim o alternativa mai ieftina.
×
×
  • Creează nouă...