Sari la conținut

Balicu

Super Membru
  • Număr conținut

    705
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Balicu

  1. E o motocicleta foarte completa care merita atentie. in 6 ani nu am schimbat nicio piulita la ea. Cele mai bune investitii pe care le poti face pt ea sunt o roata fata pe 17 (de la F3 sau vfr 750) si pinioane 15/45 (cel putin eu am fost foarte incantat). Km nu prea conteaza, conteaza cum a fost intretinuta de posesorii precedenti. Spor la lucru!

  2. MultumescJagi, as putea fi si mai bine dar nu ma plang. Sunt pozitiv! Picioarele nu le simt inca daar am fost aduc cu elicipterul la cluj si maine voi fi operat. Sper ca ma voi reface si ma voi reintoarce is sa. Va multumesc pt gandurile bune!

    » Post actualizat in 05 Jun 2015 04:15

    Se pare ca pana la urma nu voi mai umbla niciodata, implicit nu voi mai urca nici pe motocicleta. Psihic sunt destul de rau..zero..Voi incerca sa nu ma las dar va fi extrem de greu! Sa nu faceti niciun metru fara echipament si mai ales fara protectie la coloanaa in plus!!!

  3. Hmm as fi tentat sa incerc odata dar treaba nasoala e ca am janta aia pe 16 si nu am la indemana cele mai performante cauciucuri. Dar defapt la cum merg eu cred ca ar face fata si astea :))

  4. "The maximum speed recall function on the Kawasaki Ninja H2R confirms that this launch bike has hit 357kmh – a cool 221.8mph – during testing. Our man Chad has just hit 322kmh (200mph) in the dark under the floodlights of the Losail circuit... Fast enough for you?"

    Motorcycle News MCN

    post-28802-0-53931900-1425492654_thumb.jpg

  5. Eu am incercat NO explode-ul si nu mi-a placut chiar deloc, la mine nu a avut niciun efect, repet la mine. Dar fiecare organism raspunde altfel, de aceea nu e bine sa copiati antrenamente sau diete, chiar daca pt cineva are rezultat nu inseamna neaparat ca functioneaza si pt tine. Dintre toate pre-workouturile cel mai multumit am fost de Animal Rage de departe. Proteinele, depinde ce anume urmariti, sa slabiti sau sa puneti masa musculara si in functie de asta va alegeti un concentrat care are carbohidrati mai multi sau putini.

    Ideea de baza e ca pt a slabi din tesutul adipos, trebuie sa arzi mai multe calorii decat introduci, de aceea cel mai bun sfat care pe care il puteti primi e sa invatati sa cititi etichetele de pe produse. Eu folosesc o aplicatie care mi se pare foarte foarte utila si anume My fitness pal, este pe google play. Acolo puteti urmari exact consumul de calorii, proteine, carbo/zi. De asemenea e foarte important sa aveti mai multe mese pe zi. Mai putin si des decat o data sau de 2 ori mult. Corpul oricum poate asimila odata doar pana la o anumita cantitate de nutrienti de aceea daca mancati prea mult dintr-o data, ce nu se asimileaza se depune sub forma de tesut adipos.

    Inainte de antrenament e bine sa consumati fructe, dilata vasele de sange, va recomand banane sau portocale; carbo care au indice glicemic slab, ovaz, paine neagra, orez brun si proteine cu grasimi esentiale oua, peste, pui, ulei de susan, unt de arahide etc.

    Imediat dupa antrenament e important consumul unui concentrat proteic, iar apoi o masa bogata in proteine (pui,oua,peste,nuci,etc).

    Dar va spun ca, calea cea sanatoasa, e un proces lung, si exista posibilitatea sa nu ai rezultatele dorite din prima, reteta cea mai eficienta se gaseste doar experimentand avand in vedere ca fiecare organism este unic, deci e foarte important sa fiti constanti..si aveti grija daca slabiti mai mult de 1kg/saptamana deja nu prea e sanatos. In rest, antrenamente intense + cardio de 4/5 ori pe zi, indicat ar fi mai mult de 30 de minute, deoarece doar apoi incepe corpul sa arda din tesutul adipos.

×
×
  • Creează nouă...