Sari la conținut

burebistaaa

Banned
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de burebistaaa

  1. Din punct de vedere legal nu depasea coloana, ci mergea pe linia de tramvai. Oricum este culpa comuna. Sanatate maxima.
  2. http://www.redmotors.ro/cumpara/manopera-revizie-motocicleta-6626954
  3. Salut. Sincer nu am mai vopsit casti pana acum, dar nu cred ca va fi o problema. Te astept cu un telefon. Numai bine. http://www.redmotors.ro/contact
  4. Jantele se vopsesc electrostatic. Cu tot cu sablat cam 500-600 ron, depinde de culoare. Daca vrei vopsea lichida cam 150-200 ron, in functie de culoare. O zi buna.
  5. Salut. Da, se poate face. Varianta mai ieftina ar fi sa o vopsim, galben, albastru si alb, apoi aplicam stickerele, dupa care le lacuim. Daca poti, trimite-mi mai multe poze sa vad exact despre ce e vorba. O seara buna. Salut. Imi poti trimite niste poze cu carenele sparte ca sa imi fac o idee? O seara buna.
  6. Mai rar o motoreta de 14 ani vechime care sa arate asa...
  7. Vopsitorie profesionala pentru orice tip de motocicleta. Vopsim si reparam carenele motocicletei indiferent de starea lor. Daca optati pentru inlocuirea carenelor, livram din stoc sau pe comanda carene noi OEM sau AM. De asemenea sablam si vopsim in camp electrostatic cadru motor, cadru de bord, bloc motor, scarite, jante, juguri, bascule, etriere de frana, ghidoane, suporti oglinzi. Executam stickere identice cu cele originale, sau aducem pe comanda stickere OEM pentru orice tip de motocicleta. Pentru oferta concreta nu ezitati sa ne contactati. http://www.redmotors.ro/cumpara/vopsitorie-motociclete-6626834 Pret promotional vopsitorie integrala carene - 975 ron
  8. I-auzi, Jumba, ce zice Alex... Incercam un speed test? )
  9. burebistaaa

    moto cu pieton

    Nu m-a interesat ce s-a intamplat cu el...
  10. burebistaaa

    moto cu pieton

    E ok baiatul, a scapat doar cu julituri. In schimb, mobra e cam ciufulita: bord, cadru bord, oglinda, carena fata, capac stator.
  11. Zicea cineva ceva de GIURGIU in week-end????
  12. N-ai mai frecventat-o de mult....e 120 ron nelimitat....si 70 ron pana in ora 4 sau 5, nu mai stiu
  13. La ce conditii pui e posibil sa pleci singur.
  14. drace, nu ti-am luat flori si nici la multi ani nu-ti zic....uite-asa.....
×
×
  • Creează nouă...