Sari la conținut

constandin

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de constandin

  1. Nu am mai pus de multa vreme imagini pe forum , cum pot pune imagini aici fara ca initial sa le uploadez pe o alta pagina de net precum imageshack sau altele ... si sa plasez aici doar link-ul ?

    :)

    Langa butonul "POST" ai alt buton: "MORE REPLY OPTIONS". Il folosesti cu incredere, apoi in josul paginii o sa-ti apara un alt buton magic: "ATTACH FILES".

    Succes! Hai cu pozeleeeeee! :D

    post-32096-0-60734000-1371622169_thumb.jpg

  2. Parada este programata Sambata de la ora 13. Ar fi bine daca ai reusi sa ajungi in camping pana in ora 12.30 sa apuci sa-ti tragi sufletul dupa drum. In plus, din experienta anilor trecuti stiu ca dureaza un pic pana ne aliniem toti pentru parada. Mai sus ai programul detaliat al intrunirii, poate reusesti sa ajungi de vineri totusi. Mai avem pregatite si alte surprize. Asfalt uscat!

  3. Hunedoara va fi prezenta \m/ :tempted:

    Va asteptam cu drag rom!

     

    Cam putine confirmari pana acum ... nu le place biker-ilor vara la mare sau berea bauta pe nisip ? Ca sa nu mai spun de compania fetelor frumoase , muzica buna si organizarea desavarsita ... ?

    Pai normal ca bikerilor nu le place vara la mare, berea la nisip, fetele frumoase, muzica sau organizarea. Ei vin pentru DRUM! :P

     

    Salve! Bucurestiul unde si cand ne vedem sa plecam in grup? Cineva cu spirit de initiativa sa ne organizeze!

    Deja? Mai sunt 3 saptamani totusi! :D

  4. unul de 400/800 te ajuta cu ceva?

    Se aseamana dar din pacate nu sunt la fel si nu cred ca se potrivesc. Multumesc oricum.

     

    http://www.ebay.com/...tr#ht_797wt_932

    Sau,dacã vrei ceva mai special,dar,evident,mai scump...http://www.ebay.com/itm/Air-Filter-Covers-for-Kawasaki-VN1500-/200551253684?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2eb1c946b4&vxp=mtr#ht_803wt_932

     

    Si mi-am adus aminte cã lui @StefanAM i-am adus hypercharger,deci,în principiu,s-ar putea sã-l aibe disponibil pe cel original.Baftã !

    Da, Multumesc, i-am lasat un PM, poate am noroc. Intr-adevar capacele din primul link nu sunt pentru VN-ul din '99 si oricum sunt mai scumpe decat cele originale (pe care le-am gasit, insa ajung in 2 saptamani). Nu tin mortis sa le iau noi avand in vedere ca nu prea stau bine cu banii plus ca pierd juma de luna de "zbor" pe 2 roti. Daca nu gasesc alta alternativa, maine le comand pe cele OE. Multumesc inca o data.

  5. Salut Vulcanisti!

    Nu de mult (o luna) mi-am vandut VN-ul de 400 care m-a initiat in lumea calatoriilor pe 2 roti. M-am despartit de el cu o oarecare strangere de inima avand in vedere ca am petrecut cativa ani buni in compania lui. M-am mai linistit insa cand l-am cunoscut noul proprietar. Cu siguranta e pe maini bune.

    Noul motor este cumparat din Germania si l-am luat inainte de vanzarea celui vechi. Sunt multumit de el, si el de mine ... sper :D.

    Mica surpriza este consumul :).

    Mi-am inchipuit ca saltul de la 400 la 1500 este unul destul de mare si deci si consumul ar trebui sa fie pe masura insa din cate am mai citit se pare ca ar trebui sa fie ceva mai mic.

    Dupa drumurile si masuratorile facute mi-a iesit consumul mediu astfel:

    - in oras 8.5 - 9.3 L/100Km (in functie de stilul de condus/aglomeratie)

    - in afara orasului 7.5 L/100Km.

    Voiam sa intreb pe cei care au acest model care este consumul lor de zi cu zi si in cazul in care al meu este cu adevarat peste limitele normale unde ar trebui sa ma uit pentru eventualele reglaje.

    post-32096-0-30761600-1341902171_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...