Sari la conținut

strumfuadi

Super Membru
  • Număr conținut

    5.614
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    B u c u r e s t i
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda 954 Fireblade
  • Numar Moto
    NEindoit..
  • Club
    Havana

Informații profil

  • Motociclete detinute
    4. Honda CBR900RR SC50 3. Honda CBR600 F4 - sold! 2. Yamaha YZF600R Thundercat - crashed! 1. Suzuki GS500 - sold!
  • Interests
    interesat..

Vizitatori Recenți Profil

5.846 citiri profil

strumfuadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. strumfuadi

    R Marce

    Este vorba de Marcela, cu userul mentionat de Kali mai sus. Aici pe forum, /index.php?/user/1431-r-marce/ Daca stie ceva unul din userii vechi, rog sa imi scrie mie sau lui Kali pe privat. Nu stim daca este vorba de accident moto sau nu, dar s-a intamplat acum 2 ani si ceva. Multumim.
  2. OK, multumesc pentru raspunsuri, m-am linistit cu cuzinetii. Mai citisem ca la 954 ar fi probleme cu ei la pistonul 3, dar nu am nicio manifestare din cele descrise de voi. Ma voi uita la bujii si sa le strang la cuplu daca e cazul. Iar la Pair valve nu stiu ce ii pot face, doar eventual sa ascult daca de acolo vine sunetul, cu rezervorul ridicat..
  3. Cuzinetii tzocane ca un tachet? Cezar, tu i'ai schimbat, se manifesta cumva inainte de a fi prea tarziu?
  4. Multumesc ptr raspunsuri! Distributie nu e sigur. Pair valve asa se manifesta? Tacane? De bujie desfiletata am mai auzit povesti pe alte forumuri, sper sa nu fie cazul, o sa verific. Am scris. 74 de primaveri
  5. OK, se da una bucata 954, nebirjarita, 70k km. De curand am inceput sa remarc un tacanit metalic care se aude doar la rece, pana ajunge motorul la temperatura de lucru. Cel mai puternic se aude stand deasupra rezervorului, in partea din fata, uuusor stanga. Intensitatea tacanitului creste proportional cu turatia motorului, iar dupa 5000rpm nu se mai aude (acum nu stiu daca turatia e responsabila sau zgomotul in rest devine prea pronuntat si acopera). Nu este distributia, aia stiu cum suna si nu a mai zdranganit dupa ce am schimbat intinzatorul. De asemenea, distanta la pastile a fost masurata la revizia din iarna si era in limite. V'ati confruntat cu asa ceva? Cezar, ai legatura! )
  6. Asculta ce zice baiatul asta de mai sus, ca zice bine. La 2500 Eur gasesti un F4(i) in mintile lui, daca iti mai raman bani investeste in echipament de calitate. Eu am avut F4 si mi-a placut foarte mult. R6, mai ales din anii aia, nu.
  7. OK, atunci daca e careva care modifica nr de Km, sa ma contacteze pe privat.
  8. Din pacate nu am cont pe site-ul acela.. Deci se poate face modificarea si la noi? » Post actualizat in 06 Oct 2015 10:35 Am gasit ceva legat de eepromul 93c56 de pe 954, insa pare a fi vorba de transponderul ptr chei, nu de afisajul din bord si vad ca este pe ECU. Acum sunt si mai derutat. http://fichas.zedbull.es/zedprog/ si se alege modulul 75 care e pentru bicicletele noastre. Pana la urma tipul ala vorbeste prostii sau nu??
  9. Salutare posesori de 954. Dupa 6 ani de 954 m'a lovit iarasi piticul de pe creier cu afisajul consumului in km/l in loc de naturalul l/100. Am gasit de curand pe un forum un monolog al unui tip care sustine ca s-ar putea rezolva printr-o reprogramare a EEPROM-ului, prin schimbarea valorilor de la doua adrese. http://mhhauto.com/Thread-Honda-CBR-954RR-indicator-from-km-l-to-l-100km Acum intrebari pentru cei mai priceputi in chestii d-astea: 1. unde se afla acest EEPROM? In bord? 2. cum se face reprogramarea, se pricepe careva? Merci!
  10. Salutare, daca sunteti din Bucuresti, aveti 954 (posibil sa mearga si la 929, nu stiu) si vreti un filtru de aer sport BMC folosit 7500km si fara nicio curatare la activ, il vand cu 35 EUR pret final. Astept PM daca sunteti interesati.
  11. Da, asa este, nu mai cautasem.. Se poate sterge topicul, pentru a nu perturba celelalte topicuri folositoare. Multumesc!
  12. A mai trecut o saptamana. Tot nicio veste?
  13. OK, mai asteptam atunci. Nu de alta, dar acum un an pe vremea asta deja facusem rezervare la 'otel.
  14. Poate mi-a scapat mie, dar nu am gasit pe aici nimic despre intalnirea anuala de la Constanta organizata de Seawolves. Sper ca se tine si anul acesta, stie cineva ceva despre aceasta intalnire?
×
×
  • Creează nouă...