Sari la conținut

strumfuadi

Super Membru
  • Număr conținut

    5.614
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de strumfuadi

  1. strumfuadi

    R Marce

    Este vorba de Marcela, cu userul mentionat de Kali mai sus. Aici pe forum, /index.php?/user/1431-r-marce/ Daca stie ceva unul din userii vechi, rog sa imi scrie mie sau lui Kali pe privat. Nu stim daca este vorba de accident moto sau nu, dar s-a intamplat acum 2 ani si ceva. Multumim.
  2. OK, multumesc pentru raspunsuri, m-am linistit cu cuzinetii. Mai citisem ca la 954 ar fi probleme cu ei la pistonul 3, dar nu am nicio manifestare din cele descrise de voi. Ma voi uita la bujii si sa le strang la cuplu daca e cazul. Iar la Pair valve nu stiu ce ii pot face, doar eventual sa ascult daca de acolo vine sunetul, cu rezervorul ridicat..
  3. Cuzinetii tzocane ca un tachet? Cezar, tu i'ai schimbat, se manifesta cumva inainte de a fi prea tarziu?
  4. Multumesc ptr raspunsuri! Distributie nu e sigur. Pair valve asa se manifesta? Tacane? De bujie desfiletata am mai auzit povesti pe alte forumuri, sper sa nu fie cazul, o sa verific. Am scris. 74 de primaveri
  5. OK, se da una bucata 954, nebirjarita, 70k km. De curand am inceput sa remarc un tacanit metalic care se aude doar la rece, pana ajunge motorul la temperatura de lucru. Cel mai puternic se aude stand deasupra rezervorului, in partea din fata, uuusor stanga. Intensitatea tacanitului creste proportional cu turatia motorului, iar dupa 5000rpm nu se mai aude (acum nu stiu daca turatia e responsabila sau zgomotul in rest devine prea pronuntat si acopera). Nu este distributia, aia stiu cum suna si nu a mai zdranganit dupa ce am schimbat intinzatorul. De asemenea, distanta la pastile a fost masurata la revizia din iarna si era in limite. V'ati confruntat cu asa ceva? Cezar, ai legatura! )
  6. Asculta ce zice baiatul asta de mai sus, ca zice bine. La 2500 Eur gasesti un F4(i) in mintile lui, daca iti mai raman bani investeste in echipament de calitate. Eu am avut F4 si mi-a placut foarte mult. R6, mai ales din anii aia, nu.
  7. OK, atunci daca e careva care modifica nr de Km, sa ma contacteze pe privat.
  8. Din pacate nu am cont pe site-ul acela.. Deci se poate face modificarea si la noi? » Post actualizat in 06 Oct 2015 10:35 Am gasit ceva legat de eepromul 93c56 de pe 954, insa pare a fi vorba de transponderul ptr chei, nu de afisajul din bord si vad ca este pe ECU. Acum sunt si mai derutat. http://fichas.zedbull.es/zedprog/ si se alege modulul 75 care e pentru bicicletele noastre. Pana la urma tipul ala vorbeste prostii sau nu??
  9. Salutare posesori de 954. Dupa 6 ani de 954 m'a lovit iarasi piticul de pe creier cu afisajul consumului in km/l in loc de naturalul l/100. Am gasit de curand pe un forum un monolog al unui tip care sustine ca s-ar putea rezolva printr-o reprogramare a EEPROM-ului, prin schimbarea valorilor de la doua adrese. http://mhhauto.com/Thread-Honda-CBR-954RR-indicator-from-km-l-to-l-100km Acum intrebari pentru cei mai priceputi in chestii d-astea: 1. unde se afla acest EEPROM? In bord? 2. cum se face reprogramarea, se pricepe careva? Merci!
  10. Salutare, daca sunteti din Bucuresti, aveti 954 (posibil sa mearga si la 929, nu stiu) si vreti un filtru de aer sport BMC folosit 7500km si fara nicio curatare la activ, il vand cu 35 EUR pret final. Astept PM daca sunteti interesati.
  11. Da, asa este, nu mai cautasem.. Se poate sterge topicul, pentru a nu perturba celelalte topicuri folositoare. Multumesc!
  12. A mai trecut o saptamana. Tot nicio veste?
  13. OK, mai asteptam atunci. Nu de alta, dar acum un an pe vremea asta deja facusem rezervare la 'otel.
  14. Poate mi-a scapat mie, dar nu am gasit pe aici nimic despre intalnirea anuala de la Constanta organizata de Seawolves. Sper ca se tine si anul acesta, stie cineva ceva despre aceasta intalnire?
  15. Colorit original si sticker pe codita de model US. E adusa din state?
  16. "a face distributia" inseamna doar "a schimba lantul"? Patine nu, intinzator nu, pinioane de pe axele cu came nu? Atunci ar fi parfum! Pai pe principiul asta si la masina se schimba doar cureaua, da'le dreaq de role de ghidaj si intinzator.
  17. E synthetic technology. Adica nu full sintetic grupa 4 sau 5 ci e hidrocracat din zeama de dinozaur, e un grupa 3 toata ziua. Oricum, la pretul asta e pomana, parca as lua si eu 4 litri sa mai spal motorul cu el vreo 2000km si sa ramana cu ulei relativ curat pana in primavara.
  18. Deci e criminal, topicul asta de cazatura s'a transformat in "cati km pot fi facuti pe motor in 24h".. Offtopic: Am facut pe 954 1100km in 16h, Muntenegru-Bucuresti si a doua zi am plecat pana la Balchik si inapoi, inca 800km cu ce m'am mai invartit pe acolo. Se poate, te doare curu, mai faci o pauza, mai bei un suc, mai infuleci un croissant, mai arzi o tigara. Daca esti determinat se poate, iar asta cu 954. Cu un doispesute GS sau LT bagi km astia in regim de pensionar, te doare la popic.
  19. Bine ca mobristul e OK. Acolo daca pleci de la semafor normal, nu racing, prinzi pana intersectezi sensul dinspre apaca maxim 30/h, nici nu tragi a doua.
  20. 325$ cu piese OEM din state. Asta fara transport si comisioane. La manopera nu ma pricep. Cu piese luate din Ro probabil tot cam acelasi scor, dar in EUR..
  21. Stiu ca 929 dar si unele 954 au mai avut probleme la cablajul electric, in special la masa. Ca o treaba de mentenanta, pentru ca tot vine iarna, ia la mana toate mufele, desfa'le si da'le cu WD40 si plimba'le putin (mufat-demufat). Si sa te uiti si la firele care vin in papucii din mufe, sa nu fie coapte sau mufele topite. In rest, apa paie si bataie!
  22. Banuiesc ca pentru furca. Marca Ariete, cod ARI.053 Pentru comanda, recomand aici.
  23. JAGI are dreptate. Fix acolo am zburat si eu in 2006, si tot peste capota unui Clio albastru care iesea de la biserica. Odihneasca-se in pace, mergeti calm in oras si cu ochii in 14. Altfel, usor-usor, ne rarim. Pana la urma ce era, 1000RR sau 954? Cand am auzit de Iancului si 1000RR Repsol mi-a zburat gandul la tipul care e acuma la fostul Ursu.. LE: m-am uitat pe poza si pare 1000RR, 954 nu are adancitura aia in fata la rezervor si nici HESD (care parca se vede). Iar masina nu era Clio ci un Opel.
  24. +1 Senzorul de neutral nu da la masa sa aprinda becul, iar ECU crede ca e in viteza tot timpul. Drept urmare, cand lasi cricul ii da stingerea. Dioda din cutia de sigurante in principiu nu are treaba. Cel mai simplu verifici senzorul de neutral scotand dioda, pui un multimetru pe masurat rezistente (ohmi) cu o sonda pe pinul central al diodei (sunt 3 pini acolo), iar celalalta sonda pe un surub borna (-) de la baterie. Daca citesti 0 cand e pe neutru si 1 sau infinit cand e bagat in viteza atunci senzorul e ok. Daca nu, trebuie schimbat, sau mai intai verificat conectorul dintre pinul central al diodei si acest senzor (nu am schema de 919, m'am uitat acum pe schema de 954, insa ar trebui sa fie identice)..
×
×
  • Creează nouă...