Sari la conținut

Dr_krl

Super Membru
  • Număr conținut

    776
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dr_krl

  1. La 13.04.2019 la 21:42, Cristi PH a spus:

    . Pret negociabil in limita bunului simt.
    Cartea este la proprietarul din BZ care doreste perfectarea actelor.Fara asigurare si ITP.Anunt valabil pana pe 25 aprilie.

     

     

    Și totuși cam de unde începe prețul negociabil? Ca să știe lumea și cam pe unde e limita bunului simț.

  2. În mare parte e așa cum zice Vene.  Eu am schimbat la Jupiter 3 motorul cu unul de Planeta 4. E trecut în acte noul motor și așa a rămas din 1998 de când am efectuat schimarea. Acum nu mai merge treaba. Am doi prieteni care anul trecut au făcut la fel, pe barba lor, dar la RAR (cu pile tari cu tot) nu au reușit să obțină înscrierea noului motor. Nu intru acum în detalii să scriu care au fost motivele, poate cu altă ocazie. Ce pot însă să vă zic este că am avut de dat niște explicații la vamă când am trecut anul trecut în Moldova mergând spre întrinirea de comuniste. M-au frecat frontieriștii moldoveni vreo 5 minute, știe Urse că era cu mine. 

  3. Citind ultimele 3 postări realizez cât de mult am îmbătrânit de o dați așa pe ghicite.

    În poze este un IJ Jupiter 3 cu motor de IJ 56 și cilindru de IJ Planeta 1 sau 2.

    Dacă vă bate gândul să-l cumpărați, verificați să fie trecut motorul în acte, altfel după noua legislație nu mai e posibil să schimbi motorul de 2 cilindri cu cel de 1 cilindru.

    Dacă vă bate gândul de orestaurare cu motor original, mai bine renunțați.

    Așa, acum, e bun de piese.

  4. La 14.01.2019 la 13:44, cornelilinca84 a spus:

    nu este nici o gresala. cunosc foarte bine piesele de mobra si pot face diferenta intre magnetouri. ideea e ca din schema electrica a mobrei 50 este dificil de inteles cum vin legate firele in redresorul cu seleniu.

    vreau sa conectez totul asa cum a iesit mobra 50(cea cu semnalizari) din fabrica. 

     

    Tu ai rezolvat problema cu legarea releului?

  5. Acum 1 oră, m72story a spus:

    Bun venit pe forum....

    Asta e din ciclul ala cu unu care arunca o piatra si sar multi sa o scoata....

    Omul ori si-a luat deja ceva si a uitat sa ne anunte si pe noi, bucurandu-se in tacere, sau l-a bantuit o ideie intr-o seara la un pahar si apoi si-a revenit.

    2

     

    Care "mulți"? :)

    Unu' a aruncat ideea, un fraier îi oferă motor spre vânzare, altu' îl întreabă de sănătate și un al treilea constată.

    Ulterior revine primul fraier și se bagă din nou în seamă pentru a mai revigora această secțiune comatoasă a ”comunistelor” :) :)  :)

    Chestia e că mi se pare că pe forum a scăzut mult activitatea ”comuniștilor” dar în schimb pare să se fi intensificat pe facebook. Păcat că e acest trend deoarece aici pe forum informația este mult mai bine organizată și structurată.

     

  6. Eu am vopsit cu vopsea negru mat spray de la Wurth, coturile la o motocicletă Yamaha și a ținut foarte bine. Cel puțin pe ambalaj scrie că rezistă până la 800 * C(sau ceva de genul). Oferta este oricum variată iar dacă începe să se ducă vopseaua îl lmai revopsești din când în când. Un tub de spray e pe la 30-40 lei.

    Acum 7 ore, 255b a spus:

    pai la ce-mi trebuia mie gasesc pe ebay la pret mult mai avantajos decat sa le cromez,dar pana gasesc nu pot sa umblu cu ele 'impuscate' :)

     

    ps   Karl,vezi ca mai amanam o saptamana cu platoul,pe zapezile astea nu ma pornesc cu platforma la drum.

    Sper ca mai rezisti umpic  :)

    kein problem :)

  7. Pentru ce dorești să o folosești? Întruniri moto și plimbări prin țară su colecție?

    Pentru plimbări, am eu IJ-ul albastru de la profil cu 2000 lei sau dacă ai chef de lucru am o Jawa 250 cu ataș Velorex 560 pentru care tocmai ce am cumpărat piese de 3000 euro din Cehia. Dacă plătești piesele, Jawa și atașul sunt bonus. Ambele cu acte în regulă pe numele meu.

    Aici ai mai multe imagini cu albastra.

    postările 2541, 2558, 2598, 2600din topicul atașiștilor.

  8. Acum 2 ore, 255b a spus:

    salutare

    cred ca te pot ajuta eu (spun cred,stiu ca am,dar nu stiu ce stare,cand ajung acasa verific)

    pe langa toate astea problema e ca vreau unu cu urechiusa rupta la schimb (am frana pe tija pe spate,ma descurc,o polizez de tot daca trebuie :)  )

     

    ne'o tinem la curent   😎

    Nu e nicio problemă. Îţi trimit eu unul cu urechea ruptă-ciobită şi dacă îţi convine mi-l trimiţi pe al tău la schimb. Problema e că asta-i cam urgent, aşteaptă strungarul să rectifice saboţii de frână la opt roţi deodată şi stă după unul de-al meu.

    Acum 2 ore, shashka a spus:

    Vinde pe OLX, cineva din Ialomita, clindru, piston, pt. jawa 250. Am vazut ca are si un platou de frana. Dar mie mi se pare cel de 353 mai mare

    Am sunat dar din păcate are doar de 125 şi 175. Mulşumesc pentru informaţie.

×
×
  • Creează nouă...