Sari la conținut

Catalin de pe forum

Membru
  • Număr conținut

    226
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Catalin de pe forum

  1. Dumnezeu sa te odihneasca!

    Acum am vazut stirea..... Imi e teama ca orice demers e de prisos, ne-am degradat prea mult cred... Nu e doar neatentia soferilor, e vorba si de ura si nepasare .. rautate si invidie... Am trecut de la romanizare la RRomanizare ..

     

    RIP, Taz !

  2. Update .

    Din pacate a intervenit ceva, nu mai pot pleca luni si aman pentru joi. Plecarea joi 25 august, intoarcere miercuri 31 august!

     

    Vlad_N, omunegru22, multumesc mult!

     

    AllenC, drum bun ! Dau o bere daca o sa fim vecini pe insula :cheers:

     

    Se poate edita cumva titlul topicului sa schimb data ? din 22 in 25.

  3. Intentionez sa plec luni cat mai de dimineata in Thassos . Plec cu pasagera si bagaje asa ca nu voi merge tare. Vreau ca dupa amiaza sa ajungem pe insula. Daca mai sunt doritori mi-ar face mare placere sa mergem impreuna . Nu am rezervare , cazare o sa gasim acolo . Nu sunt pretentios, vreau un loc curat si frumos, astept propuneri si sugestii daca mai sunt amatori .

     

    Am nevoie de cateva sfaturi de la voi, vad ca Thassos a fost o destinatie des intalnita pe forum .

    Pana la urma care e cel mai bun drum ? Vad ca sunt mai multe variante. De la Veliko Tarnavo e varianta prin Stara Zagora sau Nova Zagora. Pe google maps prima varianta are 549 Km, a doua 592, ambele cu trecerea granitei prin Zlatograd.

    In Bulgaria am mai mers o data, si atunci cu masina, si imi amintesc ca erau deficitari la indicatoare rutiere.

    Trecera cu ferry-ul o sa o facem la Keramoti, vad ca e si mai rapida si mai ieftina decat din Kavala.

    Recomandati o anumita plaja sau statiune pe insula? La intoarcere ma gandeam sa trec o zi si prin Salonic , dar asta nu e hotarat.

    Bafta!

  4. Da, poti sa treci granita la Severin, la Portile de Fier . E foarte frumos peisajul la sarbi, si la noi e f frumos. Drumul in schimb nu e asa reusit , sunt cam 100 de km pe langa Dunare, pana la Veliko Gradiste parca. Asfalt prost, gropi, nisip, pietre si multa saracie.. Am fost acum 2 saptamani pe acolo, iar pe partea romaneasca in mai ( si se lucra, daca au terminat ceva e clar mai bun drumul la noi. si mai multe pensiuni la noi, merita sa faci o plimbare cu barca pe la cazane.)

    Bafta Max!

    Distractie frumoasa!

  5. Fost, facut, vazut. E ok Obarsia - Voineasa - Brezoi. Se lucreaza pe unele portiuni, asfalt mai prost pe altele, dar overall se face fara probleme. Iar Transalpina (am facut Novaci - Obarsia Lotrului) e de vis !

  6. Stie cineva daca e ok drumul Obarsia Lotrului - Brezoi ? Este DN7A . Vreau sa urc maine pana la Obarsie si sa ma intorc spre Bucuresti pe Valea Macesului - Brezoi - Valcea - Bucuresti . Sau e mai ok intoarcere pe Petrosani - Tg Jiu - Horezu ?

     

    0724 376 275 e tel, daca mai vrea cineva .

  7. De la inceput spun, nu e nimic programat. In functie de starea de spirit pot schimba traseul. Ramane sigur Cracovia. O sa plec luni dimineata spre Oradea unde planuiesc sa raman in prima noapte. Voi pleca singur pe un BMW 800 ST. Ziua 2 plec spre Cracovia prin Ungaria si Slovacia. Raman acolo 2 nopti cred. O sa merg si la Auschwitz-Birkenau , e undeva la 60 de km de oras. In Berlin voi ramane o noapte . Din Cracovia spre Berlin si Amsterdam e autostrada. Mi-am calculat intre 400 si 750 de Km pe zi. Sper ca pana ajung in Olanda sa am deja un plan exact cu restul calatoriei. Acum nu stiu exact. Poate Rotterdam - Brugge - Bruxelles - Munchen sau poate vin spre Praga prin Germania. Daca ajung in Praga cred ca raman 2 nopti acolo. Cel mai probabail intoarcere prin Budapestea - Arad - Bucuresti.

    Sunt deschis la orice sfat sau sugestie. De fapt astept sfaturi . Cu privire la drum, traseu, taxe, vignete, puncte de interes, etc. E prima mea tura mai lunga afara cu motorul.

     

    Bafta!

    Catalin

     

    Sunt in Cracovia. Am mers mai mult decat planificasem in prima zi. Am innoptat inainte de Slovacia ( ieftin si mancare f buna) ,si azi am avut timp de relaxare. Am schimbat autostrada (oricum neterminata ) in Slovacia pentru niste super drumuri prin localitati montane. Am trecut in Polonia prin muntii Tatra. Am mancat la Zakopane, destul de ieftin si ff bun. Odata ajuns in Cracovia m-a lovit si prima ploaie serioasa. Din pacate pentru ea imi face bine, oricum ma incalzisem :) Temperaturile sunt ok aici, 20 - 25 de grade. Sunt cazat chiar in orasul vechi, Stare Miasto parca e districtul. Motoreta e uimitoare , perfect se comporta. Pana acum e mai bine decat speram, plimbarea cu totul. Maine stau toata ziua aici, poimaine in Berlin ( poate,totul e relativ in tura asta :) )

    Bafta!

    Catalin

  8. am fost in weekend pe transfagarasan. Oficial nu e deschis (asta doar din nesimtirea autoritatilor) insa se poate parcurge tot fara probleme. (poate doar drumul excesiv de prost intre curtea de arges si balea lac. de la balea spre sibiu e ok drumul) Se poate trece tunelul de la balea doar cu motorul sau pe jos. Tunelul este blocat de o mana de zapada de-a latul drumului la ambele capete si mai mult, este inchis cu niste usi mari de metal. In fiecare parte este cate o usa deschisa pe unde se traverseaza la picior sau pe motor. La balea lac inca se schiaza pe cateva portiuni.

    bafta!

×
×
  • Creează nouă...