Sari la conținut

vladdygo

Membru
  • Număr conținut

    379
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vladdygo

  1. mosule, daca nu crap pan ajung la varsta Dumitale, macar stiu ca n-o sa fluier p'aici cu fonturi bolduite a paguba, cersind un pupat in kur. Starea de 'spirit' e sa fi vesel (chiar cocotat pe un scaun de metrou), sa nu devii o carpa batrana. Cum am mai zis, asta e un simplu mijloc de transport cu minim 2 roti. Inre timp au mai aparut trotinete electrice, 'mizeriile' alea cu o singura roata si alte giumbuslucuri tehnologice pe care cognitia dumitale nu le poate intelege desi misuna zilnic printre masinile noastre. Nu demulta vreme se zicea ca omenescul trup n-ar rezista calatoriei intr-un tren cu deplasare de 30kmh, in fine nu eram nascut pe atunci. Marturisesc ca mi-a fost amar citindu-ti defuncta suspectand un parandarat de la bmw, te-am supraestimat.

    Constat ca si calatoria cu tramvaiul e o mare stare de spirit, forumul dedicat este fascinant. Lipseste insa acolo vatmanul atoatestiutor, agonand dupa gloria niciodata avuta, ce tipa  bolduit.

    Sa mai traiesti 100ani !

  2. pai ideea e in felul urmator: nu umblu sa iti/va castig respectul -> asta implica oarecum o reciprocitate

    [...]

    si tin sa clarific alt aspect-> motocicleta nu a fost trantita in momentul in care m-am apucat de ea, toate piesele originale date jos sunt bine mersi invelite in plastic si puse la pastrare. NU am taiat/stricat/sudat absolut pe nici un element de cadru/sasiul al motocicletei. Daca vreau sa o fac stock imi ia fix 2 ore sa ii montez tot la loc.

    [...]

     

    ce ghiolbaneala! cea mai hidoasa aratare vazuta...atat martzoaga cat si vizitiul, mai ales ca vizitiul minte de stinge. pe forumul international de 1100 xx se vede maiestria vizitiului de-a ajuns cu chariota intr-un sant de irigatii...posta acolo si se lauda

    ii mai lipsesc niste beculete fosforescente si niste mileuri...ha ha ha

    :yousuck:

  3. (interesant. deja se dezbate franarea camionului si daca avea incarcatura. probabil la final concluzia va fi ca ..."sigur facea ceva suspect ala cu camionul de mergea gol prin oras! poate avea tigari ascunse in rezervor!" )

    :10:

     

    ha ha ha, putina politica mai trebuie sau vreo firma cu borduri

  4. Frumoase peisajele!

     

    Pacat de mobre :( sincer nu ma asteptam, par a fi noi. Sunt in cercerari pt achizitia unui sport-touring sau enduro-touring si mai mai ca eram tentat la o europeana. Acum (dar si citind niste forumuri destul de obiective din state si canada) clar voi ramane la japoneze. Pentru tura voastra cred ca s-ar fi pretat mult mai bine o tenere sau transalp, chiar si mai veche...fiabilitate testata de ani buni de zile. Poate ne spuneti va rog si de gume, sunt tare curios marca si cum s-au comportat.

     

    Pentru noi ce admiram istoria si pozele, peripetiile chiar nefericite sunt interesante. Cred insa ca in acele momente va venea sa dati foc la mobre, si nu musai din cauza costurilor, ci pt ca probabil ati ratat unele trasee. Per total, in timp, aceste peripetii neasteptate dau frumusetea unei experiente de viata unice.

     

    Citesc cu mare placere wildwalk.ro si recunosc ca-s putin invidios ca aveti si timp si bani si ceva nebunie. La majoritatea printre care ma numar mai greu se brodesc toate trei simultan, insa cel mai mare inamic este timpul. nevasta, copil, catel, purcel...

     

    :cheers:



    P.S. completare: un al 4-lea criteriu = gashca. greu de gasit oameni de calitate!

  5. fiind adeptul plimbarilor de unul singur, am citit cu mare interes! cand mergi singur iti linistesti mintea mult mai bine si esti mult mai atent, iar lucrurile se intampla dupa sufletul omului, in final iese o istorie frumoasa, cu mult peste istoriile turelor in gasca.

     

    superba tura si relatare! :cheers:

     

    cat despre mobra...un singur cuvant: japan! puteam sa jur, citind inca primele posturi, ca vei ajunge inapoi fara probleme.

  6. n-as da reply dar simt altfel...

     

    cat de penibil ma simt comparand o pitifelnica ce a mers 300km si a adunat 500 de comenturi putzufelnice, fata de voi carea ati facut zeci de mii, metru cu metru mai fascinanti

     

    cat de penibil ma simt cand vad unii ce vand pamant, kilometrii sau ursi maidanezi de siberia

     

    cel putin un om asteapta mai multe poze si mai multe cuvinte.

     

    P.S. mai degraba dormeam in nisip decat sa scot oratania din cort :)

×
×
  • Creează nouă...