Sari la conținut

jex

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jex

  1. 1. Indicatorul de trecere pentru pietoni nu era vizibil datorita unei dube parcate iregulamentar si care ...evident a fugit la 2 minute dupa accident..(ea si toate masinile parcate pe partea dreapta a drumului)

    2. Am inceput manevra de depasire pe marcaj discontinu iar aceasta s-ar fi realizat inainte de "presupusa" trecere de pietoni.

    3. Soferul daciei nu sa asigurat si nu a semnalizat manevra pe care a facuto; practic mi-a inchis unghiul de vizibiltate "taind" intersectia inainte de a ajunge in ea. Urmele de frina atesta acest lucru!4. De ce sa foloseasca oglinzile retrovizoare???(enigma majoritatii soferilor)

    5. Politia nu a venit sa faca masuratori si toate cele pentru a rezolva asa cum trebuie acest caz....si multe alte aspecte care ma scirbesc...toate venind din partea "domnului politist" consatean cu soferul daciei...care evident nu mai recunostea nimic!

    Depasirea este interzisa doar in intersectii nedirijate (conform art. 120 lit. a din Regulamentul de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice)...acuma depinde de marcajele aplicate pe drum, sau de existenta indicatoarelor.

    Tot la acelasi art., lit e), prevede faptul ca depasirea este interzisa pe trecerile pentru pietoni semnalizate prin indicatoare si marcaje.

    Din punctul meu de vedere daca ai suficiente dovezi, poze (cu duba care impiedica vizibilitatea asupra indicatorului + nu era marcata zebra), martori, poti sa faci contestatie la tribunal, si pana la solutionarea cauzei ar trebui sa ti se returneze permisul de conducere, pe baza unei adeverinte eliberate de tribunal, cum ca ai depus contestatie.

    Nu sunt in cunostiinta de cauza, daca prin faptul ca ai semnat procesul verbal, mai poti sa faci contestatie.

  2. Diferenta era ca de la 7000/rot pe min nu mai tragea cum trebuie..deci nu se mai alimenta corect...dupa schimbarea jikloarelor situatia s-a schimbat radical...dupa 7000 de abia incepea sa traga. dar nu este asa de relevant ..important este ajutorul dat userului jex sa-si rezolve problema fara sa-si cauzeze alte probleme la mobra(prin repararea de catre meseriasi).

    Concluzie: limitarea este la suzuki Gs definitiv din carburatoare. In cel mai rau caz se pot imprumuta carburi de pe alta mobra care nu este limitata si vazut ce difera intre ele...aceasta se poate face si in regie propire si fara ca `meseriasii`sa dezmembreze mobra.

     

    Asfalt uscat numai sub roti

    Hotararea mi-am luat-o acuma, dar tunarea propriu-zisa o s-o fac numai pe timpul iernii. Nu ma hazardez, pana nu o sa fiu in posesia tuturor informatiilor in privinta asta. De aceea e foarte bine venit link-ul pe care mi l-ai trimis. Oricum sunt posesor al permisului de conducere de numai 1 an, si pana maresc puterea motorului mai cumulez ceva experienta in tehnica pilotajului.

    Cum se comporta motorul dupa tunare? Este diferenta mare?

    Respect.

  3. Este de pe un site de suzuki al lui fiind dupa Af. 2000 se pare ca ii trebuie alte jicloare si `schibare`nu stiu cum le zice chestia aia care culiseaza in carburator..piesele se pot comanda de la louis& co

    Merci pentru link. Am gasit un tip in Gheorgheni, care se ocupa numai cu service de motociclete. A mai tunat cateva GS-uri. O sa verifice unde are limitatorul. Dupa spusele lui, la modelele inmatriculate in Elvetia, de exemplu, este undeva in sistemul de esapament (mai greu rezolvabil, mai multa munca). Daca este la nivelul carburatorului a zis ca o rezolva in 1-2 ore, si nu necesita accesorii. Ar mai fi inca un loc unde ar putea fi, insa n-am inteles exact unde. Oricum intr-o zi o poate face. Acuma sa vedem daca treaba e rezolvabila.

×
×
  • Creează nouă...