Jump to content

_Raul_

Super Membru
 • Content Count

  4,916
 • Joined

 • Last visited

About _Raul_

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Carnet moto din
  2001
 • Club
  Blut Aus Nord

Profile Fields

 • Interests
  Sa am un garaj moto mai mare decat toate pivnitele morosenilor la un loc.

Recent Profile Visitors

20,540 profile views
 1. Sunt singurul care vede numai ciorbe incalzite, o diversificare a mediocritatii si o lipsa a excelentei si a unor modele cu adevarat brain blower? World`s smallest f. violin. Sports, imi e teama ca nu ai vazut in viata ta un Tuareg de 600. Daca da, ce culoare era?
 2. Ne mai ramane sa dam cu apa vietii pe mormintele Mz/MuZ, sa scoatem de acolo Baghira si Skorpionul si sa dam drumul la Edge of Tomorrow 2 si 3. Ce jignire a inteligentei. #Cands-ohotarioareDucatisascoatareplicaaiaCagiva? @eru: Predoi este un fel de Cerebel. Un tamp simpatic, popular, ce spune truisme, pe care le imbraca intr-un concept multimedia f bun. Circ. Idolul pentru alde Lucian si BigFoot. Genul de ii ceri meniul daca te opresti din greseala pe clisura Dunarii si este si el in acelasi restaurant cu tine. Garcon.
 3. Cum da caldura, o sa ii gasesti exclusiv intre Piata Verde si giratoriul mare de pe Calea Aradului (intersectia cu centura Timisoarei). Ori pe un sens, ori pe celalalt.
 4. @switch Ti-am facut un favor. M-am cenzurat singur.
 5. Daca nici noi nu am fost de ajutor, @Christian 1 :). Prin anii 90, cand viata batea filmele si internetul nu exista, omologul lui Vladutz ar fi decis ca ii plac satrele, tovarasii din sat l-ar fi facut ciuca mistourilor cateva zile bune, dupa care tot ar fi ajuns la intins mana prin gangurile de pe Oxford/Regent/Bond, sfarsind un drogangiu patetic Desi impiedica selectia naturala, eu zic ca e cumva mai bine ca exista internetul. Nu pot spune acelasi lucru despre cenzorii nepracticanti de motociclism dar inca moderatori grijulii, precum @switch
 6. Am inteles. Na, csf, eu am ramas pe abonament basic. Fara hotline, argati, etc.
 7. @switch: Care e faza cu modificarea titlului și a postării originale a omului? Fii bizar pana la capăt și șterge tot dacă te-a sunat vreun Stendhal sau DD. Îți închipui ca lumea nu știe care e treaba cu percenterii în Ro, cu sau fără topicul asta?
 8. @daniela și voicu: Vorbești mult și prost dar ai incoerenta unui bătrân patetic. La primele doua te califici pe criterii de gen. La ultima, nu. Un topic despre cumpărat primul joint fără buletin ar fi fost mai interesant. Fa-mi ziua de Crăciun pe rit vechi mai buna și schimbă-mi părerea despre travestiți.
 9. Ca sa fiu măcar o data on topic (nu-i un sfat, doar o părere)și sa răspund cât se poate de pertinent întrebării din titlu : Hunior, e ca și cu *zda. Marci banu și te baga în seama. După care o rupi și îți scoți investiția. Sper sa fie de ajutor. La mulți ani!
 10. Pe la ultimul festival de la Garnic (sa fie 7-8 ani de atunci?) , besit masiv exact din cauza apariției culorilor și a groupie-lor lor utili, un prospect într-un suport fusese desemnat asistent resurse umane clasa 1, biroul recrutari și încerca să ne convingă pe mine și pe un amic sa dam bani pe suveniruri și sa ne alăturam diviziei D, pentru ca butelii la gostat și viata pustiu fără apartenenta. Încercam sa ii explicam ca noi am făcut armata, avem neveste, joburi, urmau și copiii, deci ne ajungea cât f*tem, cât suntem f*tuti și cu banii luati și știam cum e treaba cu sclavageala.
 11. Util precum talanga unei vaci trippate în mijlocul unui intercoitus alpin.
 12. Continuind lista ideilor bune inceputa de @bec: * centre de nutritie / slabit * curatatorii de haine * cizmarii Am vrut sa zic spalatorii moto, dar mi-am dat seama ca motocicletele alea nu prea se intalnesc cu praful.
 13. @Vladutz Ptm Mai este varianta sa iti deschizi o firma de pompe funebre, una de servicii legale sau una de contabiltate. Oricare dintre ele ar fi de mare ajutor (support). Later edit: Aaa, stai, pentru ultimele doua trebuie sa termini cel putin liceul. Acum inteleg de ce nici un club nu are (angajati la) firme din astea. Damn.
 14. Vezi în Paginii Aurii sau la Registrul Comertului. O soluție mai rapida ar fi fost sa te angajezi tarabagiu voluntar pe la întruniri moto, dar pentru ca pandemie eu zic sa cumperi tot stocul de la primii, sa faci un site gen "suportdesuport81", si sa vinzi mai scump decât ei. Ai ratat parada de Craciun dar asta nu trebuie sa te sperie. Exista atâtea alte motive pentru care oamenii pot fi idioti utili.
×
×
 • Create New...