Sari la conținut

Bracio

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bracio

  1. Probl. e in felul urmator: Soferul intentiona sa intoarca , dar la 15 metri de el era un gabor de la circulatie in misiune, si vazand intentia soferului i-a facut semn sa intoarca nevazandu-l pe politistul cu motocicleta care venea cu aprox.120 km/h. Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a Buzaului cu doua benzi pe sens.Bineinteles ca vina a picat pe sofer, dar autorul moral e gaborul de la circulatie. Daca apare ceva nou va tin la curent.

  2. Daca veniti din Moldova inainte cu 5km spre Buzau va fii pe partea stanga un

    parc auto(autorolla), faceti stanga pe langa parc , mergeti vre-o 6-7 km dupa care va apare indicator cu Bz. la dreapta.Mai mergeti 3km, intrati in Bz. si tineti pe drumul principal care va scoate la iesirea spre Ploiesti ....si scurtati c-am o ora de mers.

    PS: Nu va lasa decat cu motoru, ca-i si peaici un pod cu probl.

    Drum bun!

  3. Suzuki gsx750 F/ 2004, 20.000 km. Sunt toate placile si arculetele noi. Mai e un reglaj la ambreiaj jos la motor, un surub cu o piulita pe el, care am inteles ca trebuie sa aiba un mic joc . I-am lasat un mic joc si patineaza si mai tare...Nu stiu ce sa-i mai fac :grinbandit:

  4. Fiecare revista e buna in felul ei ptr. ca M.L. este axata mai mult pe problemele interne, intalniri, pulsul motociclismului in Romania,diferite evenimente moto iar U.M. (Motorrad)sunt foarte buni in domeniul testelor dintre motoare, afli ultimele noutati in materie de motoare pentru ca au si cu ce(motorrrad)

×
×
  • Creează nouă...