Sari la conținut

dorin-moto

Membru
  • Număr conținut

    197
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dorin-moto

  1. Italia e la fel si pt.Motomus si pentru Bogatean Alin Depinde ce gasesc sa cumpere sa le revanda si totodata nu cred ca vrea vreounul sa-si riste banii cumparand motoare defecte. Adevarul este ca italienii le cam forjeaza si fac multi km si nu stiu cum poate cineva sa dea garantie pe un motor vechi.

  2. Parerea mea este ca ai luat un scuter foarte ieftin cu km putini,cu pretul asta nu il cumperi din Italia si mai mai vrei si topcase in valoare de 200e .topcas-ul e o obtiune exact ca si la masina daca vrei thule platesti.Sa vezi in Italia cand mergi sa cumperi un motor cu Km putini ce pret iti cere si cat pedalezi dupa el pana gasesti ce iti place.Toata lumea vrea km putini ,impecabil ,la jumate de pret,si daca se poate sa i-l aduca si acasa.

  3. sal. cine vrea sa vina la o tura pana la Campeni prin munti sa ma sune pana la 11.00 0753185790 traseul e Cluj,Muntele Rece ,Calineasa ,Scarisoara ,Arieseni si retur .Drumul e foarte bun si avem pauze la diferite carciumi de pe traseu. :cheers:

  4. Pe deal era soare si 7 grade la umbra, e fenomenul de inversiune termica specific Clujului.La soare era chiar placut, nu batea vintul.In orasul asta iarna e groaznica, nu mai vezi soarele cu saptaminile. O ceata supraracita doar,la -4-2 grade amestecata cu smog. Se poate iesi la plimbari scurte si iarna pina nu ninge, dar numai cu echipament potrivit. Bine zice Zoran, e vremea de mers la Felix :cheers:

    frumoasa tura

  5. Avem un topic nou pt intalnirile de JOI SEARA LA SALA SPORTURILOR!

     

    /index.php?/topic/665574-intalnire-moto-saptamanal-joi-cluj-napoca-sala-sporturilor/

     

     

    Aici putem da data ora cand vrem sa mergem joi sa iesim la un ride si la un pahar de poveste!

     

     

     

    Prima editie : maine....la ora 18:30 la sala sporturilor! de acolo plecam la Tarnita (debarcadet. al doilea baraj)...facem un foc...muzica...voie buna)

    [/quot DUPA CUM SE VEDE NU NE PREA LASA VREMEA, DAR POATE AVEM PUTIN NOROC SA SE MAI LINISEASCA PLOILE PANA SEARA .DE TARNITA NU CRED CA MAI POATE FI VORBA.NE VEDEM PE SEARA

×
×
  • Creează nouă...