Sari la conținut

dark_angel_130188

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dark_angel_130188

  1. ma bucur sa aud ca esti bine :D cand te-am vazut intins pe jos...m-a incercat un sentiment...brrrr :laugh:

    zicea cineva ca asa e in Romania...nush cum sa va zic...saptamana trecuta am fost plecata in concediu si..in 800 si ceva de km parcursi, pe curbe, serpentine, prin orase, nu am avut nici un incident. sambata seara cum am intrat in bucuresti cum era sa o patim..un bou care venea din contrasens si voia sa faca si el stanga fara sa se asigure (probabil ca pe vremea lui nu se dadea prioritate de dreapta-avea vreo 60 ani cel putin :) ) oricum...sper sa te faci bine repede-repede si...mai multa grija pe viitor :D

  2. tocmai deschisesem un topic pe tema asta pt ca nu vazusem sa fi zis cineva ceva...ma bucur ca motociclistul este bine, am vazut ca il luaseara cei de smurd cu targa...mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut intins jos... :laugh: sanatate multa multa multa multa !!

    HondaSan, tu esti cel cu motorul albastru cu alb? :D

  3. aseara cand ma duceam acasa am vazut un accident aproape de institutul Mina Minovici...era un motociclist intins jos, l-au luat cei de la smurd pe targa...era un kawasaki negru, B-20-ZXR..nu am mai apucat sa fac poze, eram in maxi-taxi...motorul arata...groaznic...era bagat sub rotile unei dacii papuc..nu pot sa imi explic ce s-a intamplat...din pozitia in care era moto cred ca papucul a pus frana la semafor si cel cu moto a franat brusc sau ceva si s-a dus taras...nush..altfel nu-mi imaginez cum a ajuns asa...stiti careva ceva? cine e motociclistul si cel mai important : care este starea lui? :laugh:

  4. e mai retardat decat cei 2 care au curajul nebun de a se da si un km fara macar sa aiba oo casca amarata si mai ales din cate am citit pe aici noaptea si pe un drum distrus mai mult...gandeste inainte de a posta, ce a facut pustiul e de neiertat, mai ales ca a stins o viata cu inconstienta lui...poate fata nu stia ca e obligatorie acea casca, dar el sg stia...acum el a scapat si a distrus 2 parinti care probabil habar nu au aveau ce facea fata lor...

     

     

    atunci probabil e vina parintilor...de ce nu stiau? te numesti parinte cand habar n-ai ce face copilul tau? si acum, la drept vorbind, omu' nu e chiar asa retardat cum zicetzi voi...are si el dreptate intr-un fel : ea de ce s-a suit? nu stia la ce se expune? cand acceptzi sa te sui cu cineva si NU ESTI TU SOFERUL l-ai lasat pe altul sa-tzi semneze condamnarea...nu imi saritzi in cap, dar stiu si eu pustoaice care s-ar sui cu primul iesit in cale fara sa se mai gandeasca daca au sau nu echipament....e si vina ei nu numai a lui....so....R.I.P pt fata si...puscarie pt baiat....c'est la vie...pt cine mai are....RIDE SAFE

  5. nu vreau sa imi saritzi in cap pentru ce am sa spun acum ..... dar .... poate asa ii era sa moara :crack: cand este ziua ta sa pleci de pe pamant ... numai Dumnezeu stie cum iti e sa mori ..... poate asa i-a fost lui ..... doare foarte tare totusi ca acum sotia si fiica lui au ramas singure ..... :laugh:

     

    i agree....mai devreme sau mai tarziu va veni si ziua mea...si a ta...fiecare o va patzi....ramane ca Cel de Sus sa hotarasca daca motivul va fi pasiunea pt motoare, batranetzea sau altceva,....Dumnezeu sa-l ierte....asa i-a fost scris ....altzii au avut accidente din care au scapat cu zile....maini rupte, picioare, julituri, dar vii....asa a fost sa fie, nu potzi sa faci nimic....:laugh: avetzi grija si invatzati din asta...orice julitura trebuie sa fie un motiv in plus de gandire cand bagatzi mana in motoare...pacat ca unii au nevoie de astfel de "invatzaturi" ca sa intzeleaga ca nu sunt invincibili si ca o pot mierli oricand...pacat...

  6. inca tremur si parca nu reusesc sa ma impac cu gandul ca il auzisem cand a plecat din fata blocului cu doar juma' de ora inainte de a auzi vestea.

    Pe langa vecin, imi era prieten.

    Om insurat, tata responsabil. Fetita lui are in jur de 10 ani.

     

    Parca il vad acum un an de zile, cand pe la 2 noaptea, am auzit un moto si l-am vazut parcand.. cu sumedenie de bagaje, rupt de oboseala; am coborat si l-am ajutat sa le duca in casa, venea din germania de la frate-su. Stateam la o bere apoi si eram happy ca am un vecin motorizd, un om u capul pe umeri, experimentat in mecanica si cu multi km pe sa.

    Sotia si fetita erau fericite ca il au acasa din nou dupa mult timp si .. imi spuneam, ha..ce dragutz.

     

    Azi cand am ajuns acolo nu a fost nevoie sa imi explice nimeni cum s-a intamplat.. totul era clar si parca totusi inca nu imi venea sa cred k a murit, am intrebat politistul unde e baiatul.. si.. mi-au spus la.. IML..

     

    Motorul nu arata rau.. Teo a murit din cauza leziunilor interne.

    Este din ciclul: "asa a fost sa fie", eu am aczut la peste suta si am avut norocul de a ma ridica in picioare apoi fara probleme. Am avut zile. El .. circula regulamentar.. poate ca avea maxim 70 acolo.. dupa frane.. ma rog.. nu mai conteaza.

     

    Proasta voia sa iasa din scuar de la cofetaria Vio si sa o taie catre burdujeni pe contrasens.. e o practica des intalnita acolo.

    Era un tip inteligent si cu multa experienta de trafic.. in mod normal trebuia sa anticipeze un eventual pericol. Nimeni nu a fost insa in locul lui sa stie exact.. si nimeni nu are dreptul sa judece, asta pentru ca.. nu avea viteza.

     

    Rest in piece my friend.

     

     

    condoleante familiei.....totusi am citit aici o multime de pareri despre ce si cum s-a intamplat si sunt oarecum nelamurita....a trecut Teo pe rosu sau nu? Ca din cate am inteles exista si aceasta posibilitate...oricum ar fi, tipa trebuie sa primeasca o pedeapsa usturatoare care sa le deschida ochii conservarilor....da-ti si voi detalii mai exacte ca nush ce sa mai inteleg....

     

    R.I.P TEO :kiss:

  7. Eu am fost, am mancat de toate si m-am simtit excelent. Evident nu am patit nimic.

    Ce am remarcat - nimeni nu era nici macar ingrijorat pe tema asta - simple zvonuri.

     

    De aglomerat - mai ales in wknd este aglomerat - ore de asteptat la feribot - iar sunt romani sunt cu gramada si sunt cei mai indisciplinati evident, blocheaza traficul, vor sa bage in fata de parca erau cu moto nu cu masina (motoarele nu stau la cozi, au acces special :crack:)

     

    Motociclete - n-am vazut atatea la un loc in toata viata mea :crack: (in weekend)

    Oricum din vitezane n-am vazut decat miare si toate fara numere de imatriculare sau foarte bine bagate sub sa. La greci sunt multe radare fixe pe autostrada, din genul celor care sunt la noi pe DN insa cei care merg pot sta linistiti - din cate am auzit nu trimit amenda in alta tara :agree:

     

    sall all....interesanta discutie...si a picat la fix...voiam sa merg cu cativa prieteni cu moto in Thassos (peste o sapt. cam asa) si am auzit intamplator la tv de boala asta...ne-a cam speriat si, sincer, nu prea mai voiam sa mergem...merg si sa mananc o friptura nu doar patrunjel :crack:))...dupa ce am citit ce ziceti voi "pe acilea" inteleg ca lucrurile nu sunt asa cum s-a zis....ma bate gandu' sa ne ducem totusi....m-ar interesea totusi un scor la cheltuiala....cazare,mancare...chestii-trestii..stiti voi...care ati fost si stiti preturile, dati-ne o idee...thx :lol:

×
×
  • Creează nouă...