Sari la conținut

Maxzye

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Maxzye

  1. Maxzye

    FRANTA

    Salutare marmotarzi. Cineva prin Auvergne si imprejurimi? Am vazut niste posturi mai vechi, inca mai sunteti?
  2. Service Ducati Serbia are o oferta in acest moment care suna cam asa: "Work Free" Pentru absolut toate interventiile efectuate in service-ul nostru la toate motocicletele Ducati, manopera este 0 bani. Probabil conditia este ca piesele sa fie achizitionate de la ei. Astept din partea omologilor romani o oferta cel putin asemanatoare, chiar daca sunt un bou si visez frumos. Dar pana atunci, am sa profit de vremea frumoasa care este si le fac o vizita sa scutesc 2000 de lei manopera.
  3. A Ducati is? like an expensive whore , you know you payed to much but the ride was worth it.

  4. "slab slab.. hea hea hea, eu am facut Grecia bucuresti intr-o zi 1200 km." Oi fi facut tu 1200 de km intr-o zi, dar ai uitat sa spui la lume cu ce. Cu 4 roti cocalaresti. Porcule!
  5. ajutati-ma si pe mine cu o informatie. masurati si voi, care puteti, diametrul farului original Bosch de monster 620, si eventual, daca se poate si distanta intre prinderi si scrieti-mi si mie aici. mersi mult.
  6. puradele, ce mah, deja ti-e lene sa mai scrii la blog? tzai draq de putori! ia intrati pe linku ala si spuneti si voi, ce draq ne place noua la mopedele astea desmo. cum zice si omu "Per molti, ma non per tutti, solo per i ragazzi "in gamba".
  7. Arta: http://916spa.de/index.html
  8. O fi greu sa aflam unde sta jegosu si sa mergem in fiecare seara la el in fata casei cu poze ale lui Tibi, eventual si ale familiei lui? Sa i le aratam si sa ii spunem in fiecare zi ceva gen "cum te simti bah jegosule, criminalule? inca mai traiesti?" Doar asa sa il facem sa faca cel mai bun gest si sa se impuste cu pistolul din dotare. Vizitele nu ar fi ilegale si sunt foarte mari sanse sa cedeze intr-un final...
  9. O combinatie de factori nefericita...
  10. Salut! De ceva timp am vazut in benzinariile Omv sprayuri pentru lant Muc Off, cica englezesti. Vreau sa stiu daca ati folosit si cum vi s-a parut?
  11. "Pazi na bajkeri" Mesaj completat exista un fel de motoretism.ro si in serbia si este o post acolo destul de cutremurator legat de acest accident, un tip a fost martor la accident, era cu fiul sau de 3 ani jumate intr-o masina si a relatat cu lux de amanunte cum s-a intamplat toata treaba si mai ales cum se chinuia sa ii spuna copilului ca el nu o sa cada niciodata...... http://www.bjbikers.com/index.php?option=c...p;topic=52606.0
  12. Pai da! Ca cand ii spunea lumea "Bah nu mai merge, bah da-l in mortzii lui de bemveu, nu mai merge cu el, ca bate la ochiu' de militzian, el nimik, betmen, betmen...
  13. Cand tzoi trage una peste botu' ala... zzzzzzgura mah-tii de dobitoc! Mai si spui la toata lumea cat de andicapat esti! Taci draq! 3 Dosare.
  14. 1 Mai ca 1 Mai, da' 10 August la Zagreb la concert U2 va tenteaza?
  15. tocmai am vb cu cineva si m-a indrumat catre foisor catre dr stoica, sa vedem maine ce imi recomanda....
  16. mi-am adus aminte de niste faze, in primul despre smurd, erau baietii super ok, vorba calda, dar unul din ei era incepator cred... cand a pus mana pe mine tremura ca varga, si avea o fata speriata asa...banuiesc ca sunt si ei oameni ,nu? apoi la spital, stateam la primiri urgente pe targa intins, il aduc pe un om care in 10 min a murit langa mine si care mirosea a usturoi f puternic. duminica noaptea am iesit la o tigara afara si la lifturi imi taie calea o targa cu un scuterist care venit cam in acelasi timp cu mine la spital, fara casca, cu pasagera in spate daduse el forja pe nu stiu unde si intrase\ sub o masina, murise si il ducea la morga acelasi brancardier care ma plimbase si pe mine mai devreme si imi zice" tu sa te\duci sa aprinzi lumanari ca ia uite-l p' asta!" ideea e ca eu unul m-as bucura daca ar da faliment spitalele de urgenta, adica daca nu am mai avea accidente ar ramane fara clienti nu?
  17. merci pt urari si pt sfat. am auzit ceva de o tehnica cu nu stiu ce material care se topeste inauntru. asa as scapa de a 2 a interventie....
  18. Da, ma rog... Eu am incercat sa ma pun in locul lui, poate si eu puteam sa gresesc asa.... Ma intereseaza 2 lucruri, i-am spus si lui, eu in starea dinaintea accidentului cat si mobra bineinteles, in rest sanatate.
  19. a stat da in masina, l- a durut in kur despre mine. trebuie sa ajung la udriste sa dau declaratie si cu alcooalele cel putin la mine negative, mai multe nu stiu
  20. Am avut si eu accident in Iancului in intersectie sambata seara pe la 19. Veneam dinspre Muncii, ma duceam spre Obor si cand am ajuns la Iancului, fiind semaforul rosu am oprit pe banda intai. Am prins primul semafor, chiar inainte de trecerea de pietoni. Pe banda a 2 a era unu' cu un passat, am plecat cam in acelasi timp, poate el o idee mai devreme decat mine si la al 2 lea semafor (distanta dintre ele sa fie de vreo 25m) a facut dreapta brusc peste mine spre sos Iancului, m pus frana tare bineinteles ca s-a blocat fatza, am intrat in el din cate imi aduc aminte in usa dreapta fata, am zburat de pe mobra, am lovit prima oara cu oole rezervoru' si am aterizat in umar si in cap. Imi aduc aminte ca au trecut cateva minute o gramada de masini pe langa mine cat timp eram latzit pe jos si tipam de durere, motoreta nu inteleg de ce nu s-a oprit, se ambala singura la blana, bineinteles ca nu a oprit nimeni.... . La un moment dat a venit un tip si mi-a spus sa stau linistit ca sunat la 112 si sunt pe drum salvare politie etc. Eu crezand ca e tipu' cu passatu' mi l-am luat la vorba aia, ma rog, faze din astea, omu' chiar a dat exemplu de omenie, mi-a zis ca e taximetrist, ca a vazut toata faza si ca o sa fie martor daca e nevoie. A venit prima oara politia dupa aia la scurt timp SMURD si la 1 min dupa ei a oprit si o salvare care era in drum spre nu stiu ce batrana... M-au urcat in salvare si m-au dus la Pantelimon la urgenta unde am aflat ca am o frumoasa fractura de clavicula + disjunctie de nu stiu ce grad. Am stat in spital pana ieri seara si acum astept sa vad unde ma operez. Echipament am avut cat de cat, casca HJC IS16 care mi s-a parut ok dupa faza asta, geaca textila cu protectii dar fara hard spate, manusi vanucci, genunchere supershield si niste ghete touring. Motoreta din cate mi-au spus amicii care mi-au luat-o de acolo are franele rupte amandoua, scarita pe dreapta rupta, toba zgariata, radiatoru' indoit, carena fata + bord + parbriz crapate zgariate etc... Pana sa mi se intample chestia asta mi-am luat certuri de la prieteni sa nu merg pe banda intai si uite ca nu e bine sa mergi regulamentar. Daca stiti medic bun chirurg ortoped si daca aveti idee ce trebuie facut cu politie asigurari s.a.m.d astept sugestii cu cea mai mare placere.
  21. Faza cea mai dureroasa este ca un aplicator de lege din asta a gresit grav si putea sa fie si mai grav de atat, ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca ar fi trecut tiru' ala cu o singura roata peste jandarm. Eu sunt curios cat la suta din gabori cunosc intradevar legislatia si cum isi iau examenele alea periodice... Nu vreau sa generalizez, dar cred ca majoritatea din ei au invatat ca papagalii regulamentu' ala, nu ai centura, art. cutare, ai viteza art. cutare... Despre modul in care ei isi fac meseria, nu pot decat sa ii compar cu niste vanzatori cu matizu' prin oras care trebuie sa isi faca planul de vanzari la ciunga cu orice pret. Stiu ca nu au un plan efectiv dar mai stiu ca trebuie sa isi justifice cumva timpul ars pe traseu. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu am nimic cu vanzatorii de ciunga care "mananca si gura lor o paine"
  22. Au aratat astia de la Protv cum un jandarm care mergea pe scuter pe undeva prin Dambovita si-a luat o usa de la masina de militie in pifometru, a cazut si l-a lovit un TiR care venea din spate. Frate, cat de disperat sa fii sa dai cu orice pret amenzi si sa uiti ca trebuie sa opresti masina cat mai in afara drumului, nu mai zic ca mai trebuie sa te si asiguri inainte sa deschizi usa... Azi au avut actiune, ceva, i-am vazut pe o gramada in strada.... http://www.protv.ro/stiri/eveniment/jandar...-de-un-tir.html
×
×
  • Creează nouă...