Sari la conținut

Guzganel

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CB500
  • Numar Moto
    neindoit,vizibil,curat

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB500

Guzganel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Nu este in oras. Semnul de intrare in oras este in fata Petrom-ului (la 1 Km departare).
  2. Iei un multimetru, il pui pe masurarea rezistentei, pui cablurile pe cei doi papuci ai contactului frana (nu este senzor) si, daca atunci cand apesi butonelul, valoarea de pe ecran se duce spre 0 inseamna ca este bun. In caz contrar se poate desface foarte usor pentru curatare. Nou gasesti pe Louis ( https://www.louis.eu/artikel/brake-light-switch-honda-front-wheel-fuer-honda-cb-500/10032206?filter_bike_id=0810&list=110427302 ) » Post actualizat in 23 Sep 2015 09:21 ... de fapt ... cred ca este exact invers ... ar trebui sa aiba continuitate cand este eliberat, iar cand il apesi sa intrerupa circuitul
  3. De doua ori pe an ? ... eu am CB-ul din 2008 si nu le-am curatat niciodata. (doar de doua ori am desfacut suruburile de sub carburatoare ca sa scurg eventualele mizerii .. care nu prea au fost)
  4. Salut, La 1,88 (si cu picioare f lungi) esti prea inalt pentru CB.
  5. Topcase-ul l-am achizitionat impreuna talpa de aluminiu si cu sistemul de prindere de pe Louis (acum doi ani). Sistemul de prindere al topcase-ului foloseste cele 4 suruburi ale manerului pasager (doua laterale si doua sub sa). Talpa este una universala, permite prinderea atat a cutiilor Krauser cat si a altor sisteme (are tot felul de gauri in el, cei de la krauser aveau si niste "adaptoare" pt alte marci - a se vedea https://www.louis.eu/artikel/universal-adapter-plate-for-krauser-k3-k4-k5-case/10024584?list=64958978 ) Lateralele sunt prinse in 3 puncte - in surubul lateral al manerului pasager( in care e prins si topcase-ul ), intr-un " colier " gros prins de manerul metalic de deasupra rotii si in gaura vechii pozitii a semnalizarilor. Prinderile sunt standard, nu am improvizat nimic si am folosit doar prinderile si suruburile kiturilor, mai putin "prelungitoarele" semnalizarilor, la care am renuntat. Cutiile laterale+talpile K-Wing+sistemul de prindere le-am luat de pe ebay. Nu stiu cat reiese din foto dar sistemele sunt foarte tepene - mult fier si suruburi de 8. Am atasat si foto fara cutii.
  6. Salut, Topcase Krauser K5 - 47L (intra doua casti) Sidecase Krauser K4 - 42L Cu topcase-ul am facut cateva mii de km, fara nicio problema. Am pus in el ce era mai greu ( conserve, arzator+butelie, gratar, toporisca, cort ). Sidecase-urile le-am montat in toamna si nu am apucat sa le scot la drum. (le pun doar cand am nevoie, nu-mi place sa merg cu ele goale). P.S. Nu mi-a placut solutia cu scosul in afara a semnalizarilor asa ca le-am mutat mai jos.
  7. Salut, Eu am pe CB oglinzile cu codul 10028152 (Louis.eu).
  8. Salut, Este o afirmatie sau o intrebare ?
  9. Incearca o cautare pe anvelopemoto.eu cu 110/80/17 .. o sa fi surprins de numarul rezultatelor. Mi-am luat in primavara de la ei un Dunlop StreetSmart (fostul model GT501) cu dot de 2014 - foarte multumit.
  10. Salut, In caz ca este cineva interesat, mai este disponibil un set. http://www.ebay.com/itm/390637454831?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Transportul costa 48 lire (setul cantareste vreo 5 kg).
  11. Este simplu, fara lupa, de 6000. Este ... puternic, mult mai puternic decat cu halogen (normal). Am lumina mai multa si nu primesc flash-uri de la cei din fata.
  12. Salut, De mai bine de 3 ani am montat un kit cu balast slim (achizitionat de la Luigi). A trebuit doar sa renunt la cauciucul care se pune in spatele becului. Balastul l-am prins cu soricei direct de cadru (sub rezervor, in partea stanga) iar controlerul de faza l-am infasurat complet in power tape negru si l-am prins alaturi de celelalte cabluri in spatele carcasei farului. Nu am avut niciodata nicio problema.
  13. Nu mai e nevoie, am gasit pe ebay.
  14. Salut, Are cineva de vanzare un capat de ghidon, original ? (daca e nevoie cumpar pereche)
×
×
  • Creează nouă...