Sari la conținut

Orbit

INACTIV
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Numar Moto
    IS si restul e tacere
  • Club
    TRUST MC

Orbit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Orbit

    Kawasaki EN500

    salut. stiti cumva daca capacul de la pompa de apa de pe GPZ se potriveste pe EN?
  2. Orbit

    Kawasaki EN500

    salut. stiti cumva pe unde gasesc si eu o sea pt un EN din 94? ma intereseaza doar suportul din plastic pe care vine buretele si restul deci nu trebuie sa fie impecabila. mai caut pe ebay dar nu prea gasesc. multumesc
  3. Orbit

    Kawasaki EN500

    salut! as vrea si eu niste pareri despre curelele de la rombelt. stiu ca sunteti care aveti asa ceva si sunt curios cum se comporta si cati km rezista. eu am reusit sa imi rup cureaua ieri si acum sunt in cautare. multuesc.
  4. Orbit

    BURSA LOCALA

    http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda-cbr125r-din-2004-394639.html itp valabil pana in 2012
  5. salut. ai grija la drum intre campulung si curtea de arges, in special dupa ce faci stanga (vei vedea un indicator cu curtea de arges) ai cam 15-20 de km de drum mai ceva ca dupa un bombardament dar daca esti atent treci de el fara probleme. apoi de la baraj mai ai o portiune nu as putea sa iti zic cam cati km in care cam la fel sunt numai gropi dar treci si de ele ara probleme daca esti atent si nu te grabesti. pe partea cu sibiu e bun drumul dar sper sa nu ai "norocul" meu sa prinzi ploaie. de alimentat acelasi sfat alimeteaza in curtea de arges. daca tot esti la plimbare poti sa te opresti si la cetatea poienari e la 8 km de vidrarul cum vii de la curtea de arges, ai cam 1480 de trepte de urcat dar privelistea merita. eu am 2 zile de cand m-am intors de pe traseul asta.
  6. Orbit

    BURSA LOCALA

    Ghete piele Harley Davidson mar. 44 - 300 Ron Bocanci piele 20 gauri mar. 39 - 250 Ron
  7. Orbit

    Kawasaki EN500

    hai ma ca am glumit. stiu ca la mult timp tot mai repari cate ceva la ea si e si normal avand in vedere cat de "tinerica" e dar atunci cand repari cate ceva la ea stie toata lumea . de asta ziceam de tine. acum sper ca nu te-ai suparat prea tare ca parca nu as vrea sa vin pana la bucuresti sa te scot la un suc ca sa imi iau revansa.
  8. Orbit

    Kawasaki EN500

    Asa cum unii dintre voi stiti, mai exact cineva care tot are de schimbat si de reparat cate ceva la motor nu dam nume , va pot ajuta cu piese OEM la preturi decente. Asa ca daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma intrebati. In general termenul de livrare este de 12-15 zile dar avand in vedere ca sezonul e cam pe sfarsite pentru unii e posibil sa dureze mai mult.
  9. Orbit

    Kawasaki EN500

    avand in vedere ca esti din iasi gasesti la mine
  10. Orbit

    Accidente

    el e intreg nu a patit absolut nimic iar prietena lui nu era pe motor era intr-o masina.
  11. Orbit

    Kawasaki EN500

    daca vreti sa o linistiti stiu sigur ca exista niste pastile dar nu stiu cum se numesc si nu sunt scumpe. se dau in functie de greutatea animalului. eventual puteti vorbi cu "ursu" ca e medic veterinar si cred ca va poate lamuri.
  12. Orbit

    Off-topic

    da tu de cand iti pui ulei in motor?
×
×
  • Creează nouă...