Sari la conținut

aness

Membra
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Atasul unei Nipre :))

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 500cc

Vizitatori Recenți Profil

1.221 citiri profil

aness's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aness

    Sa mai si radem.

    Doi ardeleni la oras, cazati intr-un hotel, la etajul 20. Liftul nu functioneaza. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva... - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem sus. Dupa inca vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebe sa-ti zic ceva... - Lasa-ma, Ioane, imi zici cand ajungem. Acu' lasa-ma in pace! In fata usii, Gheorghe catre Ion: - Ia zi acum ce voiai sa-mi zici. - Am uitat cheia la receptie! Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva. - Lasa-ma in pace. Imi zici jos! Dupa alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion: - Mai, Gheo, tu chiar nu stii de gluma???!!
  2. aness

    Sa mai si radem.

    Ion si Maria erau grădinari. Într-o zi se întâlnesc ei pe uliţă şi Maria zice: - Măi Ioane, cum faci tu că la tine roşiile sunt mai roşii ca ale mele? Că şi eu le ud, şi eu le îngrijesc, sunt roşii, dar parcă tot a tale-s mai roşii ca ale mele... - Apoi fă Marie, să ştii că-i un mare secret aicea: să ştii tu de la mine, că eu în fiecare dimineaţă când ies să le ud, ies în pielea goală. Şi când mă văd roşiile, tăte se înroşesc de ruşine şi aşa rămân. Pleacă Maria bucuroasă că a aflat marele secret şi se întâlnesc peste vreo două săptămâni: - Ei, cum îi fă Marie, înroşitu-s-au roşiile? - Apăi măi Ioane, roşiile tăt aşa or rămas, dar în schimb mi s-or făcut nişte castraveţi, de mai mare dragul...
  3. Cum nu sti bunule ?!.... e in mitraliera de pe atasul lui Silviu (km453)
  4. http://www.fleshandrelics.com/search/label/Dnepr
  5. Eu daca n-am facebook (si nici nu vreau sa am) nu pot vedea pozele, iar la cele puse pe Picasa zice :"Sorry, that page was not found." Nu gasiti si voi o alata solutie cu pozele sa le putem si vedea? (@Galen si @Arthur TM)
  6. Multumim de aprecieri !!! Mare domn ca de obicei... intotdeauna reusesti sa faci un om sa se simta binevenit. Si noi ne-am bucurat ca am reusit sa va vedem intr-un final si chiar imi era tare dor de o seara cu voi la Vikingi. Din pacate astazi iar nu ne-a lasat business-ul.
  7. Am fost eu cu Silviu pe la 20:30 pe acolo dar nu era nimeni, asa ca am plecat, nu am stat.
  8. Merge, cel putin la mine merge
  9. Daca nu te bagai, filozof ramaneai. Lasa topicul asta ca o sa-l inchida din cauza certurilor aiurea. La enduristi iti sade mai bine!
  10. Ai perfecta dreptate domnu' Galen, numai ca atunci am fost 4 nipre si din 12 ore vreo 6 ore s-a tot reparat la 4 nipre nu la una. Se strica ba una, ba alta. Eu stiu si cred totusi ca va fi o experienta foarte interesanta a vietii nostre si o sa avem ce povesti despre aceasta tura cat om trai. Sa ne vedem cu bine la Bike On Ice! Acolo deja dupa tura asta, vorba lui Silviu (Km453), o sa venim in tricou!
  11. aness

    Enduristi Din Cluj

    Eu in schimb am o veste foarte buna! In seara asta in jurul orei 20 a venit pe lume inca un motociclist: Tulbure Patrick - "Yzu Junior". Yzule sa-ti traiasca baiatul si sa de-a Domnu' sa te intreaca pe dealuri. Multa sanatate si Nadiei si putere multa sa aiba grija acum de doi barbati !!! Mai multe detalii o sa aflam banuiesc de la Yzu, care acuma e extrem de fericit. (si are de ce)
  12. aness

    Sa mai si radem.

    Varstele barbatilor in raport cu ale avioanelor Pana in 20 de ani: Avion de Hartie. Numai zboruri rapide, de scurta distanta si foarte scurta durata. De la 20 la 30: Avion de vanatoare. Intodeauna la post, 7 zile pe saptamana. Ataca orice obiectiv. Capabil sa execute diferite misiuni chiar cand acestea sunt la intervale scurte de timp. De la 30 la 40: Aeronava comerciala. Mentine orare regulate. Are destinatii destul de cunoscute si de rutina. Zborurile intodeauna ies la ora prevazuta, dar mai necesita mutari si adaptari care irita clientii. De la 40 la 50: Aeronava comerciala pentru zboruri internationale. Functioneaza la ore de lux. Are destinatii de inalt nivel cu rare abateri. Clientela soseste cu mari sperante, la sfarsit iese obosita, dar satisfacuta. De la 50 la 60: Aeronava cargo. Pregatiri intense si multa munca inainte de decolare. Odata in aer, manevreaza lent si ofera foarte putin confort in timpul zborului. Clientela este compusa in majoritate din valize si tot felul de vechituri. De la 60 la 70: Deltaplan. Necesita conditii externe exceptionale pentru a-si lua zborul si o munca teribila pentru a decola iar dupa aceea evita manevre bruste pentru ca sa nu cada inainte de timp. Dupa aterizare, demonteaza si strange tot echipamentul. De la 70 la 80: Planor. Zboara uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor este extrem de limitat. Odata ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar. Dupa 80: Aeromodel. Este doar decorativ, de functional nici nu se mai pune problema. Va uram zboruri cat mai placute...
  13. Am avut parte de vreme buna si frumoasa pe drum, cativa stropi de ploaie au fost pe la Rupea si pe autostrada de la Cluj, dar nicidecum furtuna.
  14. A intrat apa sambata noaptea cand o fost ploaia si nici bujiile nu erau ok. In 10 min s-a rezolvat problema. Le-a schimbat cu altele.
  15. Am ajuns si noi, Clujul, cu bine acasa aseara pe la ora 9.30. Nu pot sa spun decat ca m-am simtit foarte bine, zona a fost superba, iar intalnirea cu prietenii vechi nu se poate compara cu nimic mai bun. Normal mi-a facut mare placere sa-mi fac si prieteni noi, oameni de nota 10. Si acuma poze: (Pedros sper sa fie destule sa compenseze si pe cele de acum 2 ani )
×
×
  • Creează nouă...