Sari la conținut

Kristian K

Moderatori
  • Număr conținut

    19.888
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Kristian K

  1. Acum 21 ore, DiarM a spus:

    Pe baza pozelor, credeti ca mai merge guma spate de o iesire? Ma gandeam sa dau o tura acum cu sapt de paste pana in kotor si inapoi cam 2.5k km. Guma e scorpion trail 2, are vreo 40 sau 50k km doar asfalt. Precizez ca merg incet de fel. 

    20240411_151056.jpg

    20240411_151105.jpg

    20240411_151114.jpg

    Intrebi pe bune sau trollezi?

    Ma intreaba un prieten,nu de altceva... :)

  2. Acum 1 oră, TheHuskyCrobats a spus:

     

    Super. Deci si eu am voie sa am opinii, ce nu inteleg este de ce ale mele sunt considerate personale iar pe ale tale le consideri general valabile. Dar deh...

     

    Ca sa iti raspund la "libera fabricatie si alegere": toate companiile sunt obligate sa faca profit, altfel devii ONG sau mai stiu eu ce panarama si nu te baga nimeni in seama. De profitul acela depinde remuneratia bastanilor care conduc companiile respective, bastani care nu dau doua parale pe poluare, egalitate in drepturi, corectitudine politica, angajati, euc, etc.

    Asa ca nu imi povesti de libera alegere intr-o lume in care totul e guvernat de lacomie, foamea de bani si durerea de basca fata de orice inseamna altceva in afara de profit.

    Cred ca m-ai inteles gresit sau nu m-am facut eu inteles:nu am spus ca nu ai dreptul la opinie,ci faptul ca la opiniile exprimate de tine,am si eu o opinie-asta voiam sa spun,nimic altceva.

     

    Poi tocmai ca profit se face si din fabricarea termicelor.Cel putin in momentul de fata foarte multi bani,nu doar multi,asa ca nu vad de ce trebuie interzise,cat timp fabricarea lor e profitabila.Ca e termica sau ev,profitul exista.

  3. Easy,nu te tura. :)

     

    De ce trebuie sa mai fie 11 ani pana la?De ce nu va ramane libera fabricatie si alegere,asta e problema?Normal,ca am opinii,daca nu as avea,eu sau restul,ar fi cam comunism.Nu ca directia unde mergem toti,nu e clara,deja...

    Pricepi?

     

     

  4. Acum 9 minute, TheHuskyCrobats a spus:

    ...

     

    Lor le place maxim sa dea cu cardul la benzinarie. Benzina vs electric, nici nu are rost sa facem comparatii.

    De ce?Nu-s toti chititi pe adunat/facut economie de bani si au pasiune pentru un motor pe benzina aspirat sau turbo.Nu are rost sa faci tu comparatie.Nu totul se raporteaza la economic,se raporteaza si la placerea intrinseca.Nici eu si probabil multi altii,nu dau 2 bani pe niciun hibrid sau ev.

  5. Acum 25 minute, TheHuskyCrobats a spus:

     

    Eu am luat Kona cu 27500 euro, am mers 57000 km, am cheltuit 10350 lei pentru asta (inclusiv incarcarile mai scumpe de la anumite statii si doua revizii).
    Ix35-ul care esta acum la tatal meu (e fan diesel ca voi), a fost tot pe acolo ca pret, nu mai stiu exact ca l-am luat de nou in 2013 insa 27-28000euro am dat pe el. La 57000 km am consumat 4560l motorina la un pret total de 34200 lei (am luat in calcul ultimii doi ani in care am circulat cu EV-ul), fara cele doua revizii puse mai sus la Kona.

     

    Diferenta aia de 23850 lei (poate bani de seminte pentru unii) a ramas in buzunare pentru altele.

     

    Sa inteleg ca,cei ce nu-s fani ev,is tedeisti toti?Dar cei ce is fani benzina si detesta diesel? :)

  6. Acum 1 oră, foxbat a spus:

    ...

    cu siguranta sunt activitati care au nevoe de ICE dar deja  s-a redus drastic zona asta.

    Iar esti subiectiv,nu obiectiv...

    Nu stiu cum poti scoate o asa aberatie. :)

    Daca isi mai iau 2-3 in jurul tau ev-uri,deja o sa afirmi ca,rar mai vezi o termica in jur?!

    Niciodata sa nu compari dorinta,cu putinta reala.

  7. Acum 5 minute, Speedy.K a spus:

    Atentie: sunt o gramada de drumuri publice prin paduri si prin munti.


    PS Exista vreo lege care sa ma oblige sa pastrez documentele de provenienta ale vreunui vehicul neinmatriculabil mai mult decat pana la iesirea din magazin? Daca da vreau si eu o lege siun articol/aliniat.

    Eu am spus asta nu in sensul vreunei obligativitati,ci ca o recomandare pentru evitarea unor posibile probleme/complicatii ulterioare.

×
×
  • Creează nouă...