Sari la conținut

iacobnino

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    iacobnino

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Motocicleta
    honda cr 500,vor 503,virago 535
  • Club
    MOTOCICLISTII FARA CLUB

Vizitatori Recenți Profil

525 citiri profil

iacobnino's Achievements

  1. » Post actualizat in 11 Apr 2015 18:07 M-am intors intre timp in tara si vad ca am primit raspuns la doleantele mele.Si ca lucrurile sa nu ramana in coada de randunica sau cu subinteles e bine sa vorbim pana la capat.Deci eu cu am vorbit cu tine la tel. si am comandat 3 camere adica 6 rideri,adica 1800 ron care includeau cazare,mic dejun,inscriere,spalat motoare la sfarsit de cursa.peste toate astea am mai consumat inca vreo 1800 de ron pe consumatie.Ai spus la telefon ca asiguri micul dejun, o cina seara,si spalatul motoarelor la sfarsit de cursa.din toate astea am avut un mizerabil de mic dejun cu crenvusti reci cica a,,au fost incalziti la ora 7,00 si noi am ajuns la ora 8,00,si de aia sunt reci,cina sau cinele alea promise nu au mai avut loc sau daca tu crezi ca fasolea aia care nu a ajuns la nimeni e cina e ok.A spalat ala motoarele si am platit si spalatul.nu stiu dfaca tu tii cont de astea dar eu pentru amicii mei de ture am garantat si am zis ca totul o sa fie bine,si mai apoi nu mai stiam pe unde sa scot camasa..Mic dejun de tot rahatul,ciorba de burta ..... cea mai rea asta e parerea la toata lumea,tochitura moldoveneasca cu bacon.... cine dracu a mai vazut,.... pastrama de oaie ca talpa de la pantof la pretul de 20 de ron 100 de grame.orice bautura la 5 lei.Nu mai vorbim de faptul ca ti-am bagat in buzunar 3600 de ron si nici nu ai venit macar sa dai mana cu noi.E o prieteneasca stiu, inteleg eu am 45 de ani,nu am venit sa castig nimic,am venit sa ma simt bine si eu si baietii mei cu , care am cam dat-o in bara.Sportul meu de performanta a fost altul, rugby regulile acolo erau clare,nu stiu cum sa-ti explic ,dar bascalia asta de prieteneasca a fost cam ultima la care as mai vrea sa particip,Sunt multi baieti dezamagiti nu numai eu sau prietenii mei. Esti baiat destept Teo invata din greseli,fa lucrurile sa mearga mai bine data viitoare,te salut,Catalin.
  2. Oricat ar fi ea de prieteneasca,trebuie respectate niste reguli,orice joc are niste reguli care trebuiesc respectate.Daca tot nu mai conteaza marcajele,ce rost mai au acestea?daca marcajele nu mai au rost atunci ce rost mai are sa platesti o prieteneasca pe un traseu pe care fiecare merge pe unde poate ca sa scurteze cat mai mult.?Vorba unuia de mai sus cine vrea traseu marcat si cu cp-uri serioase sa mearga la Prietenesti serioase, consacrate,unde cp-urile sint 5 6 sau 7.Cine are bani mai multi se poate inscrie in campionatul patronat de Federatie.Pentru mine Monteoru devine din prieteneasca o neprieteneasca,organizare foarte proasta,ospitalitate 0,mancare foarte proasta si foarte scumpa,traseul la hobby la fel ca in toti anii,anul asta si mai scurt si mai usor,Per total bani si timp cheltuiti pe ceva care nu merita.sau nu mai merita.Daca organizarea,mentalitatea,bucatarii ,si traseul raman aceleasi eu nu mai am ce cauta.
  3. Ai dreptate Teo.A fost o Prieteneasca exact pentru toata lumea,cel putin la clasa Hobby.Nu au fost goluri in marcaj nu au fost portiuni grele in care sa ai nevoie de ajutor.Nu stiam ca este doar un check point dar a fost bun si ala.E adevarat factorul ..om.. conteaza foarte mult in acest sport sa gasesti trasa ideala in orice moment,sa gasesti varianta ideala atunci cand in fata e blocat traseul,dar asta depinde de fiecare , de experienta fiecaruia. Apropos de ce scria cineva mai sus de o prieteneasca.Cand vii la o prieteneasca te astepti la un loc de parcare,la o intalnire cu multi prieteni,o mancare dupa,o bere un traseu bine marcat ,care se poate face la clasa respectiva fara capcane ascunse,fara sa faci scouting,un traseu pe care sa mergi fara oprire,cu urcari si coborari de nivelul tau,cel la care te-ai inscris.Daca un bosorog de 44 de ani ca mine poate sa fluiere pe asa un traseu inseamna ca cei tineri care se plang ar trebui sa se mai antreneze. PS Pe mine ma cucerit zona ca relief si prieteneasca in sine,Sper sa particip eu si baietii mei ori de cate ori are loc.
  4. Hai salut.Pentru ca ne-a placut prea mult noi am mai stat inca o seara,cu all inclusive din partea casei.Foarte bun traseul,foarte frumos,nu am reusit sa-l termin eu cu toate ca mai aveam putin,Dar nu asta e important ,important este ca am castigat foarte multi prieteni de acolo si asta ma bucura cel mai mult.Multumesc pe aceasta cale lui,Domnul Dan,doamnei care a avut grija de noi la pensiune,lui Stefan,Andrei,tatalui lui Andrei pentru masa,si in general la toata lumea de acolo,pentru ospitalitate.Cu o mana de oameni tineri s-a facut o prieteneasca pe cinste.Lumea are de invatat multe de la voi.Respect.
  5. Frumos tread si frumoasa idee Mihai.cine te vede la prima vedere nu crede, dar eu stiu ca in interiorul tau tu esti un suflet mare.Nu am mai scris pe forumul asta de vreo trei ani,si nici nu l-am cunoscut pe dragul nostru coleg disparut ,dar daca tu si alti colegi in trafic motociclisti,l-ati cunoscut si l-ati avut in preajma si-l regretati ma alatur voua.Sa-l ierte Dumnezeu.Dar acum vine intrebarea sa-l ierte de ce?De ce mare pacat sa-l ierte ,unul atat de mare incat sa-i ia viata atat de repede fara judecata fara un preaviz fara nimic.Uitand-te la ce rau si la cata ura propaga altii si vezi ce procese au si cat tin si mai apoi vezi ca un om care a judecat si condamnat si executat dupa orinduiala lui mii de oameni,este inchis pe viata pentru ca condamnarea la moarte este interzisa,si mai apoi scapa de inchisoare pentru ca este prea batran si bolnav.Si acum ma intreb unde sau cu cine incepe judecata lui Dumnezeu.Eu nu stiu.Stiu insa ca in valtoare zilelor de azi poti pleca de acasa dimineata si seara sa nu te mai intorci, si pleci ca sa faci bani sa ai cu ce trai tu cu familia ta,poti sa pleci intr-o vacanta si mai apoi sa nu te mai intorci pentru ca ai prins dimineata de duminica pe strazi cand toti drogatii se cred piloti de f 1.Si atunci te intrebi ce sa faci ? sa-ti traiesti viata cu riscul ca poate Dumnezeu se supara tine si te ia, sau sa stai si sa astepti ca poate Dumnezeu vreo data se ingaduie de tine si te va lua pe la 80de ani.Nu stiu familia acestui om si ce a ramas pe urma lui dar cred ca undeva intrun fel sau altul a murit asa cum ar fi vrut, de fapt cum am vrea in sinea noastra orice motociclist, cu motorul intre picioare si ci mainile pe ghidon.Foarte cutremurator videoclipul, ar fi fost de preferat sa fie in jurul lui fii, fiice si nepoti dar e frumoasa si asa ,cu atatia prieteni.Nu va mai urez asfalt uscat pentru ca vad ca nu mai este de ajuns,nu ma vai spun nici sa va ajute Dumnezeu, vad ca nu mai prea mai are timp pentru noi motociclistii,dar in sfarsit,va sfatuiesc ca atunci cand de fiecare data da-ti gaz sa nu va ganditi la ceea ce castigati ci la ceea ce pierdeti.
  6. Va multumim si noi cei de la Iasi, Radu ,Catalin,Andrei si Alin,ca ne-ati acceptat cu motoarele noastre mai "sofisticate",Multumim pentru organizare ,pt traseu,foarte bine marcat,si in general pt tot .Abia asteptam sa venim, si la anul sper sa fim mai multi.Multumim in primul rand lui Patrick pentru ajutorul dat,in momentele de cumpana si mai multumim pt ciuc point-ul ala.Cam intro luna noi insa o sa organizam ceva la iasi (Pascani)in doua saptamani mergem in recunoastere si dupa aia facem traseul impreuna cu Oreste, Iancu,si alti baieti mai cunoscatori.Nu prea avem aici pietre dar va fi noroi ,mult noroi,si bineinteles nu va lipsi berea,tulburelul, mititeii si asa mai departe. Vom face oricum un topic si va vom informa despre aceasta intrunire.
  7. iacobnino

    Accidente

    Prioritate neprioritate cand dai cu motorul de o masina nu e prea bine.Si asta se vede.Pacat de motor.cand esti imbracat doar cu tricou si jeans,e bine sa fii mai precaut chiar daca ai sau nu prioritate.Imi pare rau de baiat mai ales ca e endurist . sper sa nu fie grav dar din cate vad eu din poze nu prea e.Ii urez oricum insanatosire grabnica si cat mai curand in sea.Vorba lu'unu Bruno Montalbini fost campion european de cross si speedway, cu vreo 20 de oase rupte,"Fierul se indreapta ,carnea creste "
  8. iacobnino

    Service Moto Iasi

    parca tu m-ai sunat cu rs 125 Ti-am spus parca ca se rezolva. am treaba de rup dar pot sa te rezolv in vreo 2 zile important e sa ai piesa Sa auzim numai de bine. PS Mecanica nu se face cu mouse-ul
  9. iacobnino

    Service Moto Iasi

    nenea aia erau 3 si fiecare a inceput meseria de cand motocicletele aveau platini si comdensatori si au ajuns pana azi cand lucreaza cu cele mai noi motoare care se fabrica.poti sa fii un tip al dracului si impertinent si fara logica si bun simt si sa fii un mecanic foarte bun sau poti sa fii unul foarte amabil si prieten cu toata lumea si sa fii o panarama de mecanic care duci clientul de nas cu bunul tau simt.Tu unde ti-ai repara motorul? nu stiu cate motoare ai repatat tu pana acum alea care le-am reparat eu le-am facut intr-o anumita ordine,si au fost niste clienti care erau siguri ca e cdi-ul (ala costa vreo 200 euro )mai apoi am descoperit ca nu era cdi-ul ci era un fir de masa si ia costat vreo 20 de ron. ma rog asta nu e o regula.colegii aia ai mei spuneau ca cdi-ul este cea mai curva piesa(putana) vorba lor ,care exista intro motocicleta. Oricata logica ai avea si oricat bun simt daca nu ai experienta in mecanica tot panarama esti.Dar vad ca aici pe forum toata lumea se pricepe la orice si nu mai e loc de mecanici cu logica si bun simt,asa ca nu e de mine aici. Cum am mai scris mecanica nu se face cu tastiera si cu mouse-ul. Eu inchei aici discutia asta.
  10. iacobnino

    Service Moto Iasi

    Niste nenea mecanici care au impreuna vreo 90 de ani de experienta si dintre care unul lucreaza chiar la Ducati mi-au spus si mi-au argumentat ca cdi-urile nu se masoara pt ca nu ai parametri dupa care sa te iei. Ele lucreaza cu campi electrici foarte foarte mici care sunt usor influientabili de temperatura cdi-ului. de curentul care intra in el.Basmele care le-ai auzit tu si eu precum ca se pot repara sau masura raman basme.cdi-urile care spui tu pe langa scanteie si avans controleaza si injectia benzinei(timpul de injectie avansul de injectie si cantitatea injectata) ceea ce este o alta mancare.standurile alea regleaza cantitatea de benzina si eventual iti spun daca ai dus un senzor sau altul.centralinele de la motoarele Purejet si Ditech eu le pot masura doar daca nu sint arse dar nu le pot masura daca functineaza in parametri sau nu, si nici nu le pot regla. In cazul Omului de mai sus se ia prin eliminare,este mult mai sigur,dar dupa parerea mea cdi-ul nu e dus pt ca astea se duc foarte greu doar daca a bagat in ea supracurenti sau cine stie ce.
  11. iacobnino

    Service Moto Iasi

    In general nu prea se masoara cdi-ul Se merge prin eliminare,daca bobina,magnetoul si bujia o ai buna in seamna ca e cdi-ul.Trebuie mai intai sa le masori si sa le probezi foarte bine pe acestea+ instalatia electrica.
  12. iacobnino

    Accidente

    Pai daca nu exista moderator atunci mie cine mi-a dat ban pt 2 saptamani cand l-am injurat pe ala care a facut doua topicuri ca sa vanda un rapan de geaca?Sau de acum si aici pe forum iti trebuie pile ca sa poti spune orice? Scuzati de deviatie.
  13. iacobnino

    Accidente

    si daca in loc de scuter era un camion? ce facea taranul ala? asa se scoate el mai cu un doctor mai cu un avocat dar alalalt saracul ramane cu sechele pe viata. mai avem de invatat civilizatie in trafic.in iasi sunt vreo 600 de scutere si se intampla atatea la Roma sau Milano cred ca sunt vreo 100000 si nu se intampla ce se intampla aici si acolo se merge tata ca daca deschizi usa la un semafor opresti vreo 5 din mers Pacat mare pacat.
  14. iacobnino

    BURSA LOCALA

    scuza-ma nu am citit mai in spate credeam ca tipul vinde bujii. oricum sa cauti cheie de bujii pe net e ceva!!!
  15. iacobnino

    BURSA LOCALA

    bp7 hs este bujia scurta pt scutere normale (nemodificate) este prea rece ptr.dacie
×
×
  • Creează nouă...