Sari la conținut

gospodarul

Super Membru
 • Număr conținut

  2.602
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre gospodarul

 • Rang
  The Homemaker

Metode de contact

 • Website URL
  http://www.gospodarul.ro

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Tg. Neamt
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  BMR R1200 GS ADVENTURE LC
 • Numar Moto
  B-533-MAN
 • Club
  MAN ROMANIA

Informații profil

 • Motociclete detinute
  suzuki vstrom 1000, bmw r1200 gs adv
 • Interests
  Cai putere

Vizitatori Recenți Profil

3.300 citiri profil
 1. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  @severoprisan @ivan pedala Vizavi de Royal Enfield, cu siguranta va fi prezent modelul Bullet , Himalayan si f posibil, Interceptor. De vreo 2 saptamani s-au depus documentele pt omologarea acestui model, sansele sunt mari sa il vedem la MAN. Ural va fi prezent cu modelul 2019, cu un motor mult optimizat, sistem de injectie nou si alte imbunatatiri, pe care le veti descoperi personal. @apriliacluj vizavi de transport nu am decis nimic. Anul trecut am pus un microbuz la dispozitie solicitantilor (vineri seara). Acestia s-au pierdut prin campus la o bere probabil si omul a asteptat degeaba, dupa care a plecat. A trebuit sa transport cu masina personala, sau cu masina taberei, pe fiecare cum a dorit. Sambata am anuntat transportul, cei care au vrut, s-au prezentat la ora stabilta, partial povestea s-a repetat. La 3 dimineata transportam oamenii, tot cu masina personala. Cinstit vorbind, nu mi se pare corect ca unii sa se cinsteasca si altii sa faca kilometri. Daca te duci la o nunta, nu cred ca mirele te duce acasa dimineata. La Marginimea Sibiului si Sovata nu a cerut nimeni transport si totul a decurs superok, chit ca au fost cazari si la peste 25 kilometri distanta. Repet: in momentul in care te duci la un eveniment, nu e obligatia organizatorului sa transporte "nuntasii". Chiar va rog sa imi spuneti UN SINGUR EVENIMENT MOTO autohton care asigura transportul motociclistilor de la cazare la locatie si retur. Am fost la zeci de evenimente moto si nu m-a intrebat nimeni cu ce vin sau cu cine plec. Deci: daca vom gasi o solutie viabila, o vom pune in practica. Daca nu, fiecare se descurca pe cont propriu. Repet: nu mi se pare corect ca un participant sa se pileasca, fara griji, iar noi organizatorii sa preluam sarcina transportului. Referitor la cazare, pina la sfarsitul saptamanii viitoare vom comunica facilitatile de cazare disponibile. Modalitatea de comunicare este cea de pina acum, telefonic la 0746791989 sau pe email la contact@motoraliulanualnational.ro. O seara buna tuturor!
 2. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Programul pe zile nu este finalizat, ina lucram la el. Despre trupe, am anuntat Bucovina pt vineri, si Helciug cu My Queen sambata. De acord cu cele spuse.
 3. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  salutare! daca te referi la Sovata, intarzierea s-a dat unei incurcaturi provocata de Eon cu racordul scenei. Multumim de sugestii, vom tine cont de ele Ai dreptate cu Raluca, nu te contrazic. Insa am vrut sa arat ca nu avem nimic de ascuns si totul e o inchipuire a doamnei. Rog un moderator sa faca curat in topic si sa lase doar postarile strict referitoare la festival. Nu e normal sa intre cineva si sa citeasca 2 pagini de aiureli. Imi cer scuze ca m-am lasat antrenat in aceasta disputa. Cele bune tuturor! .
 4. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Nu sunteti 2 nicidecum, omul a spus ca nu ii place Margineanu.Nu ca a schelalait precum un caine, e o diferenta. @Latomeru Nu a fost vorba de nici un freedom speach. M-am referit strict la faptul ca mai sunt si persoane interesate de eveniment, nu de cancanuri. camparea e la o distanta suficient de mare incat sa nu ai deranj de la scena. Parcarea, linga cort
 5. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Mai avem si normalitate pe aici Multumim de aprecieri, sa ne revedem cu bine! Sunt convins ca Bucovina & Crivat vor face spectacol ! Sigur ca poti rezerva, suna-ma si rezolvam.
 6. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Curata bomba, zau asa Eu nu vreau sa va contrazic, doamne fereste... Vreau doar sa probati ceea ce afirmati! Vreti sa va spun si eu "o bomba" ? Il cunosc si eu pe "propietarul" de la Arpiolaaaaa . Ia sa vedem, cine l-a mai auzit schelalaind pe Margineanu ? Sau Raluca a fost singura ?? "Prevad un M.A.N. minunat anul acesta". Sa va auda Dumnezeu ! Ok, hai ca ajunge cu caterinca. Voi posta doar noutati/detalii legate de eveniment. O seara placuta tuturor!
 7. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Nu imi spune absolut nimic fotografia postata despre "propietarul" ei. trimiteti-mi adresa dvs sa va expediez un exempar din DEX, sa mai studiati in timpul liber, ca aveti destul. Margineanu a schelalait? Ca un catel ??? Sunteti sigura? Asta e culmea, numai dvs sa auziti schelaituri cand 1000 de oameni au asistat la un concert de nota 10 ? V-ati luat medicamentele ?
 8. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Am zis ca nu va mai raspund, insa mai fac o exceptie. Facem ghicitori acum ? Asta numiti dvs proba? Chiar va rog sa sesizati organele abilitate : Subsemnata, Raluca Carlan, va semnalez faptul ca in data de, posesorul motocicletei cu nr, de inmatriculare ce se termina cu Y, avand prenumele Cristian, a fost cazat la pensiunea .... Ati atins culmea penibilului. @Latomeru am expus motivele alegerii locatiei. Daca iti spun ca si anul asta va veni Margineanu, vei spune si de el ca e naspa ?
 9. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Acesta este emailul primit de la doamna Carlan: "Buna seara Numele persoanei respective- Cristian, a fost cazat la complex Arpiola, si avea un suzuki Vstrom. " Asta este dovada dvs ? Din evidentele mele, nu a existat nici un Cristian la Arpiola. Stimata doamna, faceti acest topic sa para ridicol, si nu vrem/meritam asta. Daca aveti orice banuiala , dovada despre ceea ce afirmati, va rog sa sesizati organele abilitate asupra acestor aspecte. Daca acestea se confirma, legea isi va spune cuvantul. Pina atunci, va atrag atentia sa nu mai faceti afirmatii defaimatoare, nemotivate, la adresa noastra. Clar ? Simplu si la obiect. sunteti chiar penibila. Din acest moment am incheiat orice discutie cu dvs . Nu vreti sa faceti o investigatie prin spitalele romanesti, poate? Cu siguranta simtul dvs exacerbat de investigatie va gasi ceva nelalocul lui ...
 10. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Nu am Idee de ce nu puteti trimite mesaje, dar ma bucura asta. Cine stie ce mesaje mai primesc, Doamne fereste ... La modul serios, daca faceti niste acuzatii publice, atunci prezentati si probele. Tot public. Ca asa ne trezim fiecare vorbind aiurea. Vad ca duceti lipsa de activitati. Va sugerez sa luati la studiu DEX-ul, Codul fiscal, Codul Civil, Codul Penal, ca aveti nevoie.
 11. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Eeehh, asa mai merge. Sigur ca da! Bucovina, Dan Helciug cu proiectul "MyQueen", dedicat trupei Queen, si altii. Urmeaza ! @raluca iar bateti campii. In cazul in care aveti ceva sa ne reprosati, atasati si dovezile. Public. bucovina.MP4
 12. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Salutare! Sa facem comparatie intre petrecerile Soimilor Nemteni si M.A.N. e total neadecvat, crede-ma. Acum, vizavi de calculul tau din care reiese un castig de 100 euro/butoiul de bere pentru prestatortul de servicii catering, iti spun ca esti intr-o mare eroare. De ce, iti voi motiva imediat: - ai omis TVA-ul de 9%; - ai omis impozitul pe profit de 16%;i - ai omis cheltuielile de deplasare care nu sunt mici, crede-ma; - ai omis impozitele datorate statului de angajator, cat si cota din impozitele datorate statului platite de angajator pt angajat; - ai omis pierderile : raman 2-3 butoaie partial consumate, functie de numarul de dozatoare instalate, care nu se iau retur si nici nu se pot pune pune in vanzare; - ai omis cheltuielile cu plata utilitatilor (energie si carburant la generatoare); - ai omis costurile de salarizare a personalului care, iarasi, nu sunt mici (oamenii stau treji si presteaza 19-20 de ore din 24); - ai omis cheltuielile cu utilitatile (energie, apa, carburant generatoare); - ai omis costurile unor posibile interventii/reparatii/amenajari care se fac in locatie functie de specificul acesteia (de exemplu, anul trecut racordul la retea a costat cateringul peste 300 lei, materiale si manopera); - cu siguranta mai sunt si alte cheltuieli mai mici care nu imi vin acu in minte (ambalaje, produse de curatenie etc) . Si uite asa, profitul final se micsoreaza simtitor, nu este nici pe departe cel pe care l-ai enuntat. Pt cei care inca mai au dubii, pot face o analiza financiara punctuala amanuntita Daca sunt sau nu motociclistii interesati de M.A.N., veti constata singura, dupa eveniment. Referitor la evidentierea dpdv fiscal a cazarii, sunteti intr-o mare eroare (ca de obicei). Am sa va lamuresc si acest aspect, insa comentariile dvs imi dau o imagine f clara asupra nivelului dvs de pregatire/informare. Nu faceti decat sa aruncati cu noroi si sa faceti acuzatii nefondate, este ultima oara cand raspundem la ineptiile dvs. Deci: 1. Ati afirmat ca o familie a solicitat bon fiscal la receptie si nu i s-a emis. Scria cumva pe unitatea de cazare respectiva "M.A.N. ROMANIA"? Noi doar am rezervat anumite facilitati de cazare, obligatia emiterii de facturi/bon fiscal revenindu-i exclusiv locatorului (proprietarului, daca nu intelegeti termenul). 2. In calitate de organizatori, am inchiriat anumite facilitati de cazare destinate partenerilor si apropiatilor evenimentului. Pentru fiecare dintre ele am emis facturi/documente de incasare catre toti partenerii evenimentului, carora le-am asigurat cazarea prin contract. La randul nostru, plata catre aceste facilitati de cazare s-a facut prin transfer bancar. 3. Nu era in sarcina noastra sa emitem documente fiscale pentru cazarile evenimentului, cu exceptia partenerilor de eveniment. Aceasta obligatie revine fiecarui locator in parte, iar daca si-au respectat-o sau nu, nu e problema noastra. Nu este vorba de nici o frauda fiscala. Ce inseamna "ca nu pre ati dat bonuri sau facturi ficale" sau "asta e cam ilegal"... nu exista termenul de "cam ilegal". La fel cum nu exista nici sintagma "sa i-a legatura". Sper ca pina la urmatoarele postarii sa studiati mai bine atat prevederile legale in materie fiscala, cat si gramatica si ortografia limbii romane. Sunteti "paralela", sa zic asa, mai elegant. Man, eu de felul sunt incapatanat. Nu in a schimba oamenii, sau ceea ce cred ei, ci in a merge mai departe @Taz Asg really? Va invit pe toti cei care ne contesta sa organizati ceva de genul: sa respectati 100% ideea dlui Nastase, sa il organizati timp de 7 ani pro bono, fara taxe de intrare, cu bere la 2 lei si mancare pe saturate degeaba. Eventual si cu bani de benzina pt deplasare . Cred ca asa v-ar place MAN-ul. MAN-ul nu este o adunatura de votanti vanduti pe 2 mici, o bere si un kilogram de zahar. Nu uitati ca nici la cele mai importante evenimente moto din tara nu au fost prezenti atatia importatori moto . Avem si intrebari legate de importatori prezenti, concursuri, premii, trupe etc ?
 13. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Doamna Raluca, noi nu amenintam pe nimeni, relax. Am spus ca dorim "sa avem un schimb de opinii civilizat si motivat, obiectiv". Daca dvs incadrati aici expresiile "idee idioata", "mahala", "gloata" si altele de genul, va asigur ca nu este genul de dialog pe care ni-l dorim. Nu v-am cerut sa ridicati Lepsa in slavi, nu v-am cerut parerea referitor la eveniment, continuati sa vorbiti despre dvs cand nu va intreaba nimeni nimic. Referitor la profit, nu am sustinut niciodata ca lucram pro bono. Este munca noastra pe parcursul catorva luni bune, care genereaza, evident, costuri care trebuie acoperite. De ce anume ati reprosa organizatorilor faptul ca obtin profit ? Chiar nu inteleg. Participarea la eveniment este benevola, liber consimtita. Fiecare doritor isi face o analiza: merita, sau nu merita sa participe ? E simplu. Este o alegere libera, ca la cinema. Daca vrei sa dai banii pe bilet, ii dai, daca nu, nu. Daca motociclistii participa in numar crescator, de la o editie la alta, asta inseamna ca le oferim ceea ce isi doresc sa vada la un eveniment moto si ca apreciaza munca noastra. Incercam sa facem lucrurile cat mai bine. Inevitabil apar si greseli, insa ni le asumam si ne dam interesul sa imbunatatim permanent organizarea acestuia. @ianachim bine zis, man @oldgeorge59 personal nu am nici o disputa cu nimeni. @Lucian_M daca ai impresia ca in butoaiele sigilate (KEG) de Ciuc vei gasi altceva in afara de bere Ciuc, te inseli amarnic Daca doreste cineva sa faca o analiza financiara a ceea ce inseamna un eveniment moto, il invit sa faca parte din staff la o editie si apoi sa traga concluzii ;). Ok! Ma gandeam ca ma veti intreba despre participanti, trupe, program, sesiuni, etc. Nu e nimeni interesat de programul evenimentului ? Curios ...
 14. gospodarul

  MAN ROMANIA EDITIA A VII MAGIC LEPSA RELOADED

  Daca imi spuneti unde intra 1000 de oameni in locatiile enumerate mai sus, va fac manager general al evenimentului :). Una peste alta, va atrag atentia in mod oficial sa va abtineti de la jigniri la adresa noastra si a motociclistilor care vin la MAN de ani de zile. Vreti sa avem un schimb de opinii civilizat si motivat, obiectiv, suntem oricand deschisi la dialog. Incetati sa mai varsati cu otrava care o aveti in sufletul ala mic, in cantitati indestulatoare. Nu v-a intrebat nimeni ce parere aveti, mai ales ca nu ati participat niciodata la evenimentele noastre, decat din spatele tastaturii dvs otravite :))). Si de unde stiti dvs la ce visa Dan Nastase? Ati discutat vreodata cu el, ati avut vreun schimb de opinii referitor la MAN? Va asigur ca nu. Referitor la hartia igienica din toalete, va asigur ca va inselati. Doar daca nu ati folosit-o dvs toata odata, ce sa zic... @Pentru toti Am rugamintea sa pastram in acest topic un ton serios, fara balacareli si mizerii. Raspundem la toate intrebarile legate de eveniment, participanti, program si orice alt detaliu, atat timp cat pastram o nota civilizata. De fapt, daca stau si ma gandesc, in afara de Carlan nu a folosit nimeni cuvinte "nepotrivite". Ok, hai sa mai destainuim cate ceva din programul festivalului. Prezentatorul evenimentului pe durata celor trei zile este nimeni altul decat Bobi Dumitras !!! Din ciclul "Haidi uai la MAN" Zici ca e scump paharul de bere Ciuc la 5 lei ? "Extrem de multi bani"? Cred ca glumesti. Ai idee ce inseamna sa deplasezi 2 camioane cu logistica si 10 oameni, timp de 4 zile? ...
×