Sari la conținut

gospodarul

Super Membru
  • Număr conținut

    2.624
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gospodarul

  1. Nu am afirmat nicicand faptul ca MAN-ul nu este comercial. Avem buget, cu venituri si cheltuieli, avem comercianti de echipamente/accesorii care isi prezinta/vand marfa, reprezentante moto/importatori second hand care isi expun si vand motocicletele. Este mai mult decat evident ca este comercial. Altfel nu ar exista. Probabil si dvs faceti parte din acel grup insetati de gratuitati. Vizavi de fotografia solicitata, ca dovada ca sunteti motociclista activa si nu mancatoare de seminte in fata tastaturii, vad ca ocoliti raspunsul. Sau va place sa apareti doar in topicurile mai deocheate, sa zic asa ... de periferie
  2. Daca sunteti motociclista practicanta, postati o fotografie cu dvs si motocicleta, ca nu va cred pe cuvant. Atentie: poze cu motocicleta, din calatorii/evenimente moto, nu din cele care au ajuns celebre pe un anumit topic, la fel de celebru aici, nu dam nume. P.S. Si vorba lui Tetea, precizati in semnatura citatul din Dan Nastase ...
  3. Simpla posesie a unei motociclete nu va face motociclista, sper ca stiti asta. Mai dati rugina jos de pe discuri Subiect incheiat.
  4. Neata tuturor! Am mai explicat numarul minim de participanti, a fost stabilit pentru a amortiza o parte din investitie si nu pentru a ne umfla buzunarele. Constructia unui custom nu este ieftina, multi dintre voi stiu acest lucru. @raluca_carlan lumea a inteles de mult ca sunteti fan MAN, nu ne mai obositi repetand de n ori acelasi lucru, ca MAN-ul e nu stiu cum, ca e comercial, ca e scump etc. Alegerea este a fiecaruia, daca si cand participa. Sunt intruniri cu bilete de intrare mai scumpe, acolo nu va inflamati? Mai bine luati motocicleta sau vestitul Matiz rosu, mai dati o tura pe la intruniri, ca sa aveti habar despre ce se intampla acolo si apoi mai vorbim. Cum spunea si colegul Fazer 2000, nu mai faceti critici din postura de cititor. La naiba, nici macar motociclista nu sunteti Rog din nou moderatorii sa stapaneasca flame-ul si reaua vointa. De asemenea, rog si colegii sa ignore aceasta motociclista inchipuita, topicul este despre M.A.N. Romania si nu despre Raluca Carlan ( inclusiv numele de user este o cacofonie. De ce nu va editati numele in Carlan_Raluca? Intreb si eu retoric, nu imi raspundeti, ca stiu de ce). Ok, maine ne auzim cu noi stiri despre motocicletele care vor putea fi admirate/testate la MAN. O duminica excelenta tuturor, in ciuda vremii am sa dau o tura !
  5. Man, sesiunile de ride-test sunt doar o parte din programul evenimentului. Evident ca asta nu exclude revederea cu prietenii, stabilirea de noi legaturi, distractie etc.
  6. Iti garantez ca vei mai avea cel putin un motiv solid sa vii la MAN. Keep the eyes open
  7. Te asteptam ! Despre ride-test, vom avea cu siguranta. Cu ce modele anume, ce modalitate de inscriere va fi, inca nu stim. Vom face update in timp util, noi ne zbatem sa facem cu toate. Conform postarii lui Tibi Troia, Honda va fi prezenta la Smaeb. In ce ne priveste, inca nu avem confirmari pt Honda&Suzuki.
  8. Nu am batut nici un apropo la dvs. Am folosit un termen larg. Back on topic, ce parere aveti de participarea KTM si HUSQVARNA ?
  9. Da, Mircea. Am specificat clar ca numarul minim de participanti este de 500. In caz ca nu stiai.
  10. II salutam si pe hateri. Pentru ca putem. Ura nu figureaza in ADN-ul nostru. Ura nu are nimic in comun cu pasiunea pentru motoare .
  11. Dle Nastase, achiesez la idealurile dvs. si spiritul MAN acesta este: libertate, pasiune, indiferent de club, indiferent de tipul de moto. Insa pentru a ne putea pune in miscare trebuie bani. Nu am sa inteleg niciodata apetitul romanului pentru gratuitati. Cu nimic faci ... nimic. MAN-ul a ajuns unde este datorita unui management, care nu este bazat pe gratuitati, in nici un caz. Orice faci, organizezi, ceva trebuie sa fie gratis. De ce ?? Este o intrebare retorica, nu astept sa imi raspundeti. Ok, e timpul sa anuntam noi participanti la festival. Astazi, avem onoarea sa va aducem la cunostinta participarea, in premiera la eveniment, a importatorului KTM si HUSQVARNA in Romania, DEMENTOR !!! Declansam Dementoriada cu o adevarata herghelie de cai putere: - KTM 1290 SUPERDUKE R; - KTM 790 ADV R; - KTM 790 DUKE; - KTM 390 DUKE; - KTM 250 EXC SIX-DAYS; - KTM 250 SX-F; - HUSQVARNA 701 SVARTPILEN; - HUSQVARNA 701 ENDURO; - HUSQVARNA 450 SUPERMOTO. Sa fie MAN !!! Sa fie MAGIE !!! P.S. "Sic transit gloria mundi este utilizată pentru a sublinia, despre comportamentul si atitudinea cuiva, faptul că nu a ştiut să îşi păstreze demnitatea, situaţia favorabilă, reputaţia sau că nu a ştiut să preţuiască ceea ce a avut valoare, cu adevărat." Nu am inteles despre ce vorbiti. Considerati ca nu ne-am pastrat demnitatea sau reputatia? MAN-ul se bucura de o apreciere de care ar fi mandru orice organizator de evenimente. Uitati-va doar in lista de parteneri, care creste de la an la an, continand nume precum BMW MOTORRAD, MOTUL, MOL, HEINEKEN, DUCATI, KTM , URAL , ROYAL ENFIELD , HUSQVARNA, BETA si multi altii, direct prin importatori sau dealeri. Va doresc o zi excelenta ! Am uitat de Aprlilia, Piagio, Moto Guzzi, Vespa, Derby. Cu scuzele de rigoare.
  12. Sunteti intr-o eroare, tombola s-a anulat. Nu s-a amanat. Toti cei 35 de cumparatori si-au primit banii inapoi.
  13. Salutare! Variantele de cazare : - cazare in tabara, in camere de 2,3,4,5,6,10 locuri. Pretul pe locul de cazare este de 35 lei/zi. Corpul mare dispune de 2 toalete mari plus grupurile de dus, cate 9 cabine la barbati si 9 la femei, modernizate, apa calda, spalatoare, tot ce trebuie. De asemenea, mai exista in mijlocul taberei inca un corp de toalete, modernizat si el; - camparea in locatie este gratuita, ca de obicei; - cazare la pensiuni in Lepsa, la preturi cuprinse intre 80 lei si 190 lei/camera/zi, functie de dotari si servicii incluse. pensiunile alese au parcari proprii, astfel incat motocicletele sa fie in siguranta. Pentru detalii va rog sa ma contactati telefonic la 0746791989. Veste buna pentru pasionatii de concursuri pe teme gastronomice. Impreuna cu partenerii nostri de la Hanul Dioszegi, vom organiza la M.A.N. ROMANIA concursul "TOCANITA MAGICA" !!! Regulamentul concursului: vor participa 3 echipe de cate 10 concurenti. Ingredientele si asigurarea materiala vor fi puse la dispozitia echipelor de catre Hanul Dioszegi. Castigatorii concursului "TOCANITA MAGICA" vor beneficia de masa gratuita pe toata durata festivalului !!! Asa ca nu mai sta pe ganduri . Sunati prietenii gurmanzi si priceputi in ale gatitului, formeaza-ti echipa de 10 membri si trimite cererea de inregistrare a echipei cu numele si membrii acesteia la adresa de email concurs@motoraliulanualnational.ro. Echipele participante vor fi desemnate prin tragere la sorti . Concursul va avea loc vineri, 19 iulie, incepand cu orele 14.00. Noul roadster R1250R de la BMW Motorrad va putea fi admirat si testat. Cererile de inscriere la ride test se trimit la urmatoarele adrese de email: zsolt.kiss@bmw-grupwest.ro si zoltan.kozak@bmw-grupwest.ro. Vom anunta zilele urmatoare si alte modele BMW Motorrad care vor fi prezente la festival. Sa fie MAN !!! Sa fie MAGIE !!! Bafta tuturor !
  14. Text preluat de la Moto Heads Romania. Suna foarte bine, va reamintim ca vom avea acest model nou de la Moto Guzzi la M.A.N. Romania Magic Lepsa Reloaded" ! 🏍🏍🏍 Sa fie MAN !!! Sa fie MAGIE !!! "Ce avem noi aici? Ei bine, suntem atat de curiosi incat nici nu stim pe unde o vom plimba. "Rocks and Roads" descrie cel mai bine noul model Moto Guzzi V85 TT. Prezentata la EICMA in 2017 sub forma de concept, doi ani mai tarziu a primit ca si cadou de bun venit in familia Moto Guzzi, suspensii si cadru complet noi. Noul model Moto Guzzi este un vehicul pentru toate tipurile de drum, fie ca vrei sa te bucuri de viraje, fie ca abia astepti sa iti incepi aventura mult visata. Ca tot am vorbit de conceptul all-terrain, modelul V85 TT si-a castigat acronimul de la "Tutto Terreno", ceea ce inseamna ca este o motocicleta dedicata complet calatoriei. Trecand la partea de design, Moto Guzzi V85 TT se incadreaza in categoria de Classic-Enduro si se adreseaza celor care nu simt nevoia de carenaje complexe ci de linii simple si de un aspect cutumiar. Legat de confort si ergonomie, protectia la vant este asigurata de un parbriz din plexiglass si o pereche de hand-guard-uri care te vor proteja indiferent de vreme. Inaltimea seii este de 83 cm, ceea ce o face potrivita pentru toti impatimitii, indiferent de statura, oferind o pozitie dreapta si relaxata in spatele unui ghidon suficient de lat din aluminiu. In ceea ce priveste greutatea, desi are un rezervor generos de 21 de litri si 229 de kg la plin, dupa spusele celor de la Moto Guzzi manevrabilitatea este una demna de invidiat la viteze mici datorita cadrului robust dar totodata usor. Centrul de greutate este jos iar garda la sol este suficienta pentru uzul in afara asfaltului. Revenind la cadouri, monoamortizorul spate este pozitionat pe partea dreapta a basculei, facilitand accesul la reglajele dorite. Furca de 41 mm este ajustabila pentru pretensionare si detenta. Impreuna, suspensiile au o cursa de 170 mm pentru fiecare roata. Discurile fata sunt de 320 mm cu doua etriere radiale Brembo cu 4 pistoane opuse iar pe spate avem un disc de 260 mm cu un etrier flotant cu 2 pistoane. Ansamblul de franare este dirijat de un sistem ABS Continental care opresc rotile cu spite de 19 si 17 inch in deplina siguranta. Motorul noului model Moto Guzzi V85 TT este un V-Twin la 90 grade ce are racire pe aer, transversal cu distributie OHV si 2 valve pe cilindru. Acesta are o capacitate de 853cc si este totodata cel mai modern propulsor din familia sa. Este capabil sa livreze 80 de cai putere si un cuplu de 80Nm la ~ 5000 RPM din cele 8000 RPM maxime. Pentru ca cei de la Moto Guzzi au vrut ca modelul V85 TT sa raspunda prompt la acceleratie au montat un sistem Ride by Wire si au oferit utilizatorului 3 moduri de rulare si anume Road, Rain si Off-road. Pe langa vitezometru, turometru si odometru, V85 TT ofera pilotului si indicator de treapta, temperatura ambientala, nivelul de combustibil, consum si modurile de rulare selectate, toate aceastea fiind vizibile multumita ecranului TFT. Daca v-am castigat atentia, vom testa noul model Moto Guzzi V85 TT si asteptam intrebarile si curiozitatile voastre pentru a ne convinge impreuna." #MotoHeadsRomania #MANRomania #MotoGuzzi #TheBikeHub
  15. La program inca lucram. Mai sunt 4 luni pina la eveniment si vrem sa folosim timpul pt a face totul cat mai bine. Probabil ca la inceputul lunii mai vom publica programul complet. In privinta programului artistic, e surpriza. Deocamdata. Cu siguranta va fi senzatie. Later edit: scuze pt greselile de ortografie din anuntul anterior. Am postat de pe telefon si imi mai face privirea feste
  16. Am.rugamintea pt cei care posteaza sa o faca on-topic. Toate postatile in afara subiectului vor fi sterse. Multumesc!
  17. In fiecare an, paza in locatie este asigurata de catre o firma specializata, iar in exterior si de catre Jandarmerie care poate interveni in locatie la solicitarea noastra sau a firmei de securitate. @lancelot Ai fost vreodata la MAN, stii ce aflux de public este pe parcursul evenimentului? Ai vizitat cele doua locatii de care pomenesti, vorbesti in cunostinta de cauza? Crezi ca sunt potrivite pt noi? Spre lamurirea ta, trebuie sa stii ca ambele locatii mentionate de catre tine au fost cercetate si nu se incadreaza in ce avem noi nevoie. Campingul Valea Zanelor din Covasna este f aproape de oras ( si am avea probleme cu locuitorii din zona datorita zgomotului (locatie vizitata personal), capacitate de cazare mica, spatiu de campare insuficient, toalete/dusuri idem. Cat despre Castelul de Lut, acesta este o locatie de vizitat, fara posibilitate de cazare care, chiar daca ar fi, e f mica in comparatie cu necesitatile noastre. Si aici am discutat personal cu proprietarii si nici vorba de organizat acolo vreun eveniment moto, din simplu motiv ca spatiul nu face fata unui numar asa de mare de participanti. Ei se axeaza pe taxa de vizitare si taxele foto. Nu au fost de acord nici macar cu camparea. Lamurit? Peace✌✌✌
  18. Nu era mai bine sa te documentezi inainte de a arunca o umbra asupra noastra ? Observ ca motociclism.ro a devenit un loc unde aruncatul cu noroi devine sport national, fara repercusiuni/masuri . Moderatorii care m-au banat pt spam cu siguranta au citit toate flame-urile/limbajul trivial al unor useri la adresa noastra, insa fara nici o masura. Vom mai posta doar cazarile dupa care, pina se remediaza aceasta problema, vom mai posta aici evenimentele viitoare in calendarul de intruniri si atat. Dreptatea sau masurile se impart/iau in mod egal, nu preferential. Cei care doresc relatii ma pot suna la 0746791989, sunt disponibil mai tot timpul, cu mici exceptii, sau ne pot vizita pagina de eveniment pe Facebook. Ride safe, brothers !!:cheers:
  19. Salutare! Spre disperarea unora, MAN-ul nu a inghetat. I'm back, pt cei ce nu stiu, am fost banat pt reclama. Nu comentez decizia moderatorilor. Salutare! Despre ce este vorba ??? Ca organizator, pot sa iti garantez ca la nici una din editii nu au fost semnalate furturi. Au fost lucruri pierdute, chiar gasite in campus de motociclisti (telefoane mobile, chei) insa de furturi nici nu poate fi vorba. Saptamana viitoare vom publica un update al evenimentului, va fi MAGIE !!! Reiterez rugamintea de a discuta pe acest topic la subiect, fara cancanuri/flame-uri. Multumesc tuturor, tineti aproape!!
  20. @severoprisan @ivan pedala Vizavi de Royal Enfield, cu siguranta va fi prezent modelul Bullet , Himalayan si f posibil, Interceptor. De vreo 2 saptamani s-au depus documentele pt omologarea acestui model, sansele sunt mari sa il vedem la MAN. Ural va fi prezent cu modelul 2019, cu un motor mult optimizat, sistem de injectie nou si alte imbunatatiri, pe care le veti descoperi personal. @apriliacluj vizavi de transport nu am decis nimic. Anul trecut am pus un microbuz la dispozitie solicitantilor (vineri seara). Acestia s-au pierdut prin campus la o bere probabil si omul a asteptat degeaba, dupa care a plecat. A trebuit sa transport cu masina personala, sau cu masina taberei, pe fiecare cum a dorit. Sambata am anuntat transportul, cei care au vrut, s-au prezentat la ora stabilta, partial povestea s-a repetat. La 3 dimineata transportam oamenii, tot cu masina personala. Cinstit vorbind, nu mi se pare corect ca unii sa se cinsteasca si altii sa faca kilometri. Daca te duci la o nunta, nu cred ca mirele te duce acasa dimineata. La Marginimea Sibiului si Sovata nu a cerut nimeni transport si totul a decurs superok, chit ca au fost cazari si la peste 25 kilometri distanta. Repet: in momentul in care te duci la un eveniment, nu e obligatia organizatorului sa transporte "nuntasii". Chiar va rog sa imi spuneti UN SINGUR EVENIMENT MOTO autohton care asigura transportul motociclistilor de la cazare la locatie si retur. Am fost la zeci de evenimente moto si nu m-a intrebat nimeni cu ce vin sau cu cine plec. Deci: daca vom gasi o solutie viabila, o vom pune in practica. Daca nu, fiecare se descurca pe cont propriu. Repet: nu mi se pare corect ca un participant sa se pileasca, fara griji, iar noi organizatorii sa preluam sarcina transportului. Referitor la cazare, pina la sfarsitul saptamanii viitoare vom comunica facilitatile de cazare disponibile. Modalitatea de comunicare este cea de pina acum, telefonic la 0746791989 sau pe email la contact@motoraliulanualnational.ro. O seara buna tuturor!
  21. Programul pe zile nu este finalizat, ina lucram la el. Despre trupe, am anuntat Bucovina pt vineri, si Helciug cu My Queen sambata. De acord cu cele spuse.
  22. salutare! daca te referi la Sovata, intarzierea s-a dat unei incurcaturi provocata de Eon cu racordul scenei. Multumim de sugestii, vom tine cont de ele Ai dreptate cu Raluca, nu te contrazic. Insa am vrut sa arat ca nu avem nimic de ascuns si totul e o inchipuire a doamnei. Rog un moderator sa faca curat in topic si sa lase doar postarile strict referitoare la festival. Nu e normal sa intre cineva si sa citeasca 2 pagini de aiureli. Imi cer scuze ca m-am lasat antrenat in aceasta disputa. Cele bune tuturor! .
×
×
  • Creează nouă...