Sari la conținut

adriangbs

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adriangbs

  1. Ufff...m-am mai linistit un pic...deci nu iti consuma...mai urmeaza sa-l intreb pe studentu' moldovean cu burgu din 2007, si daca nici lui nu-i consuma, ma linistesc de tot!!!

     

    Treaba cu erectia la 170 km/h se explica in felul urmator: cind mergi cu acea viteza, subconstientul tau realizeaza ca este o viteza f. periculoasa, la orice gropa, sant, caine, poti sa-ti pierzi viata...si cum programul tau ancestral este supravietuirea si inmultirea speciei, automat intra in functiune programul de perpetuare a speciei imediat ce apare pericolul...si programul asta face sa-ti apara erectia...sa te inmultesti inainte sa dispari!... :peace:

    cum vine vremea buna, iesim sa ne inmultim; sau macar sa incercam.

  2. soimu, m-am interesat, burgmanu e de ORAS, dar merge si in afara. nu se chinuie asa cum spui tu; eu cred ca tu vrei sa promovezi piticu. stii ce am constatat? ca ideile mele nu-ti mai plac. esti suparat pe mine cumva? nu am nici o vina pentru scaderea ratingului SUA la AA+ si crede-ma chiar nici o vina pentru evenimentele sangeroase de la Londra.

  3. Aveti grija la drum maine! Sa va luati tot ce va trebuie cu voi ca sa nu fiti nevoiti sa va opriti si sa cereti la altii; da? Bogdan, tu mai ales, sa nu uiti, iar tu, Soimule, ce sa mai spun, sa nu uiti nici tu! Daca totusi, pe drum, nu aveti incotro si e musai, sa stiti ca eu va inteleg. Poate treceti si prin partile alea, ca e frumos tare si sa-mi aduceti si mie. Cred ca o sa vreau doua. Cred ca ar trebui sa aduceti mai multe poate mai vrea cineva de pe forum, mai intreb si eu.

     

    Este noua jumate si nu stiu nimic de voi. Postati de indata ce ajungeti, ca sa stiu ca sunteti bine.

×
×
  • Creează nouă...