Sari la conținut

monik30

Membra
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de monik30

  1. Strumfy, rar ma bag in vreo discuitie, dar acum nu ma pot abtine....daca vrei sa aperi ceva sau pe cineva nu o face aducand argumente penibile. Pentru restul forumistilor: indiferent de parerea voastra despre cele spuse de Strumfy, nu cred ca jignirile isi au locul aici...dezbateti cauzele accidentului precizand ca este o parere proprie si nu o certitudine..... si cam atat....

  2. Esti sigur? chiar ai saizeci da' mii mersi cu motorul? poate din greseala ai bagat un 0 in plus,iar tarile alea sunt.....localitati

     

    On topic am vazut un articol in click saptamana asta(nu stiu daca a fost postat) cu o inregistrare de la nus ce camera in care se vedea viteza astronoica,cu care circula omu'

     

    Fie bulangiul cu haudi are relatii fie a inceput sa manance mult rahat ca sa scape basma curata,dand vina pe ala ca mergea tare,iar el nevinovat,nu a facut decat sa intoarca pe linie continua....ce mare tragedie e sa intorci pe linie continua?

     

    te rog mult sa postezi o fotografie (cat mai recenta) cu linia continua de care vorbesti

     

    multumesc anticipat

  3. "Claxonezi un pieton care traverseaza pe zebra daca "nu se asigura continuu stanga dreapta"? haide mah, ce dracu, asta e chiar amuzanta!" Nu cred ca s-a referit la asta ci ii claxoneaza pe cei cu capul in nori...Pe trecere nu esti in siguranta nici pe departe, era sa fiu calcat de unii...stii tu, a muri cu legea in brate! Asigura-te ca e mai bine!

     

     

     

     

    OFFTOPIC: Eu mi-am pus urmatoarea intrebare, baiatul cu r1 cica se dadea "reising"...cam asta a reiesit din declaratiile martorilor si din accidentul in sine. Avea o motocicleta care este zgomotoasa by default, nu stiu daca avea tobe a/m, dar...cum nu a fost auzit de catre pieton? Cand treceau baietii pe la Trafic Greu (langa acea trecere) cu 100 km/h imi tremurau geamurile. Pietonul vorbea la telefon sau?

     

    Saaaaauuuu poate era un batran surd....o sa fi si tu la varsta asta si poate o sa vezi cum e. Poate era ingandurat ca nu mai are nimic din pensie, poate era suparat de vreo boala, poate avea sotia bolnava si se gandea ce sa faca, poate, poate , poate...Inainte cu 50 m de ORICE trecere de pietoni este un semn care reprezinta "PRESEMNALIZARE TRECERE DE PIETONI". Teoretic, de la acel semn trebuie sa reduci viteza in asa fel incat daca se iveste pe trecere ORICE obstacol sa il poti evita.

    Ipocrizia atinge cote maxime....chiar credeti (unii dintre voi) ca faptul ca v-ati luat o motocicleta va da orice drept pe drumurile publice????? Ca puteti face orice si voi NU sunteti vinovati de nimic???? Ca intotdeauna ceilalti participanti la trafic (automobilisti sau pietoni) sunt vinovati de orice se intampla chiar daca voi ignorati chiar si o trecere de pietoni??? Credeti ca ceilalti trebuie sa va ceara voie sa iasa pe strada ca poate aveti voi chef sa fiti rachete si sa nu va incurce???

    Cred ca examenul ptr cat. A ar trebui facut intr-un fel incat sa se dea o proba serioasa si in trafic.

    Cel putin asa am invatat eu....

  4. Daca nu exista banda continua poti depasi daca : un indicator nu iti interzice depasirea pe acel segment de drum, cu conditia sa pui semnal legal din timp pe distanta necesara 50 m in oras si 100 m in afara, sa te asiguri daca din spate cineva nu a semnalizat deja acelasi gen de manevra. Cel din fata care urmeaza a fi depasit are obligatia de a merge mai pe dreapta benzii sale si a nu mari viteza in timp ce il depasesti. Cand vrei sa intorci, o faci de langa axul drumului dupa ce inainte te-ai asigurat ca nu e linie continua, din spate nu semnalizeaza nimeni intentia de a te depasi, ai pus semnal din timp, nu pui in pericol pe cei ce iti vin din fata, fiind la o distanta apreciabila. Cand intorci, te duci pe prima banda dupa ce ai intors(daca sunt mai multe pe sens)nu pe a doua sau a treia deoarece ai viteza mica in acel moment nu ai voie sa te repliezi pe banda de viteza 2 sau 3. Daca pe sens sunt doua benzi sau mai multe intorci intotdeauna de pe banda de langa axul drumului, nu de pe o banda inferioara, parcurgand aceleasi etape ca si la depassire adica : semnal, asigurare temeinica, spate + fata si efectuarea manevrei pe trasele specificate mai sus. Nu stiu cum a fost in acest caz, dar unul sau ambii participanti la trafic au gresit. Noaptea nu va hazardati mergeti mai incet si efectuati cat mai putine manevre daca nu e necesar, pastrati distante mai mari in mers, incercati sa fiti cat mai vizibili, echipament adecvat reflectorizant. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca !

     

    Cred ca si de data asta semnalul lipsa din partea soferului, bata-l vina... a fost cauza acestui accident, posibil combinat cu ceva viteza din partea motociclistului. Nu acuz, dar daca ar fi avut viteza normala pentru oras pe sectiunea respectiva, poate lucrurile ar fi stat altfel. Aviz amatorilor ! Sunt sectiuni unde trebuie sa mergi si cu 30 la ora, nu e nici o rusine sa mergi incet, sa belesti ochii ca la melc, sa ajungi intreg in patul tau.

    citeste cu atentie pana la ultimul cuvant....la sfarsit m-am corectat si am scris ca ma refeream la banda continua :)

  5. Poate nu este cum am spus eu, am dreptul la o opinie, asa cum am dreptul sa ma insel. Nu suntem la tribunal aici.

    Dar la timpul potrivit, poate vii cu argumente mai solide pentru cele spuse de tine. ;)

    O seara buna tuturor.

    da, o sa vin....cand voi putea o sa postez inregistrarile video

    aveti mare grija de voi....noapte buna

  6. Logica mea spune ca, daca, culca motorul...si motorul ar fi lovit masina, atunci era lovita masina doar la nivelul pragurilor si intr-un singur loc, cel mai probabil ramanea intepenita acolo, cum se intampla de cele mai multe ori in astfel de cazuri.

    Ori...aici masina este lovita pe partea stanga, din spate pana la roata din fata inclusiv la nivelul geamurilor.

    Martorii spun ca motociciclistul "a ramas cu ghidonul in maini"(probabil o figura de stil)...+ furca fata + roata dezmembrata de restul motorului..eu cred ca motociclistul era calare pe motor cand s-a produs impactul.

    bine....cum zici tu

  7. Monica, poti sa folosesti ce ton vrei tu, pentru mine e totuna, nu e nevoie sa te prefaci ca esti politicoasa acum dupa ce m-ai facut in toate felurile ... nu am scris pe threadul asta ca sa ma simt bine, am scris aici pentru ca mi-a sarit in ochi cu cata vehementa il aparai pe sofer si totusi ca sa nu fie prea de tot aduci ca argument si faptul ca ai carnet categoria A ... si ai punctat cu un "nu mai fiti ipocriti" ( haha, ce tare, asta cu ipocrizia ... e maxima ! ) si desigur "vedeti-va de lungul nasului" .

    Si mai e un motiv pentru care am postat aici, am postat pentru ca si eu am avut un accident asemanator si am ramas cu sechele la spate pentru toata viata. Ma bucur ca n-am murit, insa soferul nu a patit nimic ... si nu patea, chiar daca muream ...

    asemanator nu inseamna identic....

  8. Monica-Clara, eu am culcat o motocicleta carenata la 60-70 km/h din cauza cauciucului spate uzat peste limita (pierdut aderenta, motocicleta a scapat de sub control) ... stii cat a alunecat pe asfalt ? aproximativ 20-25 de metri ... daca era sa imi faca cineva o masuratoare probabil reiesea ca o ardeam cu 200 la ora chiar daca babaciunea aia de mobra prindea 160 cu multe Tatal Nostru spuse in prealabil ... mult mai trist este si faptul ca atunci cand am mentionat ca se incearca iarasi o musamalizare a unui accident mortal ai schimbat brusc tonul si felul in care te exprimi a devenit brusc mieros ... oare de unde imi suna cunoscuta tehnica asta ... ah, da ... stiu ... de la o groaza de accidente unde soferul/soferita urla la motociclistul trantit pe jos in toate felurile iar apoi cand vedea ca iese vinovat/vinovata incepea brusc sa se arate ingrijorat/a "aoleo, ai patit ceva, te doare ceva ??!?!" ...

    nu stiu cum sa iti mai vorbesc....ma abtin cat pot si incerc sa ignor paranoia de care dai dovada.....te-ai simti mai bine daca as folosi si eu acelasi ton cu tine???? daca da, nu e o problema, dar nu in spatiu public.

  9. Asta este fix P--A. Poate insemna ca a avut nici macar 100 km/h pe frana pana la impact, incercand sa ocoleasca din reflex masina prin stanga...

    ti-am spus mai devreme ca nu vorbesc din carti....ce am spus referitor la viteze si la faptul ca a cazut inainte de impact stiu din filmarile camerelor video din zona....cea mai concludenta, dar nu suficienta este cea de la Butan Gas, care este vis-a-vis de restaurantul Doricom, de gardul caruia s-a izbit motociclistul. Cele doua firme care au in dotare camere de supraveghere ne-au lasat sa le vedem.

  10. Monik , cu tot respectul , simpatizez cu pozitia ta si pricep cat de delicata este. Dar o motocicleta gasita lovita pe contrasens nu este proba. Repet asta pentru ca am avut impresia ca ai insinuat ca motociclistul mergea pe contrasens cand o masina intorcea regulamentar. Ceea ce stim cu totii ca nu e adevarat. Mergea al dracului de repede , a fandat prost si s-a infipt de s-a crapat. Incepator cu 0 experienta si gonind ca nebunu. S-a nenorocit si acu il mai nenoroceste si pe prietenu sotului tau. Dar legea trebe aplicata.

    La fata locului s-au gasit urme de franare PE CONTRASENS de 28 metri si inca vreo 6-7 de zgarieturi de carene pe asfalt...., tot pe contrasens

     

    mai cucoana, eu am inteles deja de la alti useri care au urmarit discutia ca risc sa primesc ban ca indraznesc sa te contrazic : ai admiratori, si esti protejata - sa-ti fie de bine, inseamna ca esti o persoana populara , stiu ca nu vrei sa mai postez aici ... dar asta nu inseamna ca am sa stau sa privesc cum se incearca inca o musamalizare a unui accident mortal de data asta DIRECT pe un forum de motociclism si nu prin mijloacele specifice insitutiilor de stat cum se obisnuieste pe la noi in astfel de cazuri ... si culmea ... lucrezi intr-o institutie de stat, am inteles de pusti cum e treaba cu astea si cred ca nu e nevoie sa mai explicam nimanui, nu ? gen accidentul de la Otopeni, si multe altele ...

     

    p.s. - am incercat sa folosesc buttonul de Report dar forumul este plin de buguri si nu functioneaza nici ãsta, as incerca sa fac o reclamatie moderatorului P. Moldovan la Administrator dar e la fel de eficient ca si urinatul impotriva vantului pentru ca nu ajung nicaieri astfel de plangeri, fie ele justificate ori nu.

    mai omule, te rog mult de tot, incearca sa ai si tu un alt ton....nu am spus deloc ca nu vreau sa mai scrii aici, din contra, dar contrazice-ma, spune-mi de ce crezi tu ca ai dreptate si eu nu....poti face asta si fara sa folosesti apelativul "cucoana". Ma numesc Brand Monica-Clara.

    Institutia de stat unde lucrez eu este una pe care o injurati frecvent...dar asta este...acolo mi-am gasit serviciu

  11. Politistii recita niste propozii standart cu aceste ocazii. Una dintre cele "clasice" este : "Din primele cercetari rezulta ca accidentul s-a produs pe fondul..." sau " Din datele pe care au rezultat de la locul accidentului se pare ca vinovat de producerea accidentului este conducatorul..."

    Vrei sa continui?

    Crezi ca ei sunt prosti si s-ar arunca aiurea ? Keep dreaming atunci...

    Altfel ar recita clasica: " La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Rutiere. Politistii de la fata locului au strans materialele necesare organelor de ancheta cat si declaratiile martorilor, urmand ca stabilirea vinei sa se faca ulterior de catre organele abilitate.."

    Continui si aici cu variante ?

    Dar daca tu vrei sa fie vinovat motociclistul, nicio problema. Oricine poate avea orice opinie.

    nu vreau sa fie vinovat nimeni....as vrea ca motociclistul sa fi ajuns acolo unde vroia, sa fie bine, sanatos si fericit, sora si mama lui sa nu planga, si mi-as mai dori ca soferul sa doarma linistit, sa aiba viata de pana in acel moment nenorocit.

    nu stiu ce se va intampla pana la sfarsit si nici nu e treaba mea sa stabilesc vinovatul....Soferul este cel mai bun prieten al sotului meu, eu am permis cat. A, credeti ca eu nu am avut intentia sa il acuz in totalitate pe sofer????? dar, am spus si mai devreme, e usor sa dai cu pietre. Vedeti mai limpede lucrurile, lasati la o parte ura si poate vina mai este si de cealalta parte.

  12. Lasand la o parte chitibuseriile juridice , motocicleta a avut impact cu masina nu pentru ca mergea omu ca nebunu pe contrasens ci pentru ca nu avea experienta. Daca lipsa de experienta e letala nu vad de ce ar fi si proba criminala. In rest , numa de bine organelor abilitate. Din sumara mea experienta nici cu dosar nu se alege.

    ba da....o sa se aleaga cu dosar penal

    in Romania prioritatea se acorda...punct. Nu se acorda in functie de viteza. Asta este legea si asta se aplica.....Dar asta este doar parerea mea....Vom vedea la final.

    Oricum, baiatul a platit prea scump ptr o clipa de glorie.

  13. Aici, ca principiu aveti dreptate, dar nu este cazul de aceasta data. Dovada indirecta a acestui fapt este aceea ca imediat dupa producerea accidentului, agentii de Politie de la fata locului au dat declaratii TV referitoare la circumcustantele producerii accidentului si chiar s-au antepronuntat, inainte de finalizarea anchetei, pentru ca lucrurile erau foarte evidente.

     

     

    Daca ar fi sa explic aici care este diferenta intre cazuri, ar fi un post extrem de lung (mai ales daca este vb de banda discontinua) si dupa cum spuneam nu merita efortul. Dar nu este cazul nici de data asta pentru ca nu asta a fost situatia in accidentul de fata.

    Motociclistul nu depasea pe nimeni.

    stii ca politistii nu au voie sa se "antepronunte"????? politia nu are decat obligatia sa intocmeasca un dosar, finalizat printr-o rezolitie si sa il trimita parchetului. Parchetul incepe cercetarea sau trimite inapoi dosarul catre politie din diferite motive (daca au neclaritati sau daca nu este intocmit ca la carte). Ultima faza etse cea de la judecatorie....instanta de fond da o sentinta, atacabila prin recurs, in urma recursului se mai da o sentinta, care poate sa difere de prima si care este atacabile prin apel....si tot asa pana se ajunge la o sentinta definitiva si irevocabila, in urma careia cel gasit vinovat primeste inchisoare cu executare sau inchisoare cu execurate si perioada de reabilitare saaau i se da cu suspendare

    Dupa ce sentinta este definitiva si irevocabila, familia (in caz ca exista decese) sau victima se constituie parte civila intr-un proces civil si se judeca din nou ptr eventualele pretentii despagubitoare

    Dar "antepronuntarea" de care vorbesti este cel putin dubioasa.....pe ce baza au stabilit ei vinovatul (nu disculp pe nimeni)???? doar ca este o obisnuinta ca un sofer sa nu vada racheta si sa faca vreo manevra????

    daca asa ar merge in toate cazurile, la ce mai sunt judecatorii???? de cand au politistii puterea de a hotari vinovatul??

    Eram acolo cand politistul a dat declaratia...la o distanta de vreo 50 m de el, era un altul care tocmai era intrebat de un curios: "dar ce s-a intamplat domnule???" stii ce a raspuns???? "ce sa se intample??? stii cum e cu motocicletele astea..."

     

    offtopic :

     

    Observ cu regret ca imparasesti aceasi atitudine cu userul monik30, oricum era de asteptat avand in vedere ultimele postari in care repeti mereu ca cine se suie pe "vitezana" si e incepator moare, si e R1/R6 - tot dracu' ala e, ca e vitezana ... cu riscul de a parea deplasat ori cine stie, cu riscul sa iti par "artagos" ori ca "nu ma potolesc" ( bine, in opinia ta partinitoare fiecare lucru are alt sens decat cel vazut de restul) iti atrag atentia asupra felului injurios in care posteaza userul monik30 :

     

     

     

    ... si vreau sa te intreb daca moderarea dumitale se face dupa ureche, la modu' "imi pare ca lucreaza la turnat asfalt/drumuri si poduri - deci se pricepe, ca stie ce fel de asfalt era turnat pe strada cu accidentu' respectiv" - deasemenea, vreau sa te intreb care este motivul pentru care imi dai warn, si mai ales ban ? ca nu am fost de acord cu aceasta femeie care nu numai ca nu stie cauzele accidentului dar persista in a furniza informatii false pe topic, replici injurioase si off-topic etc, etc ? ori doar pentru ca poti, ori pentru ca asa consideri tu de la sine statator ? chiar nu exista un set de reguli pe forumul asta, fiecare da' cu bãtu' dupa cum a dormit azinoapte ?

     

    cat despre acest accident : una peste alta, masina este lovita pe lateral in stalpul central. game over. e destul de simplu de inteles chiar si pentru cineva care nu cunoaste bine codul rutier.

    mai pustiule....nu lucrez la drumuri si poduri, dar nici in domeniul juridic....lucrez intr-o institutie de stat

    a fi off-topic inseamna sa scrii ceva ce nu are nici o legatura cu subiectul.....dar daca ceea ce scrii nu este pe placul cuiva si acela din urma contarzice se numeste POLEMICA, ce poate fi si constructiva. Mai mult nu iti mai spun ca nu meriti. Daca nu iti convine ce face un moderator ai doua variante (poate trei): unul - nu mai scrii in topicul respectiv; doi - faci tu frumos o reclamatie pe site impotriva moderatorului (cred ca se poate)si trei - iei la cititi termenii si conditiile site-ului si poate scrie acolo cum ca un moderator poate face asa ceva daca el considera ca ai incalcat acesti termeni si aeste conditii

  14. Deci daca am convetit totusi ca era banda continua acolo...deci motociclistul depasea pe linie continua, cel cu Audi efectua o manevra de schimbare a directiei spre stanga tot peste linia continua...un fel de culpa comuna ? :what:

    Cum v-ati interesat ? Deci Politia greseste in declaratii ? :what:

    cred ca stii si tu ca declaratiile de la fata locului sau cele date imediat dupa producerea accidentului, pot sa difere oarecum de realitate...de aceea exista expertiza de care vorbeam si care va fi facuta. Cei care efectueaza masuratorile si dau declaratiile "la cald" se ghideaza dupa ce vad atunci pe loc....abia dupa ce se aduna toate probele, dupa ce se analizeaza fiecare fotografie, masuratoare, se audiaza martorii (daca exista) se poate spune cui ii apartine vina ptr producerea accidentului....

    vorbeai de culpa comuna.....daca este banda discontinua, atunci da....asa este (daca gresesc spune-mi de ce)

     

    continua....scuze

  15. probabil ca prietenia ta cu soferul UCIGAS iti intuneca ratiunea cucoana, inteleg ca faci lobby pentru el din toate puterile si ca toti trebuie din punctul tau de vedere sa isi vada "de lungul nasului" cum ai zis tu, daca nu sunt de acord cu tine si arata ca soferul a omorat un motociclist, dupa cum a concluzionat si POLITIA RUTIERA ... si daca nu vrei replici acide cucoana, de ce debitezi asa ceva ?

     

     

     

    ... din incercarea ta de a iti apara amicul poluezi un thread despre un motociclist mort, nu ti-e putin rusine ?

    nu....nu imi este rusine....daca nu iti convine ce scriu, argumenteaza la fel de civilizat ca ceilalti, dar nu cred ca o sa o faci ptr ca esti limitat, nu stii decat sa jignesti si te crezi zeu din spatele tastaturii....pana acum nu ai spus nimic la obiect, ci te-ai legat de mine....vezi ca acuzatiile tale (ex. UCIGAS) in mod normal, reprezinta calomnie, ptr ca DEOCAMDATA nu este finalizata nici o ancheta, nu s-a facut inca expertiza obligatorie in aceasta situatie, iar statutul de vinovat sau nevinovat nu il stabilesti tu

     

    Ramane cum am stabilit, vorbim dupa si chiar te rog sa-ti aduci aminte de postul tau si sa revii sa ne spui cum stai tu in coloana si mergi regulamentar cu 50 :friends:

     

     

    Stimata doamna, va rog sa va interesati de detaliile producerii accidentului, altfel orice discutie pe marginea celor scrise de dumneavoastra devine pierdere de timp. No offense. :disappointed:

    tocmai ca m-am interesat....foarte mult chiar....daaaaaaarrrr nu ma astept sa ma credeti....in ochii vostri , vinovat este soferul....deocamdata nimeni nu este vinovat...legea o sa stabileasca

  16. ..adica ?

    adica ce??? soferul a intors, iar motociclistul care se afla in depasire (asa spune politia) nu l-a mai putut evita....tu ai spus ca este banda continua. Deci, ce cauta motociclistul in depasire??? fiind o singura banda pe sens, masina ocupand destul loc pe banda si automat s-a propiat de axul drumului cand a intors (la impact era deja efectuata intoarcerea in proportie de 75%), ghici pe unde depasea motociclistul....PE CONTRASENS

  17. 1.Este banda continua acolo pe o distanta considerabila, habar nu am pe ce materiale vizuale v-ati uitat :blink:

    Audi este lovit in partea stanga aproape pe toata lungimea sa, inclusiv de la jumatate in sus.

    Asta nu poate insemna ca motocicleta s-a dus taras, lovind masina.

     

    2.Nu discutam o amenda de depasire a vitezei in zona.

    nu stau sa contrazic pe nimeni acum, dar nu imi sta in fire sa vorbesc din carti...daca am spus ca motocicleta a cazut inainte de impact inseamna ca stiu de ce spun asta....nu risc sa ma fac de cacao doar ca sa ma aflu in treaba

    referitor la banda continua de care vorbesti, in cazul in care eu nu am dreptate, imi cer scuze anticipat, daca nu, o sa te anunt ....apoi, daca tot zici ca este continua, motociclistul ce cauta pe contrasens???????????????? de ce depasea?????????? nu sunt aceleasi regului si ptr motociclisti?????? ACCIDENTUL S-A PRODUS PE CONTRASENS.

     

    ma asteptam la un asemenea raspuns, de fapt e tipic pentru felul dumitale de exprimare ... ce iti trece tie prin capsor cucoana (varianta necenzurata) este exact genul de raspuns la care te astepti cand il intrebi pe soferu' din un oarecare Audi in trafic : "de ce te-ai bagat cu japca in fata mea ?" - bine, asta daca supravietuiesti si poti pune intrebarea ulterior ... Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist, si sper ca soferul sa primeasca daca nu prin lege atunci macar de la destin o pedeapsa pe masura !

    incearca sa pastrezi o limita a bunului simt....lasa comentariile acide la adresa mea. ma lasi sa cred ca daca nu ai nimic concret de zis, incerci sa suplinesti prin cantitate

  18. Din pozele de la fata locului si din declaratiile politistilor aflati la fata locului, confirmate de comunicatul de pe siteul BPR. :rose:

    ei...din poze nu vezi nimic....pacat ca nu ai fost acolo sa vazi motocicleta cu ochii tai, sa vezi urmele de franare, apoi urmele de carene pe jos (asta ptr ca a cazut inainte de impact), sa vezi in ce hal arata bietul baiat si sa vezi si strada, cu cate o banda pe sens, cu linie discontinua pe mijloc si cu LIMITARE DE VITEZA: 30 km/h.

    este usor sa arunci cu noroi dar e foarte greu sa judeci putin lucrurile.

  19. R6..dar nu mai conteaza acum...Eu zic ca gresesti.

    Sa nu uitam si este foarte important de retinut si cu alte ocazii ca ccidentul NU a fost provocat de faptul ca el mergea probabil cu viteza prea mare si ca probabil nu avea experienta pentru motocicleta condusa. Acestea au fost doar circumstante agravante care au dus la sfarsitul tragic al omului.

    Accidentul A FOST PRODUS de manevra conducatorului auto efectuata intr-un loc in care aceasta era interzisa si cel mai probabil fara sa se asigure si sa semnalizeze. De altfel si concluziile preliminare ale Politiei au fost acestea. Am vazut asta la TV, inainte de aparitia comunicatului de pe site-ul lor.Cred ca sunt numai pe forumul asta, de-a lungul timpului, vreo 10 accidente mortale produse in situatii similare, cu rideri care aveau ceva kilometrii la activ.

    Daca vorbeam de un rider care a dat coltul de unul singur la o saptamana de la A cu R6 incercand s-o dea pe-o roata, eram de acord cu ce ai spus mai sus.

    Dar de unde stii tu ca in acel loc manevra de intoarcere este interzisa????? Si de unde stii ca soferul nu a semnalizat??? Stii regula in care se spune: cand cel din fata ta incepe manevra de intoarcere/schimbare a directie de mers spre stanga, depasesti pe partea dreapta, daca nu ai loc te opresti si astepti sa termine, nicidecum nu incerci sa depasesti prin stanga??? de altfel, aceasta este si singura situatie in care depasirea deste permisa prin partea dreapta. Cum am mai spus, NIMENI de aici nu stie exact cum a fost. Aveti bunul simt si nu mai vorbiti doar asa ca sa va mariti numarul de posturi...

    Tare as vrea sa stiu cum ati putea voi sa ghiciti ce intentii are "luminita" din departare...te gandesti ca este departe si ai timp sa intorci...de unde sa stii ca vine ca o racheta???? e ca si cum ti-ar cere cineva sa te feresti de glont

    Hai lasati ipocrizia si mai vedeti-va si lungul nasului.

  20. Imi cer scuze de acum daca voi supara pe cineva si stiu ca voi fi injurata si acuzata ca tin cu "satanistul", "nenorocitul" care a fost la volan. Soferul se intampla sa imi fie foarte bun prieten. NIMENI de aici nu stie ce s-a intamplat cu adevarat, sunt 11 pagin de supozitii, acuzatii atat de o parte cat si de cealalta,fara nici un rezultat. Cel mai important este sa se astepte rezolutia data de politie si care va fi trimisa procurorului. Nu incerc sa scuz pe nimani de nimic, dar sunt sigura ca toti cei de aici sunt constienti ca ablosut nimeni nu isi doreste sa se intample asa ceva. Soferul nu este deloc un idiot, sau unul care are permis de ieri....Acuzatiile conform carora cei din Audi sunt indolenti sunt cel putin deplasate. De asemenea nu incearca sa se sustraga de la a raspunde ptr ce s-a intamplat DACA legea va hotari asta. Nici nepasator la Tragedia familiei motociclistului nu este, dovada fiind faptul ca s-a luat legatura cu familia (eu personal am vb cu prietena si mama baiatului), dar aceasta, pentru moment a refuzat orice legatura cu al si orice ajutor pe care acesta l-a oferit ptr cheltuielile de inmormantare...Nu este deloc usor sa treci prin asa ceva si pe cel care a fost implicat este logic sa-l urasca de moarte. Personal am vorbit cu sora baiatului la Udriste si pentru prima oara in viata mea nu am avut nici un cuvant de spus ptr ca stiu ca suferinta ei este imensa.

    Va rog din suflet sa nu mai aruncati cu vorbe grele in motociclist si, daca puteti, nici in sofer. Nu mai conteaza de cat timp a avut permisul, ce echipament avea, cata experienta avea sau nu, oricum din toate dezbaterile astea NU SE INVATA NIMIC.

  21. Cum spuneam in primul replay radiosant,barfe de plictiseala

    Se pare ca nu ai argumente si nu stii cat muncesc cum muncesc si unde ca sa imi faci tu o caracterizare.Inteleg,esti femeie,intri in discutii de care nu ai habar(chiar daca lucrezi in institutia aia)si debitezi de dragul de a o face...ca multi de pe aici dealtfel.Cand o sa imi deconteze mie rar-u timpul pierdut,banii dati degeaba pe ceva care nu trebuie schimbat si sa primesc scuze pentru greselile dobitocilor care sunt angajati acolo,o sa folosesc cu totul alt ton si am sa ma comport cat se poate de civilizat,pina atunci......eu sunt ala pus pe drum degeaba,am facut cheltuieli neprogramate,am pierdut timp si mai pierd 70 roni dati pe inspectia lu' peste

    Acu astept sa treaca alea 30zile in care am dreptul sa remediez ,,defectiunile'' tehnice si o sa merg la un service autorizat unde pot sa fac itp linistit si fara nici un stres ....atata timp cat motoreta mea nu are nici o problema tehnica da' la rar de gaseste un motiv sa te respinga ca sa le dai spaga..nu ca ar avea motive intemeiate

     

    Apropo la grivita frana de la roata spate a fost cat se poate de ok pe standul de verificat franele daca nu s-a incercat actionarea ei din lateralul motocicletei....acu' nici eu nu mai stiu ce sa cred despre ingineri de la rar,fie sunt ....sau cainele meu e mai intiteligent decat ei

    Deci e o mare dilema legata de incompetenti doritori de spaga care lucreaza acolo

    vedea-v-as tragand din punga de aurolac si.... cu mana intinsa la gara de nord,pentru rotunjirea veniturilor

     

     

    ok...

    discutia se incheie aici ptr ca nu este locul unei dispute....eu imi mentin punctul de vedere, tu pe al tau.

    iti doresc din suflet sa nu ai vreodata vreun accident in care gradul de uzura al cauciucului sau al franei sa isi spuna cuvantul. Despre faptul ca ai cheltuit multi bani nu am ce sa comentez ptr ca imi dau seama ca este neplacut. Apoi, nu esti tu in masura sa spui daca am habar sau nu despre ce vorbesc, asa cum nici eu nu fac asta legat de serviciul tau. Poate si eu as avea comentarii si motive de facut scandal, dar bunul simt si cei sapte ani de acasa ma fac sa imi pastrez calmul si sa rezolv problema cat mai legal, adica daca tu te simti intradevar lezat pe nedrept esti liber sa faci plangere mai departe.

     

    Bafta multa si ai grija de tine

  22. spaga e tot cerseala dar..indirect...numa ca esti acoperit de o functie si ceri cu tupeu.... mumu

     

    Sa nu fac scandal? cum sa nu fac scandal atunci cand ii cer unia explicatii de ce ma respinge pentru cauciuc uzat iar el schimba placa ca nu functioneaza frana de la roata spate in incearca sa ma convinga pe mine de asta apasand frana din lateralul motocicletei....cand l-am intrebat daca el se da jos din mers sa puna frana spate asa si-a scos degetul din fund si l-a bagat in gura pentru ca nu avea argumente(spunea-i ceva de argumente pertinente?) asa cum nu a avut cand l-am intrebat de ce ma respinge pentru cauciuc ,,uzat'' Nu stiu ce remuneratie aveti la rar(banuiesc ca nu e salariul mai mic de 1300) daca sunteti atat de ahtiati dupa spaga dar nu imi place cand va bateti joc de oameni,HABARNISTI INCOMPETENTI DORITORI DE SPAGA

    Io lucrez la o firma de relati cu publicul si sunt obisnuit cu grandomania,prostia,ignorana oamenilor dar cei de la rar sunt mai tarfe decat tarfele de pe centura,cel putin sa va puneti biletele pe uniforma de lucru cu tarifele pentru ,,prestatie'' sa nu mai existe neintelegri si nici sa nu mai faceti aluzii subtile cand vreti spaga.....pe fata si direct ca si pe centura,dar cu carte de munca la stat

     

     

    Desi acesta este un spatiu virtual public, unde oamenii isi pot exprima liberi parerile, te sfatuiesc sa pastrezi o decenta in exprimari......daca nu vrei putem sa continuam pe tonul ales de tine, asa ca: jura-te ca ai tu habar ce salarii sunt la RAR!!!

    Vedeate-as pe tine cersind daca cei angajati in aceasta instituie sunt total paraleli cu ce inseamna vehicule, omologari sau inspectii....mai este pe aici cineva pe care-l jignesti cu afirmatiile tale.

    Dar, sa revenim la tonul civilizat de care vorbeam. Scuze prt cum m-am exprimat mai devreme. Nu astept aceleasi scuze din partea ta ptr ca ar fi ceva care te depaseste cu mult. Nivelul la care te afli in societate ai tinut mortis sa il etalezi in timpul cat ai stat la RAR. Nu esti singurul care a fost respins, unii poate au dreptate, altii nu, dar absolut nici unul nu s-a comportat ca tine, ceea ce ma face sa ii respect foarte mult.

    Nu cred ca ai vreun drept sa imi tii tu mie contul la ce salariu am asa cum nici eu nu fac asta in ceea ce te priveste. Sunt sigura ca de salariul pe care il ai muncesti.

    Nemultumirea ta poate fi intr-o oarecare masura inteleasa dar, cu siguranta, scandalul ti-a facut rau tie, nu altora.

    Atat timp cat nu ne cunoastem personal te rog sa ai un ton decent in posturile care mi se adreseaza....cu restul faci asa cum ti se permite.

  23. Esti angajata la rar? apoi nu vrei un cauciuc ok cu 150e? pentru ca un retard m-a pus sa il schimb ca e uzat

    vedea-vas la cersit pe toti angajati de la rar..nu la cerut spaga pentru motive puerilesa dai itp si faceti omologari inviduale fara sa vedeti motoarele pe care le aduc samsari de afara ..infectilor.Promit ca va iau la suturi si va trag flegme-n cap(eu nu dau spaga)deaia am preferat sa dau 150e pe un cauciuc

     

     

    pai bine faci ca nu dai spaga.....nu trebuie sa rezolvi probleme pe spaga...dar poate ieseai mai bine daca nu faceai scandalul ala. De injurat poti sa injuri daca tu crezi ca ai dreptate, dar trebuie sa stii ca unii poate iti pot da argumente pertinente cand tu gresesti. Sa ma vezi pe mine cersind??? HA! Nu imi este rusine sa muncesc!

×
×
  • Creează nouă...