Sari la conținut

Viktora$h

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Viktora$h

  1. vând două roţi faţă/spate de pe un Carpaţi . 23 x 2.25 -50 de lei/buc . şi 80/lei . mai am şi o şa de Carpaţi super-50 lei . un far de carpaţi -50 lei. şi un claxon tot de Carpaţi - 50 lei .
  2. Viktora$h

    Motociclistii Din Buzau

    Ce Yamaha frumoasa aveti domnul Dionysos !!!
  3. Viktora$h

    BMW K75

    cat de frumoasa si originala este motocicleta . Asfalt uscat !
  4. Intr-o seara lupul, ursul si magarul au intrat impreuna in carciuma din padure. Se duc la barman si comanda: Lupul: O sticla de votca! Asta seara am intalnire cu o lupoaica frumoasa foc si vreau s-o dau gata! Veni randul ursului. Ursul: Doua sticle de votca! Am intalnire diseara cu o ursoaica si vreau s-o fac praf! Magarul: 50 ml de votca! ... Ceilalti doi s-au uitat mirat catre magar. Lupul: Bine mai magarule, noi santem mai puternici ca tine, si ursul este chiar mare, si pana si el a cerut mai multa vodca decat tine. Ce faci tu cu doar 50 ml de vodca? Magarul: Ma baieti eu scula am, vodca e doar ca sa-mi sclipeasca ochii! Merge James Bond prin padure si se intalneste cu un melc: -Hi, I'm Bond, James Bond! -Hi, I'm Melc, Melc Codobelc !!! Un tip își cumpără o mașină supersport și iese cu ea pe autostradă la o plimbare. Mergea el linistit cu 130 când trece un Trabant pe lângă el... In primul refugiu îl vede pe ăla cu Trabantul cu capota ridicată trebăluind de zor. Își zice:"Normal, s-a stricat deja!" și accelerază până la 160. Nu trece mult și este din nou depășit de Trabant. Iară, în prima parcare Trabantul cu capota ridicată și un individ bagat până la jumate în motor. Se gândește:"A avut noroc până acum dar precis i-au ieșit supapele!" și mărește viteza la peste 200. Abia dacă apucă să savureze momentul ca Trabantul trece pe lângă el de parcă stătea pe loc. Tipul stupefiat încearcă să-l ajungă din urmă dar nu reușește decât în prima parcare în care unde ... Trabantul cu capota ridicată și un tip nervos se învârtea în jurul lui înjurând de mama focului. - Nu te supăra, Trabantul tău merge senzațional!... Sunt uimit! - O rablă împuțită! Un jeg de mașină! Dă o brichetă că-i dau foc! - Cum așa, merge mult peste 250... Nu înțeleg! M-ai depășit și uite ce mașină conduc eu! - Bă, e un rahat! O căruță ruginită! Un rebut al tehnicii! - Da ce te supără așa tare?! - F...tu-i mama lui! Nu merge decât într-a 3-a
  5. Ti-a iesit foarte frumoasa . Sa te bucuri de ea !
  6. Viktora$h

    Bike no9

    Frumoase motociclete , de la #1 la #9 de la 500 de euro la 34000 e o diferenta . Bravo ! La mai multe motociclete , ai gusturi alese !
  7. chiar ca arat misto bafta. si vezi sa o intretii cat mai bine si original(daca vrei asta )
  8. Viktora$h

    Bancuri

    cum naibii sa dai atata pe o casca?
  9. vezi ca inaintea lu p si lu' b se pune mereu M nu N , ok? scuze de offtopic:-"
  10. misto motoru'....ingrijit, frumos , sa ai grija de el :wave . bafta
  11. vezi ca faci cancer de piele si poate te doare capu' ca tipa ala cand te dai pe motor:))
  12. Viktora$h

    Bancuri

    Bula completează o fisa personala pentru angajare. La data nasterii trece 15 august. - in ce an? intreaba funcaionara de la oficiul fortelor de munca. - in fiecare an!
  13. Viktora$h

    custom

    sunt lowride'uri primele dar ultima e bestiala
  14. misto poze ,prima e mai misto ca doar e facuta din mers b-)
  15. tu nu vedeai emblema de VW? sexul fostului proprietar era M
×
×
  • Creează nouă...