Sari la conținut

robertkiran

Super Membru
  • Număr conținut

    1.381
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robertkiran

  1. Am ajuns si eu acasa dupa tura de pe Transfagarasan. Am pus ceva poze aici: /index.php?/topic/714121-transfagarasan-cu-mici-peripetii/
  2. Deci vineri m-am decis sa plec pe transfagarasan impreuna cu cativa useri de pe acest forum. Totul a fost spontan, fara organizare fara nimic, plecam si gata. Punct de intalnire ora 10 Pitesti. Prima peripetie: la plecare bag cheia de la top case in contact (din greseala). Cheia intra, dar nu mai vrea sa iasa. Ma chinui vreo 20 de minute (si pe bune ca nu exagerez) sa scot cheia. Pur si simplu nu iesea ... In fine iese. Ajung la locul de intalnire: Ajung si ceilalti: Alta mica problema: una din motociclete are un cui in roata. In fine se rezolva si asta: In fine plecam. Cum nu le am cu viteza sunt depasit rapid de ceilalti. Incerc sa tin ritmul cu ei, dar renunt repede. Am zis ca oricum ne intalnim la Balea. Ajung in Curtea de Arges si alimentez de la Petrom. Stiu ca vorbisem ca alimentam in Curtea de Arges. Nici urma de ceilalti. Intreb vanzatoarea au fost niste motociclisti pe aici? Da, au fost au alimentat si au plecat acum 10 min (dupa aceea am aflat ca ei alimentat de la alta benzinarie si m-au asteptat acolo ...). Gata bag gaz. Si tin drumul pana la Vidraru. Acolo scot telefonul si sun singurul numar pe care il aveam din grup (beware). Abonatul vodafone nu poate fi contactat. E clar zic sunt in fata mea si nu au semnal (de fapt erau in urma mea). Urc pe mobra si dai gaz pana la Balea. Iar scot telefonul. Acolo vad un apel ratat si 2 sms-uri (probabil nu le-am auzit de zgomotul mobrei). Da, erau de la beware. Intr-un SMS imi spuneau ca sunt la Vidraru, in altul ca s-au oprit sa manance. Deci erau in urma mea. Si eu tot timpul am crezut ca sunt in fata. Le dau un telefon si intradevar erau la masa. Ok, atunci sa mananc si eu. Ma intalnesc cu doi motociclisti cu un transalp care avusesera o problema (un bolovan le-a spart aripa fata). Stam de vorba la masa (deci nu am mancat singur): Vremea e super si pe loc hotarasc sa raman peste noapte. Ii sun si pe ceilalti ... din pacate ei nu pot ramane. Intre timp apare si restul grupului (de fapt jumatate ca 2 dintre ei trebuiau sa plece la o nunta), facem poze: Cei doi pleaca: La plecare beware m-a rugat sa ii pun cateva poze din camera. Acum ii indeplinesc dorinta: Ca sa ajung in camera trebuia sa urc scara asta: In fine mai fac poze: A doua zi dimineata iar o sesiune de poze: Si vreo doua de pe drumul de intoarcere: Si cateva de la Vidraru ... si gata: Per total a fost o calatorie faina. Chiar daca m-am pierdut de restul grupului.
  3. Am fost astazi 5 motoare pe Transfagarasan. Vreme super, nici cald, nici frig. Cei care nu au putut veni au ce regreta. Din pacate eu am 'reusit performamta' sa ma ratacesc de grup pe drum, dar si asta face parte din farmecul calatoriei. Oricum, ne-am reintalnit la Balea toti.
  4. Iesirea de la Prundu Pitesti Sud (unde se termina vechea autostrada Bucuresti Pitesti), sau iesirea asta noua de la intrarea in Pitesti (Pitesti Est). Ar fi bine sa iesiti la asta noua ... va scuteste de traversat orasul. Si la ce ora in final?
  5. Cand eram copil, puneam frimituri de paine proaspata in cuiburi de randunici. Si mancau in prostie. Deci poti incerca cu miez de paine.
  6. Honda CBR F4, Yamaha Fazer ... hm, imi va fi cam greu sa ma tin de voi cu Transalp-ul. Dar vedem noi cum facem ....
  7. Hai ca vedem cum facem ... Unde si cand e punctul de intalnire din Pitesti? Sa fie la iesirea de pe autostrada (la Podul Viilor)? Sau unde ziceti voi?
  8. Daca nu e blana ... atunci ma conformez orei voastre. Dar sa nu fie blana ... transalp-ul meu si cu mine ne cunoastem doar de 5 zile si 2000 de km ... mai avem pana ne vom cunoaste perfect. Deci in final cand si unde sunteti in Pitesti?
  9. Pana la Balea Lac facem lejer vreo trei ore. Sau ma rog eu cel putin cam asa estimez ca fac (nu prea sunt adeptul vitezei) De aceea ma gandeam sa plec la un opt din Maracineni ca pe la 11 sa fiu la Balea Lac. Daca plecam pe la 10 ajungem undeva la 13 acolo. Sau ma rog eu la viteza mea cam atunci ajung. Dupa ce am vazut ce mobra ai, imi e teama ca te voi incurca pe drum ... repet nu sunt adeptul vitezei. Dar nu e nici un bai, sigur ma prinzi din urma ...
  10. Eu in acest moment sunt in Maracineni (7 km de Pitesti). Maine dimineata ma gandeam in jurul orei 8 sa plec spre Balea Lac. Insa ora nu e batuta in cuie ...
  11. Nu te tenteaza un Transfagarasan? Eu maine as vrea sa fac un drum pana la Balea Lac din Pitesti....
  12. Eu in acest moment sunt in Pitesti, mai bine zis Maracineni. Cheia e cam peste mana, de aceea ma gandeam la Transfagarasan. Dar totusi da-mi o harta pe privat... si detalii unde ai vrea sa dormi. Am sters din mesaje...
  13. Maine vreau sa fac un transfagarasan. Plecare din Pitesti in jurul orei 8 (sa nu fie chiar matinal). Vreau sa urc pana la Balea Lac. Simt nevoia sa fac o iesire. Sunt amatori?
  14. Dupa aproape 2000 de km facuti cu echipamentul meu pot sa scriu ceva despre el. Am prins si frig si o mica ploicica ... Echipament: Geaca IXS Montevideo, pantaloni IXS Caracas, cizme TCX X Five Plus (de la Adrian de pe forum), Casca Nolan N86 Burn Out si manusi moto de la Lidl! La geaca si la pantaloni am dat jos toate mesadele. Geaca si pantalonii sunt excelenti. In oras am deschis aerisirile si se suporta mult mai usor caldura. In afara localitatii (80-100 km/h) aerisirile trebuiesc inchise ca altfel te cam ia cu racori ... Am mers cu echipamentul atat in arsita Bucurestiului bara la bara, cat si pe autostrada cu 130 km/h. Sunt excelente. Prin Pirisaca Dornei (Suceava) m-a prins o ploicica (nu exagerata). Mi-a fost lene sa scot costumul de ploaie si am continuat sa merg asa. Nu a intrat apa prin geaca sau pantaloni ... Totusi recunosc ca nu a fost o ploaie puternica! Casca iarasi mi se pare excelenta. Diferenta de la cer la pamant intre acesata casca si vechiul meu Nitro. In primul rand nu se abureste sub nici o forma (nitro se aburea la greu). Cizmele luate de la Adrian mi s-au parut excelente. Nu te "coci" in ele la caldura, si poti merge cu ele si pe strada (adica dupa ce te-ai dat jos dupa moto). In schimb sunt total nemultumit de manusile de la Lidl. Transpira mana infernal in ele. Cand le scoti din mana se trage captuseala de pe degete si e un chin sa bagi mana inapoi si sa impingi captuseala al loc. Nu recomand nimanui, sunt sub orice critica.
  15. Proxi ai inteles gresit. da recunosc mi-ai facut o oferta sub pretul la care le vinzi tu, dar in momentul asta nu dispun de atatia bani. Chiar nu am acei bani (desi recunosc ca pretul facut de tine e bun). Nu asteptam sa te rogi de mine ... Si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la PM. Datorita acestui lucru tu ai inteles altceva. Nu astept nici o donatie de la tine. Daca ai mai fi avut vreun model din ala de 200 cu 699 de euro ti l-as fi cumparat. Dar de CF-moto (chiar si redus) nu am bani! LE chestiile acestea voiam sa ti le spun pe PM dar ai sters conversatia de acolo si nu pot sa iti raspund.
  16. 1 Mai: http://www.wowbiz.ro/rupte-de-bete-pustoaicele-s-au-facut-praf-pe-litoral-imaginile-dezmatului-total-de-1-mai-la-marea-neagra_102348.html
  17. Im momentul de fata nu exclud nici varianta achizitionarii unui First Bike nou, sau a unui ceva SH. Demersurile legale vor dura destul, si e aiurea rau fara mobra. Din pacate ceva SH nu gasesti pe la 3500-3800 de lei, asa ca tot la un FB ma voi orienta. Probabil la un Mega (e 3800 lei), desi stiu ca va fi foarte greu sa il revand (cu Concorde-ul am stat doi ani la vanzare). Sa vad, parca nu as sta un sezon fara moto. Daca Proxi face vreo reducere substantiala, sau daca mai are vreuna de 200 cmc pe stoc (XT200) nu zic nu ...
  18. Proxi sti bine ca nu mai am cu ce. Mobra mea se afla la Honda in batatura.
  19. Multumesc Marius. Iti urez sa te bucuri de ea si sa te duca pe unde vrei tu. Si ... sa nu te lase niciodata in pana.
  20. Asta imi aduce aminte de o intamplare petrecuta anul trecut la salonul de la Budapesta. La standul Suzuki era o moto VStrom, echipata cu cutii laterale si top case. Imi vine in cap o idee nu tocmai fericita: sa ma urc pe moto. Bun, ma urc, ma simt excelent. Toate bune si frumoase pana ma dau jos, cand ii trag un picior (din greseala) la una din gentile laterale. UPS. Am facut o mica infundatura in capacul ei. Nu-i a buna. Il chem pe tipul de la stand sa vad cum o rezolv. Tipul foarte calm, imi spune "no problem". Motocicleta si cutiile sunt pentru expozitie, nu pentru vanzare. Am ramas mut.
  21. Top case-ul arata foarte bine. Insa ma uit la el de 10 minute si tot nu imi dau seama: ce ai pus in sticlele alea ?
  22. Si eu abia astept SMAEB-ul. Sa fac o vizita la standul Honda ...
  23. Din pacate anul acesta am renuntat. Si nu din vina mea. E primul an (din ultimii 4) cand nu merg la Budapesta. Dar dupa ce am patit cu mobra numai de salon nu imi mai arde.
×
×
  • Creează nouă...