Sari la conținut

zoldisti

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zoldisti

  1. ok domnilor motociclisti. vad ca tare mult sau incins spiritele :D .

    eu asa stiam ca este 350 sport. mam si uitat in talon, unde scrie urmatoarele: an fabr 1979, tip 350-634, cilindree 344.

    sper ca aceste date vor calma pe unii, si vor da dreptate la altii.

    ps: aaa, si este de 6 volti :crack:

     

    :D

  2. am si eu o jawra de asta si imi trebe platinile .. nu ai cumva ceva platini ? :) sau altepiese ramase ? platesc :bounce:

    sorry dar nu am piese nimik ...eventual rezervorul ala partatos care era pe ea original, si cover-urile laterale 2 buc...

     

    zoldisti ti-a iesit f bine dar cand ma uit de la ce ai pornit ma gandesc ca mergea un cafe-racer la perfectie.

    Spor la viitoarele proiecte :cheers:

    mersi. mai urmeaza cateva proiecte...va tin la curent :D

  3. Nu pot sa vad alezajul cilindrilor,daca-s de 52 sau de 58 (modificare destul de des intilnita la acest model),dar in mod sigur cadrul,capacele de la cutii,far,rezervor,furca,sa,tripla spate...etc, sint de CZ 250 Sport!Daca vrei ca si comparatie,da o cautare pe Google si imi vei da dreptate!Sau intra la Intilniri...-Veteranii...-pag.33-34 (nu stiu exact) si o sa vezi multe poze cu modelul asta!Si tot ca fapt divers,Jawa model 1979-1980 avea turometru si cablul acestuia iesea pe stinga din capacul motorului,acolo unde scrie Jawa...ceea ce la tine nu vad!

    Dar,revin,ca si proiect de design si realizare,indiferent de modelul de baza al motorului,ai de la mine un 10! :cheers:

    mersi :D :bounce:

  4. Acea Jawa de care vorbesti este de fapt un CZ 250 Sport,fabricat cred prin 1975,pe 6 volti...Stiu fiindca am avut vreo trei din astea cu multi ani in urma!

    Ca design arata splendid,dar functional,ma indoiesc de faptul ca face fata in trafic la frinari bruste,schimbari de banda si totodata de viteze sau...Dar asta,pe linga lipsa unor elemente,(semnalizari,care au fost pe motorul de baza,pornire la pedala,site la tobe...zgomot asurzitor :cheers: ) sper sa nu le sara in ochi celor de la RAR,iar daca totusi le scapa,sfatul meu prietenesc este sa nu depasesti in plimbarile tale zona din jurul blocului sau maidanele din apropiere!Ar fi pacat!

    In rest,ca si exercitiu,jos basca! :bounce:

     

    este 350 din 1979, 6 volti. e cam greu in trafic, dar mu merg viteze mari cu ea :D

  5. e frumusel motorul dar parca trebuia cadrul putin mai lung ,roata spate cu vro 20cm mai in spate ,mi se pare cam inghesuit in rest totul e ok mai ales tobele sant bestiale...le lasi asa??? :scratch:

    vad ca la-i impodobit cu cateva cruci pune-i una originala post-15361-1238190202_thumb.jpg

    am si fabricat un stop in forma de cruce din leduri, dar din mare greseala am vrut sal incerc la 12 volti...si bummmmmmmmm :kiss: gata....apoi am decis ca nul mai fac inco data :friends:)

     

     

  6. e frumusel motorul dar parca trebuia cadrul putin mai lung ,roata spate cu vro 20cm mai in spate ,mi se pare cam inghesuit in rest totul e ok mai ales tobele sant bestiale...le lasi asa??? :friends:

    vad ca la-i impodobit cu cateva cruci pune-i una originala post-15361-1238190202_thumb.jpg

    toba suna de rupea, dar acuma iam mai fabricat ceva chestii sa mai disperseze din sunet. toba acum este trasa in banda de textil termoizolanta alba...deci arata ok :kiss:

    cadrul nu am vrut sal tai, sa nu am probleme la r.a.r.

     

    - cum te descurci cu ambreajul ala in intersectii, semafoare, mers bara la bara...?

    in rest, reusita piriitoarea si culoarea e faina ! :scratch:

    schimbatorul e semiautomat la motocicletele astea. deci daca bagi in viteza, si tii pedala apasata, poti sa lasi de ambreiaj. e ok in trafic, trebuie un pic de obisnuinta, dar e ok. oricum nu merg viteze mari cu ea :kiss: ... tre sa vada lumea ce suna asa tare :D

  7. super tare!! felicitari! si dupa ce ai transformat-o asa a trebuit sa o omologhezi presupun; ai intampinat ceva piedici in sensul asta?

    nu am omologat nimik :scratch:.cardul nu a fost taiat, deci nu trebuia.

    acuma tre sai fac verificarea, fiindca o expirat, dar sper sa nu se lege de mine :friends: sau de motor :kiss:

×
×
  • Creează nouă...