Sari la conținut

claman

Super Membru
  • Număr conținut

    2.129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de claman

  1. Acum 3 ore, iulianivn a spus:

    salut ! a mai întâmpinat cineva următoarea problemă? Am un Kawasaki versys 650 din 2015 și Am schimbat kitul de lanț (același model,mărime,lungime ca cel pe care îl aveam deja). după ce l-am schimbat, indicatorul de viteze nu îmi mai arată când sunt în neutru, ci îmi arată că sunt în treapta 1. in schimb se aprinde acel bec verde când dau pe neutru, in mers îmi indică toate treptele ok, doar când dau pe N este problema, iar din punct de vedere mecanic nu are nici o problemă. Chestia deranjantă este că atunci când o pornesc trebuie sa am cricul ridicat, ambreiaj apăsat și după pornește. când o dau pe N și pun cricul jos îmi indică că sunt în treapta 1 și se oprește motorul. ceva rezolvări? mulțumesc!

     

    Da, se mai intampla si la altii, aceleasi simptome. Este senzorul de pozitie treapta, se uzeaza in timp.

    Posibil  sa fie si senzorul de la cric, daca misc incet cricul sa actioneze senzorul  apare N pe display altfel aceiasi problema,se opreste motorul. Incearca  

  2. Acum 3 ore, Tudu a spus:

    De janta stramba zicea si baiatul de la service. O sa verific asta marti la "vizita medicala".

    Dupa verificat janta asta e primul pas ce urmeaza sa il fac. Trebuie sa schimb gumele ca sunt proaste rau by default.

     

    Exact la fel imi facea si mie acum ceva timp, nu e Tracer dar la fel facea, luat mana de pe ghidon iar cand scadea viteza incepea sa vobleze. Am schimbat: anvelopa, rulmenti roata,ulei amortizoare...,,,degeaba, era piulita slabita la directie..aia cu cheia aia ciudata (la fel mi-a fost indicat ca e janta stramba, ca am lovit bordura sau groapa)

  3. Acum 4 ore, Ciprian_B a spus:

    Salutare!

     

    Am incercat sa folosesc functia de search de pe forum, dar din pacate nu m-am descurcat. Nici in manualul la care am avut acces, nu am reusit sa gasesc informatia asta.

     

    Are cineva idee ce tip de bec e necesar pentru lampa de iluminare a numarului? ('08 GSX 650F)

     

    Am observat ca al meu s-a ars, deci, am nevoie de unul nou.

     

    Mersi ! 

     

    Îți trebuie un bec R5W 

    P21/5  este la poziție/ frână

  4. Nu sunt diferențe, doar să iei în calcul greutatea ,e destul de grea. În rest, o motocicletă simplă și fiabilă.. Un Bandit cu far de gsxr 1000 model 2005-2006 , și carene full pentru imagine sport-touring și protecție la vânt mai bună..eu aș merge pe Honda, calitatea materialelor și finisajele peste Suzuki

  5. Rosberg l-a batut, oftica lui a ramas si o sa ramana in continuare, erau vremurile cand nu era el "primadona" la Mercedes ci avea un coechipier egal ceea ce nu se poare spune acum cu Bottas "keep your position please...sorry" la fel Kimi care insa le mai zice. Asta era cursa castigata de Bottas, si nu e singura. Frumoase vremurile cand era egalitate, Ham Rosberg si Vettel Ricci la Ferrari era ideal pentru spectacol.

  6. Daca a iesit ceva bucata de surub pe partea cealalta a etrierului, si ar trebui sa iasa, apuci cu un cleste reglabil (cu falci) si desfiletezi sa poti scoate etrierul, comanzi alt surub original. Provizoriu merge un surub normal pana ajungi acasa

  7. Daca te gandesti la cumparat la reducere clar nu merita, nu pretul biletului de intrare cat bani de benzina si drumul facut pana acolo.

    La salonul auto SIAB de anul acesta a fost un numar de vizitatori record, cati oare au cumparat masini ? sau stergatoare (nici nu au fost accesorii) Te duci la salon sa iei contact cu lumea moto, sa vezi noutatile din domeniu ,alea putine care sunt insa destul de multe pentru piata moto de la noi.

×
×
  • Creează nouă...