Sari la conținut

partz

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    partz

Profil

  • Locatie
    IF
  • Carnet moto din
    '85
  • Motocicleta
    IJ Planeta 5

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra Super 50

partz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Super pozele Baby si felicitari baietilor, au facut un show pe cinste. Ce vroia bikers22 sa iti zica, ca Lamaie nu a fost prezent la romexpo ci elevul lui si asta probabil pt. a nu-i mai confunda.
  2. Domnule Popescu,eu va multumesc pt. instiintare. Pt.mine este mai important sa aflu de un eveniment decat cine este organizator sau partener. Mai sus ati amintit de evenimentul de la Mall Baneasa,tare curios sunt cati membri are AMR-ul,cu indulgenta 3 moto si-au facut prezenta din partea voastra la acel aveniment. Stim cu totii ca aveti cei mai buni oameni plus o echipa de stunteri,doar ca coordonatorul echipei de stunt cum il numiti ( i -sa facut o reclama ca fiind cel mai bun stunter din Romania+un loc 2 la un concurs de stunt din Austria), a scapat motocicleta in piciorul unui spectator, iar celalalt stunter si-a rupt un deget in timpul demonstratiei,cat de mult va interesat starea sanatatii lor?!! La finalul concursului de jaloane Cabral ia spus castigatorului(cel cu Kawa verde) sa faca un tur de onoare,doar ca baiatul mergea intr-o roata si fara maini,lucru extraordinar pe care eu nu il mai vazusem dar ce nu am inteles este motivul pt. care ai strigat in acel moment ''iar acum o sa vina jandarmeriaaaa'' ??!!!
  3. Am vazut si crash-cage si crash-pad totodata,cel mai in masura sa iti rasp. ar fi un stunter.
  4. Bai frustratule..fata aia a turat motorul la cererea racerilor si a oamenilor din jur...daca te deranja asa rau de ce stateai la 1 metru de ea?!?!Ink o data ai demonstrat ce motociclist parat esti cand a trebuit sa-ti dai seama ce motocicleta era uitandu-te la ce scrie pe codita..Motocicleta avea ceva carene si daca erai un cunoscator ti-ai fii dat seama ce model era..apropos..cazatura de care vb e un Zx 636 model 2004 chiar in mintile lui doar ca era pregatit de stunt..stii ce-l ala stunt?!...Si cine esti tu de iti permiti sa faci oamenii aia cocalari?Tu stii cine sunt ei?Ii cunosti de vb asa?!Se vede ca vrei sa iesi din anonimat postant tot felul de ramarci :paracioase" ca un copil de gradinitza.Si ai grija cu jignirile la adresa mea ca nu ma cunosti ca sa sa stii tu daca sunt un ratat sau nu...FRUSTRATULE!!!!Eu zic mai bine sa-ti tzii pliscu si sa-ti vezi de plimbarile tale linistite de weekend si sa numai aduci injurii unor oameni pe care nu-i cunosti. Mau..aia a fost si ideea..daca racerilor le-a placut turatul motoarelor ,baietii aia au facut-o pt ei..deci nu vad ce ar fii penibil sa le faci pe plac unor oameni care ti-au oferit asa spectacol.Ma rog..nu are sens sa mai discut cu voi acest aspect..Apropos..cred ca majoritaztii de acolo le-a placut turatul acela care-l condamnati atat!!
  5. Tu (cuvant urat) cand ai ajuns acolo,te credeai cumva in incinta vreunui spital?!!!S-a strigat ''face-ti galagieeeeeeee'' si cand isi turau cocalarii cazaturile ,in special blonda,racerii le faceau semne sa tureze si mai mult motoarele-MIOPULE!. Iar pe cazatura de R1 dintre cracii blondei scria mare pe rezervor:KAWASAKI..miopule ce esti!!Si daca stau bine si ma gandesc si racerii aia erau niste cocalari dom'le..cum sa ambaleze ei motoretele alea asa si sa sara pe trambuline de nebuni!! Aia de Valcea numai sunt tzarani..le-am facut eu buletin de Bucuresti Niste kamikaze scutierii astia ca au avut curajul sa vina pana la spectacol.Interzis racerilor cu motociclete mai mici de 1000 cc sa dea bournout-uri!!Hai ca ti-am dat prea multa importanta motociclistule parat. Pt cei care nu si-au facut prezenta din diferite motive au pierdut un spectacol de zile mari.Ms celor care au pus poze
×
×
  • Creează nouă...