Sari la conținut

nicon

Super Membru
 • Număr conținut

  1.959
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre nicon

 • Rang
  peregrin

Metode de contact

 • Yahoo
  nic_conex@yahoo.com

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Curtea de Arges
 • Carnet moto din
  1975
 • Motocicleta
  2 esapamente.
 • Numar Moto
  neindoit
 • Club
  Senior Riders 55

Informații profil

 • Motociclete detinute
  Mobra , Mz 250 cu atas ,IJ 350,Jawa, 175,SZ Freewind, Suzuki TL 1000, Suzuki SV 1000 S , Honda Varadero XL 1000 , Jupiter 4, BMW k 1200 GT,TDM 900,Kawasaki KLX,ZL 250,,Yamaha XT 660 Tenere, KTM SX 250, KTM 350 Freewind ..

Vizitatori Recenți Profil

1.690 citiri profil
 1. nicon

  Mici iesiri 2019

 2. nicon

  Longevivii Moto 2019

  Anul acesta grupul moto-seniorilor , Senior Riders 55 împlinește sase ani de activitate . Inițiativa decanului de varsta https://motociclism.ro/profile/4437-constantin/ este preambul la programul de activitati pe acest an . Propun ca fiecare dintre noi ( cei cativa care postam pe acest forum )sa ne amintim si de evenimentele anului 2018 .Sa facem o retrospectiva .
 3. nicon

  Longevivii Moto 2019

  Va propun un nou tovarăș longeviv de călătorii :
 4. nicon

  Mici iesiri - 2018

  Un an nou cu împliniri si multe plimbări . La multi ani prieteni !
 5. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  ... alegro cantabile si preludiu cu fuga. https://www.youtube.com/playlist?list=PLiHqcx9-vmk7acH0-MIMDkcL49pAeoi8Q https://youtu.be/VuDJ_DX26QU?t=12
 6. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  Mi-ar face placere sa ciocnim un pahar de vin marca nicon ( prietenii stiu ce e ...) . Fac o derogare si măresc lista la, 22 . Interesant ca se adunară ( cu zic oltenii) douăzeci de iubitori ai motocicletelor sau poate , numai ai motociclistilor . Pentru mine este o mare cinste si onoare sa am aproape atâția prieteni vechi sau noi . Ca de fiecare data voi încerca sa fiu o gazda minunata si înainte de petrecerea din noaptea de peste ani , la mine la Niconex (o suta de metri de hotel ) am stabilit cu tovarășa mea , Mariana ca in primul rand sa punem la bătaie o mămăligă calda bine ras-coapta la un tuci de carne de porc afumata . Cu băutura am mare grija sa fie atât cat nu face rău conform vorbii " sufletul e plin de râvna , dar trupul e neputincios " . De mai bine de cinci ani de când Curtea de Arges a devenit un centru de interes pentru motociclisti ( sa nu uitam si de intrunirile moto - nebunii spre munti de la Bradulet ) nu am auzit pe careva sa se " prosteasca " in sensul aburilor bahici . La petrecere avem si ansamblul folcloric care ne-a incantat si cu alte ocazii . Avem cea mai mare masa (20 persoane ) si am avut grija sa fie in cel mai indepartat loc fata de muzica , diametral opus ( la centru fiind ringul de dans ). Cazarea am rezervat-o la etajul doi pentru a nu fi deranjati de zgomot , si aveti la dispozitie lift . Tot cu aceasta ocazie anunt ca au intrat in cont toti banii trimisi de participanti . Un gand bun si un pios omagi pentru Timișoara anului 1989 ... . ... atunci nu era zăpadă . ... acum , iarna ca-n povesti . Haideti sa va bucur cu cateva imagini minunate de la Curtea de Arges . DSCN1521.MOV .
 7. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  20 persoane înscrise la Revelion 2019 - Curtea de Arges . Lista este închisă .
 8. nicon

  La multi ani !

  La multi ani prieteni . Anul acesta se împliniră 41 de ani de când cu prima mea motocicleta MZ ES 250 fusei ( cum zic oltenii )cu noua mea prietena , Mariana la părintii săi din comuna Nucșoara ( cea cu partizanii ) . De atunci au trecut patruzecisiunu de ani . ... si tot înainte spre Revelion 2019 ...
 9. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  In acest moment avem 17 persoane înscrise la revelion 2019 - Curtea de Arges . (profesorul Constantin s-a retras si au apărut alti solicitanti )
 10. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  Ar fi și mai și , dacă ai veni și tu Mirela . ............ In acest moment avem : Bună ziua, Vă mulțumesc pentru solicitare și vă confirm rezervarea a 5 camere duble la tariful de 200 ron / cameră dublă / persoană (cazare fără mic dejun pentru 2 persoane într-o cameră dublă), acest tarif conține un discount de 10% pentru dumneavoastră, față de prețul camerei la recepție în noaptea respectivă. De asemenea vă confirm rezervarea a 12 locuri la petrecerea de revelion, la aceeași masă, la tariful de 300 ron / persoană. ................................. O zi frumoasă, Andrei DUTA Departament Rezervari Hotel Posada ★★★ In acest moment sunt inscrisi : Profesorul Constantin Adrian Papacica Adrian Papacica Valeriu Alexa Viorel Ochea Sorin Gruesc George Șoimu Nicon Marin Mircea .....................
 11. nicon

  Persoana de 69 ani accident pe Iriceanu.

  Faptul ca " a murit cu zile " ca urmare a rupturii de splina se datorește " grijii "acordate de cadrele medicale . In anul 2009 am pățit același lucru . Am scapat la limita dupa un parcurs de aproape doua ore (Locul accidentului - Spital Curtea de Arges - Spital Județean Pitesti ) . In cazul de mai sus nu trebuia sa se întâmple asa ceva . Sa-i fie țarâna ușoară .
 12. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  Fără cazare 300 lei de persoana. Mi-ar face plăcere sa vii Traian.
 13. nicon

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  La aceasta data sunt inscrisi : Profesorul Constantin Adrian Papacica Adrian Papacica Valeriu Alexa Viorel Ochea Sorin Gruesc George Șoimu Nicon ..................... ..................... Masa festiva din noaptea de Revelion ...........300 lei/persoana. Cazare ..............................................................200 lei /noapte / camera dubla .
×