Jump to content

nicon

Super Membru
 • Posts

  2,206
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Yahoo
  nic_conex@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Curtea de Arges
 • Carnet moto din
  1975
 • Motocicleta
  2 esapamente.
 • Numar Moto
  neindoit
 • Club
  Senior Riders 55

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mobra , Mz 250 cu atas ,IJ 350,Jawa, 175,SZ Freewind, Suzuki TL 1000, Suzuki SV 1000 S , Honda Varadero XL 1000 , Jupiter 4, BMW k 1200 GT,TDM 900,Kawasaki KLX , Kaw ZL 250,,Yamaha XT 660 Tenere, KTM SX 250, KTM 350 Freewind ,Yamaha WR 450,Suzuki gn 250...

Recent Profile Visitors

3,080 profile views

nicon's Achievements

 1. Curtea de Argeș, Corbeni, Barajul Vidraru,Molivis... Brăduleț... Mai întâi am trecut pe la Întrunirea moto de la Poienarii - Corbeni organizata de conjudetenii noștri din Topoloveni. Băieții erau în pregatiri. Scena cu proiecție deosebit de bine gândită. Interesant ca se percepe taxa 100 lei indiferent ca stai o zi sau doua sau trei. Eu vroiam spre exemplu sa revin mâine (o singura zi și...)
 2. ... atunci, a fost inceputa calea ferata care făcea legătură dintre Pitești și Sibiu. O lucrare deosebit de dificila. A reușit sa fie dusă de la Vâlcele (mai jos cu 15 kilometri de Curtea de Argeș pana dincolo de comuna Ceofrangeni în direcția Râmnicu Vâlcea.
 3. Numai când merg pe autostrada cu asta mica procedez asa, iar pe autostrada ies destul de rar pentru ca la traseele lungi merg cu Tenere sau Varadero. Nu va dați seama cât este de plăcut cu ea in mijlocul naturii pe trasee liniștite șau drumuri de țară neasfaltate. Pentru mine Fiatul Ducato este suficient asa cum este el fără prea multe amenajări. Ieri am cumpărat polistiren extrudat de 2 cm. pe care am să-l aplic pe tavan ca izolație termică Ziua este prea cald, iar noaptea uneori rece. Pe laterale este căptușita cu OSB și cine știe poate pun și polistiren depinde cât timp voi aloca acestui mod dual de calatorie. Mai am de făcut inca doua adăugiri, un pat suspendat (am unul de gimnastică cu plasa foarte strânsă) și o lumina interioara cu lampa pe led consum 5 wați . Spre exemplu , una viitoare divizia noastră de enduristi are gândită o vacanta în Delta. Decât sa ma barai de la Tulcea la Chilia Veche pe două roți merg cu mașina iar de acolo pe apă. Oricum de la Chilia la Periprava și Letea nu ai cum sa ajungi decât cu motocicleta pe batja sau vaporaș.
 4. O săptămână de zbenguiala la Lacurile Naturale la tratament in Ocna Sibiului. Deplasarea de la Curtea de Argeș pe patru roti ( Ducato) și una dintre motociclete "la bagaje". De acolo, pe două roți în împrejurimi ( Siminic, Sibiu...), Cluj, Transalpina. Micuța Suzuki GN 250 s-a comportat de minune. Prima oara luasem în mașină Tenere XT660Z, dar m-am dat seama ca este mai greu de urcat și coborât din mașină.Cat timp nu plecam nicăieri jucăria sta bine liniștită în mașină. Pe autostrada se simțea cel mai bine în spatele autotirurilor .Nici nu trebuia accelerata la 95-100 la ora eram tras de curentul de aer al marilor mașini din fata . Ma amplasam în spatele unui TIR la 5-7 metri, pana în 10 metri ca de acolo trebuia sa merg cu accelerația mai deschisa. Nu recomand acest sport pentru ca totuși este riscant chiar dacă ma încadra fata de mașină din fata la regula celor doua secunde (uneori erau și trei) . Exista o comunicare între mine și șofer care nu ma prea putea vedea în oglinzi. Periodic ieșeam mai spre lateral stânga sau dreapta.Atunci când ajungeam in pantele din zona Sibiu sau Cluj mașină din fata își reducea viteza datorita greutății la înaintare ,eu depășeam, salutam respectuos și ma atasam la o alta mașină mai departe. Nu pot posta prea multe din aceasta excursie pentru ca multe alte poze și filmulețe sunt făcute cu aparate altele decât telefonul. Mai adăugam câte ceva ...
 5. A plouat cu motociclete. Puiu Ride și Florin Flo din Râmnic, au reușit sa facă fata cu brio la acest interesant eveniment moto.
 6. Întrunire bine organizata, cu foarte multe premii cu formații de muzică și... multă voie buna. Taxa de întrare... zero.
 7. La o aruncatura de băț, Frasinei
 8. Peste 450 kilometri doar pentru o baie la Aqua Park Căciulata?
 9. Post Scriptum... Este bine de știut pentru cei care se tot bat cu pumnul în piept ca sunt Baștani în motociclism "veteranii moto". Iată ca mai sunt și alții... - VETERANII RIDERS CLUB -toată stima și respectul, au organizat astăzi un eveniment de anvergura în Sibiu. Acum, fiecare cum poate înțelege, dar eu ca unul de la țară, cu antecedenta timpurilor pe când drumurile erau pline de noroaie si praf , traficul rutier foarte firav, cu atâtea și atâtea cumpene de moarte de la cele doua roti, tot nu înțeleg cum ar putea arata un motoveteran autentic. https://fb.watch/65CJma_ETW/
 10. Pentru cei cu Facebook, pot vedea aceasta postare https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3834615409994553&id=100003383944674 Se mișcă lumea motociclista Astăzi am participat la acțiunea de conștientizare "motocicliști în trafic" organizată de VETERANII RIDERS CLUB Sibiu. Post Scriptum... Este bine de știut pentru cei care se tot bat cu pumnul în piept ca sunt Baștani în motociclism "veteranii moto". Iată ca mai sunt și alții... - VETERANII RIDERS CLUB -toată stima și respectul, au organizat astăzi un eveniment de anvergura în Sibiu. Acum, fiecare cum poate înțelege, dar eu ca unul de la țară, cu antecedenta timpurilor pe când drumurile erau pline de noroaie si praf , traficul rutier foarte firav, cu atâtea și atâtea cumpene de moarte de la cele doua roti, tot nu înțeleg cum ar putea arata un motoveteran autentic.
 11. nicon

  La Multi Ani!

  La mulți ani Constantinilor, Elenelor și tuturor sărbătoriților de astăzi. La mulți ani și pentru senior moto SR 55, profesor pentru mine în anduranta pe două roți la venerabila vârstă pe care o are, prieten și coleg Constantin Țurcanu.
 12. https://photos.app.goo.gl/HZ5v4KM3pRkCP5Mu5
 13. Frumos răspuns la rautacioasa remarca, dorinta irezistibila de a deveni membru . Te asteptam cu drag in randurile noastre chiar daca nu poti fi inca membru cu puteri depline . Parca v-am mai povestit , eu am in familie doi baieti si o nora cu permise de gradul A , iar la grupa mica , trei nepoti cu cate una de-aia mica de 125 cmc . Gigi Constantin are baiatul sau Raducu pe care multi il stiti cu prietena lui , motociclisti de cursa lunga .Printre altele au facut Mongolia si alte inca vreo zece tari pe motociclete . Ei toti si inca multi altii fac parte din grupul nostru . Noi astia mai hârsiți ( adica trei din grup) dabia ne-am intors din cursa Turul Romaniei pe motociclete de 250.Nu a fost de loc usor tinand cont ca astea mici mergeau la regim de optezeci la ora pe acolo pe unde era de mers mai tare . De ploaie ce sa va mai povestesc . Deocamdata precum Sherezada care se oprea din povestit la crăpatul zorilor va pun , doua poze
 14. nicon

  La Multi Ani!

  Hristos a înviat. Sărbători fericite prieteni și nu fiți reținuți să mai dați câte o cheie la motociclete.
×
×
 • Create New...