Sari la conținut

in@

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de in@

  1. e clar, trebuie sa ii fac si eu consumul :huh:

    robert, suntem bine deocamdata, i-am schimbat placutele ca.. nu mai aveam. Am mers cu ea mai mult la munca, cateva drumuri in oras, deocamdata n-am fugit la o plimbare mai lunga sa vad cum ne intelegem. Ah si musai trebuie sa fac ceva cu saua, cred, ca eu nimeresc sa stau lipita de rezervor... unde-i saua mai tare si ami tare. Nu cred ca la drum lung o sa-mi placa :crack:

  2. saluti fanfane, da, ar fi trebuit si sa ne intalnim, sa ma si uit la mobra ta :blbl: Asta era inainte sa ma hotarasc, dar am apucat de-am vazut-o pe asta inainte, mi-a placut... si asta a fost.

    Eu n-am genti, am cutii. Plastic, nu prea mari, au si cadru de metal. Sper sa ma inteleg cu ele la drum.

  3. dar avand in vedere consumul CBF-ului si ciclistica afectata de topcaseuri, mai bine plec cu un Tico in calatorii decat cu un CBF atat de incarcat.

     

    aoleu, asa de grav e cu consumul? Eu n-am apucat sa ma dumiresc bine inca. Am si eu doua cutii laterale, n-am plecat inca nicaieri cu ele sa vad cum ne impacam.

    Apropos, sa ma prezint, proaspata posesoare de cbf. :P

  4. salut,

    am citit (pe sarite) pe la voi pe topic.

    ma bate gandul sa imi iau un cbf, am avut din 2008 pana acum un cb500 de care am fost super-multumita. Cb-ul din 94, as vrea sa trec la ceva mai nou.

    Stie cineva sa-mi zica diferente intre cele doua? de pozitie, greutate, manevrabilitate, fiabilitate, eu stiu?? Cu cb-ul n-am avut nici o problema notabila.

    Vreau s-o iau ptr drumuri in Bucuresti (aproape zilnice) si mai lungute prin tara... si din ce am vazut eu se potriveste modelul asta.

     

    ms anticipat :blink:

  5. bah panterooo, io ma mai prezint?:)

     

    ne stim de foarte multi ani, de pe vremea cand nu aveai motor, pe vremea cand eram amandoi tineri :))

     

    ieri am facut niste conexiuni.

    chiar am fost la nunti impreuna.

     

    am sa-ti imping intr-o zi o vizita sa ne putem identifica.

    atat iti spun Gigi macelaru.

     

     

    daca vrei te duc eu sa-ti prezint barlogul "satanistilor" din vitan... desi de cand n-am mai trecut si eu pe la o bere cinstita, cred ca tre sa ma prezint si eu all over again :D

×
×
  • Creează nouă...