Sari la conținut

giovan

Membru
  • Număr conținut

    202
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de giovan

  1. De vanzare Honda cr 250r 2002 - 1650 e . are scut motor aluminiu, handguard cu insertie aluminiu, easy clutch, maneta clutch ZETA unfoldable, flyweel weight http://www.tntracing.co.uk/product_view.php?id=925, raport mic 12 cu 51, piston -ambielaj - rulmenti ambielaj schimbati in feb 2011, furcile servisate full in feb 2011....

    accept unele schimburi + dif din partea mea cu ktm mai nou. tel 0752 823 900

    post-5170-0-29038000-1326366592_thumb.jpg

  2. veneam si eu dar mobra mea da sa se inece pe la 3100 - 3600 rpm, consuma exagerat de mult (nu scade sub 10). care ma poate ajuta cu carb pt ducati monster 750 1996 ?

     

    merci

  3. Salutare, a mai avut cineva aceleasi simptome la un monster ? Anume la 3000 - 3500 rpm parca se ineaca, sau parca nu ar mai avea curent cat trebuie. Am mai avut o problema asemanatoare dar la o motocicleta total opusa monsterului - anume honda xr 650r .. care pe la 3-4000 murea -- asta pentru ca intelectul meu m-a impins sa pun curent pe un tahometer de la butonul de on of :( .Problema asta pe ducati monster 750 - 1996 ma depaseste :laugh: , am pus bujii noi . etc si tot asa. consumul este undeva pe la 10/11.

     

    merci

  4. salut, tot asa imi facea si mie ... pt al face sa arate normal am facut 3 lucruri . 1 l-am resetat (asta cred ca este solutia) 2. atentie -- sa nu fie bateria interna consumata 3. sa verifici daca l-ai legat corect la curent(daca nu, cand pornesti motorul o cam ia razna). Mai poti masura senzorul sa vezi daca se comporta ok .

     

     

    salut,

    racirea este pe apa

    senzorul este luat de la Trail Tech Anglia dupa cod VEZI SENZOR AICI

    daca instalatul presupune taierea furtunului prin care trece lichidul de racire spre radiator si montarea senzorului in furtun atunci eu cred ca da ,l-am montat corect

    ce intelegi prin valori de prag ?

    da l-am resetat cu buton Stanga + buton Meniu

    m-am dat cateva ore cu motorul, deci cred ca temperatura a trecut de 40 de grade .

    de ce-mi apar valori de sute de grade celsius ?el citeste ceva dar nu cred ca citeste bine , presupun

    nu stiu .

    a-i tu asa ceva ? te pricepi ?

  5. Sa o luam pe rind.

    Anul trecut in vara , m-am confruntat cu problema nivelului de zeama din rezervor. Avem asa , ma refer la Rd 04, primul senzor la 8 ltr de zeama bec galben, al 2-lea senzor la 4 ltr de zeama, bec rosu,.

    Preturi incepind cu 65 e si ajungind la 85 e.Variante ar fi, senz de benz de la cbr 600f4, vtr de 1000, matiz. honda proton. si ar mai fi citeva exemple.

    Dar am ajuns la concluzia impreuna cu un coleg de munca care il ducea capul mai mult decit pe mine , ca putem face o improvizatie de durata. Totul se bazeaza pe plutitorul de la dacia 1300 . iata si ceva poze.

    Au ras citiva de mine , ziceau ca e pluta de undita ;)si la ora actuala functioneaza.

    Cit despre h4 , am polizat gitul sau umeri oglinzi de faruri si cu 2 arculete am pus bec normal .

    Nu uita ca nu exista japoneza fara relee de lumini ptr faruri , uitete pe diagrama electrica .

     

    salut .. da si tu mai multe detalii despre cum ai montat plutitorul

     

    multumesc

  6. Salutare si sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!Cat ai dat pe ea? :lol: La modelele mai noi au indicator de benzina,sau bec? Destul de naspa fara sa stii cam cat mai e in rezervor asta mi se pare destul de naspa mai ales in off trebuie sa te opresti ca sa vezi cam cat mai ai sau trebuie sa faci calcule cam cat a consumat. Asta e o bila neagra din partea mea celor de la Honda! :lol: Cel putin la transalp am vazut ca au chiar indicator :D la RD04 parca au bec si nu mai au robinet iar o treaba destul de buna ca nu mai stai sa te uiti in mers pe unde d... e robinetul mai ales daca ti se intampla intr-o depasire :lol: (am patit-o cu ea prin austria cand am luat-o :D )dar de era noua si nu stiam cam cat consuma. Se poate pune pe un RD 07 indicator de benzina,a pus cineva?

     

     

    nu are indicator pt benzina - are doar rezerva de 5 litri --

    as prefera un indicator de rezerva (din ce mi-a explicat un prieten reiese ca e naspa pt pompa de benzina )

    post-5170-1264876256_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...