Sari la conținut

DLI

Super Membru
  • Număr conținut

    545
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de DLI

  1. una peste alta arata ...bine

    Cine,...bilutele sau ce?!

     

    Revenind la topic.

    Cam de doi lei,fara nimic iesit din comun, ...si concept si duce tot a utilaj de zapada.

    Ca marca nu se deosebeste prin nimic, motocicletele lor nu au nici o identitate arata ca niste chinezarii de la Firstbike.

  2. Da cine a zis ca ala e criteriul? Eu am spus asa,... deoarece nu cred ca voi face parte la vremea respectiva, dintr-un club de care sa fie ei interesati, mai ales aici in zona.

     

    GATA, CA AM FOST semiOFFTOPIC DESTUL

  3. Stimate domnule moderator, cand am pus o intrebare,astept si un raspuns.Poate e o intrebare tampita dpdv al dvs, dar tot am dreptul la un raspuns.

    Este acesta sectiune,dedicata membrilor ai respectivului MC,si eu nu stiu?! Am crezut ca fenomenul ,in cea ce priveste Romania,este inca in dezbatere libera.

    Ce dracu frate?

  4. Daca tot n-am ce face o luna (atat o sa port gipsul din "fericire") o sa mai scriu si eu pe-aici...

    Avertisment : cei pe care nu-i intereseaza, sa nu citesca :)

    Vad ca se vorbeste tot mai mult despre Vacantza Mare, despre "a gusta" sau "a nu gusta" umorul nostru. Eu am scris aici in calitate de motociclist si nu are legatura cu serviciul meu. Pt ca asta este Vacantza Mare pt mine, un servici. In rest imi petrec viatza cum stiu eu si fara sa fac caz de "cine sunt" si "unde apar". Poate unul din motociclisti lucreaza la Vodafone si scrie ca a avut accident. Ce i se va replica? "Eu nu gust Vodafonele, sunt pe Orange... Oricum insanatosire grabnica" :)

     

    1. ON TOPIC

     

    Insanatosire grabnica, motociclistului cu user sniperhunt.Purtarea echipamentului este in interesul motociclistului, indiferent de vechime.

     

    2. OFF TOPIC - da' necesar frate, nu asa

     

    problema acestor raspunsuri offtopic, este urmatoarea:

    cand ai scris titlul topicului,acesta nu trebuia sa sune gen stire(mai ales ca l-ai scris tu,si n-a deschis altcineva topicul), drept pentru care nu pot sa spun decat ca imi pare rau, dar cam miroase... ,si din cauza asta,acum trebuie sa stai cu usa si geamurile deschise.

    Fiecare dupa posibilitati incercam sa facem cunoscuta prezenta motociclistilor in trafic , daca unii pot ajuta fenomenul prin prisma meseriilor, atunci e cel mai bine.

    Nu zice,nimeni ca R.P. este fitos or ba, ... dar parca prea se uda toti, ca acolo in titlu scrie R.P. si nu sniperhunt.

     

    Chestia cu echipamentul ramane oricum valabila , indiferent ca a postat-o DUKE sau altul.In functie de viteza care o ai cand te tavalesti, mai poti sa alegi intre OPEN sau CLOSED.

    Ca nu-si are rostul in topicul asta,comentariul respectiv,....asta iar e alta poveste

     

     

    Eu cam atata am avut de spus, bafta si sa ne auzim sanatosi user sniperhunt. :)

×
×
  • Creează nouă...