Sari la conținut

Tzutzu*

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tzuutzu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    BMW S1000RR
  • Club
    -(linie)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Rs125,Kawasaki ZX-6R, Suzuki GSXR-1000

Vizitatori Recenți Profil

913 citiri profil

Tzutzu*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Sărbători fericite! Ma puteți îndruma către un priceput care ar putea să readucă la viața finala din imagine? Pentru București/Ct.
  2. Salut. un link te rog de unde ai luat farurile?am gasit ceva asemanator dar pt modele din 07 in sus (tot 04 si RR meu).
  3. Si eu sunt interesat de un garaj in Constanta, locuiesc tot in Tomis N. tel: 0767773577
  4. Va salut. Daca ma puteti ajuta si pe mine, am nevoie de un mecanic sa intind lantul la moto.Eu sunt din C-ta dar motorul il am in Bucuresti, pe Marti sau Miercuri ajung.
  5. Cumpar Sha (nu merg diacriticele in post) pasager gixxer 750 k1-k3, daca ma poate ajuta careva
  6. Cumpar Ax si distantier rulmenti pentru Suzuki gsxr k1 750 ,noi ori sh. ff urgent.
  7. Cumpar kit lant kawasaki zx6r 1997 sau decat pinion fata .Inca ceva..cine se pricepe la reglajul carburatiei si ma poate ajuta..desigur contra-cost. nimeni nu ma poate ajuta cu una din probleme?
  8. Vad ca esti din 2004 inregistrat si ai decat 18 posturi..astea 18 au fost facute pentru a corecta ?care e problema ta cum folosesc eu cratima?nu folosesc cratima pentru ca nu am tasta..asta e 1...si 2 pentru ca tastez mai repede cu "`".Daca era sa nu stiu sa folosesc cratima, nu puneam alt semn in loc..nu fac analize pe text dar fiecare sa se corecteze, ca si`n cazu tau amice.decat sa faci off topic zeule, mai bine te duci si dai o tura cu mobra..sa te calmezi.Clasic Mesaj completat Vad ca esti din 2004 inregistrat si ai decat 18 posturi..astea 18 au fost facute pentru a corecta ?care e problema ta cum folosesc eu cratima?nu folosesc cratima pentru ca nu am tasta..asta e 1...si 2 pentru ca tastez mai repede cu "`".Daca era sa nu stiu sa folosesc cratima, nu puneam alt semn in loc..nu fac analize pe text dar fiecare sa se corecteze, ca si`n cazu tau amice.decat sa faci off topic zeule, mai bine te duci si dai o tura cu mobra..sa te calmezi.Clasic
  9. nu inteleg de ce ma corectezi tu pe mine? cand am postat eram destul de obosit doar ce venisem din delta am tastat repede fara a verifica ce`am scris..nu cred ca am facut o greseala atat de mare si nu cred ca sunt agramat..cand vei fi licentiat in Filologie atunci ma corectezi..pana atunci.. nu cred ca ai nici un sfert din cunostintele mele de gramatica amice..(sint plecat din romania..sint=sunt ).Insa faptul ca unii care sint plecati din Romania (trist) uita limba si literatura romana. Sa traiesti bine. Mesaj completat N`am citit postul tau bogdan_gba, numai stateam sa pierd 2 min din viata mea cu un discurs asa lung..oricum idem
  10. imi pare rau sa aud asta..tot ce am scris a fost din auzite,de la oamenii care erau la fata locului.. motocicleta nu era foarte avariata din cate am observat eu..am vazut ca s`au dus scaritele si semnalizarea dupa dreapta..oricum insanatosire grabnica
  11. In jurul orei 20 am fost sunat de catre un prieten cu privire la un accident petrecut in Navodari intre un Suzuki bandit(cred) rosu si un Hyundai cu nr de bulgaria.Din auzite motociclistu avea pasager o fata care avea decat casca iar el nu purta nici un fel de echipament, nici macar casca. Daca are cineva mai multe detalii cu privire la accident...rog a posta
  12. #off ...aici ai dreptate prietene #on R.i.P sa ii fie tarana usoara..nu am mai intrat de cateva zile pe forum dar am ramas surprins cate accidente s`au intamplat zilele astea..Calariti incet si sigur..decat repede si cu un rezultat negativ.Asfalt uscat!
  13. )))...uita`te mosu pe topicurile de mai jos..ca e comparat cu multe si gasesti plusuri si minusuri ..plus..mare e google`u tau Doamne!
  14. mai sunt vre`o 4 topicuri de acelasi fel ca al tau...sunt atatea comparatii daca citesti ai sa vezi plusurile si minusurile.
×
×
  • Creează nouă...