Jump to content

easy ride on!

Super Membru
 • Content Count

  1,819
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About easy ride on!

 • Rank
  free rider

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TM - Ro
 • Carnet moto din
  1977
 • Motocicleta
  MZ RT125/2 - 1958 d.i.y.
 • Numar Moto
  4.......

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  nu "detinute", libere.
 • Interests
  freedom, rock and roll, ride to live, electric engineering, research, art, poltergeist, fucking police :)

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Pe topic, da. S-a cam judecat. Caii sunt de vină. S-au speriat. Apoi s-au speriat copiii şi implicit ciobanii. Contagiune emoţională. Caz fortuit. În rest, cu aferentele greşeli (mai de voie, mai fără de voie) ar putea dura măcar 2-3 ani soluţionarea unor dosare. Adică ... în celeritatea educativă rromânească Nu?
 2. Defect la redresor-regulator. Altul ... Statorul nu are plusuri. Debitează curent alternativ trifazat ca orice altenator. Dar dacă zici că e în scurt ... altul. Adică alt stator. bmw
 3. Hehe ..., nu degeaba a pus cineva cândva o stemă cu cap de bou. Na, fie şi bour. Probabil că se referă la un butoi (ca armă cu foc) plus ceva câini. Avantaj: dispare complet orice cadavru. Modelul de la Caracal.
 4. Eee, mie mi-au trebuit ceva mai mulţi ani ca să cresc. Alţii însă zic că au crescut într-un an (1971). 100%. Iar alţii zic că: Mai ales că Dacă nu ar fi fost lucid ...
 5. UHU Plus, răşină epoxidică. Sau cositor / alama la rezervoarele clasice (oţel). "Clasicii" astupau provizoriu găurile (din rezervor) cu săpun. E rezistent la benzină, nu şi la ploaie.
 6. Normal, functie de cum "dicteaza" si semneaza judecatorul. Sau judecatoarea. Sau interesele. In pretinsul stat de drept. O fi cumva un fals 'telectual? Exista (teoretic) si inregistrarea de sedinta, dar ... nu se prea aude. Nu?
 7. Normal! Suntem în România. În caz contrar, poliţistul ar fi încurajat gesturile sinucigaşe ale minorităţii (cu donatori de organe) împotriva majorităţii covârşitoare (din căruţe). Ori, în "dreptul" român, încă prevalează prioritatea interesului comunitar. Chiar dacă iar urcă un nevinovat pe "cruce". E după dreptul roman (= Pilat din Pont). O fi fost din Pontul Euxin?
 8. Cum ziceam ... Dacă guma la chiloţi se mai "lungeşte", ba chiar şi lanţul de transmisie, de ce credeai tu că un cablu de ambreiaj ar fi ceva mai "breaz"? Drum uscat!
 9. Adică trăieşti o vreme liniştit pe cheltuiala statului, te specializezi în schimb de experienţă cu colegii, iar când ieşi îl cauţi pe judecător să-i mulţumeşti Asta era ideea?
 10. Soluţia ar fi să încarci 100% bateria şi să iei cu tine o baterie de rezervă. Sau şi un redresor.
 11. Da, dar numai până se descarcă bateria. Trebuie măsurat. Posibil şi contacte proaste la intrarea în redresor/regulator (cele 3 faze pe fire "black"?) Se întâmplă frecvent. Cuple din plastic ... Schema aici: https://dc700.4shared.com/download/BFJa1Ckvce/Suzuki_GSXR750_GSXR_750_Electr.pdf?dsid=KcO7Iw3I.d434e0ed28a70b7a8a8711cd3194477c&sbsr=1a164e1381a79a875f642a7b85a0595ea19&bip=ODIuNzkuMjQwLjIzOA&lgfp=40
 12. Din păcate, în pretinsul nostru "stat de drept" (cam) aşa este. Azi, seara, o p-zdă cu numere de Italia mergea liniştită cu "căruţa" în contrasens pe o străduţă cu sens unic şi viraj la 90 de grade. Am evitat-o "la mustaţă". Semnul circular ca indicator de sens interzis de la capătul străduţei era bine decolorat de soare, probabil că -zda nu cunoştea zona şi credea că tabla e de oprire interzisă Insanatoşire grabnică celor doi colegi şi ciomagire ciobănesc-mioritică şoferului imbecil! Era bine pe loc, dar mai e vreme ...
 13. Plugari (tractoristi/auto-dieselisti) nu ai intalnit? Si are dreptate. Motociclistii aia le strica carutele si aduc politia cu pretext de arbitraj la enduro. Asta intr-o tara mioritica!
 14. Spune-mi cu cine (consideri că) eşti prieten ca să-ţi spun ... Un film reuşit şi gratuit. Bravo!!!
×
×
 • Create New...