Sari la conținut

byty007

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    byty007@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    drobeta turnu severin

byty007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut cunoaste=ti pe cineva. mi-am bagat giaca din piele la masina de spalat si in unele parti mi sa luat culoarea rosie ,,,se mai poate face ceva ?
  2. sal ..este vre-o diferenta dintre aceste modele : scorpion exo 1000 rpm gold helmet vs scorpion exo 1000 air v2 darkness ?
  3. salut!!va rog ma puteti ajuta si pe mine vreu sa schimb uleiu la furca si nu styu cat trebe ulei sa cumpar am modelu de moto kawasaki ninja zx6r 99 .....multumesc
  4. multumesc sper sa gasesc ceva,,,, mult mai eftin nu 400$ ....ms
  5. stiu ai dreptate da el vrea noua de asta va rog sa ma ajuta-ty cu un sait ceva ,,ce sa fac ast ae decizia lui ,,,!!!multumesc
  6. multumesc da nu e modelu de care imi trebe acela e suzuki sv 650s e99- 02 ...mie imi treeb urmatoru model el il are suzuki sv 650s 2005 mmmmultumesc oricum ,,,,!!!
  7. salut baety am si eu un prieten de are un suzuki sv 650 s 2005 si pe el lar interesa de unde poate sa cumpere carena din fata ce-a de intra faru in ea si daca aty putea sa ma ajuta-ty cu un sait ceva ,,,va rog....va multumesc salut baety am si eu un prieten de are un suzuki sv 650 s 2005 si pe el lar interesa de unde poate sa cumpere carena din fata ce-a de intra faru in ea si daca aty putea sa ma ajuta-ty cu un sait ceva ,,,va rog....va multumesc
  8. uite ceva poze ...acum nu styu daca e eceva sa te poata ajuta ,,,,da ceva un sait sau un pret nu sty cam cat ar ajunge... faru nu aa patit nimic doar carena,semnalizarea si oglinda...noroc cu faru!
  9. salut baeti am si o problema ajutati-ma si pe mine va rog...am un preten si are suzuki sv 650s anu 2005 si azi esind la oo plimbare ia alunecat fata si aa spart carena din fata pe partea stanga ...ajutati-ma si pe mine de unde poate sa cumpere oo alta nu styu folosita sau noua ,,,,si cam cat ar fi pretu ,,,,va multumesc si astept un raspuns de la voi :( scz am uitat sa spun carena din fata de este faru bagat in ea !!
  10. salut oo intrebare ce toba mi-aty recomanda pt modelu kawasaki ninja zx6r 99 : intre Leovince 6373 , MIVV OVAL CARBONIO.... mar interesa ceva sa se auda rau,,, ms ce zicety se merita am gasit folosite marcile astea de tobe pt kawasaki ninja z6r 99:akrapovic carbon -120e / arrow-150e / leovince-90 / care credety ca se merita si se aude mai frumos,,,,!!!astept parerile voastre! problema ee la akrapovic ca are gaurile tot da nu ma are suruburile ,,,as putea sa oo pot pune si asa cumva sa pun suruburile de partea alalta ,,,,?
  11. salut oo intrebare ce toba mi-aty recomanda pt modelu kawasaki ninja zx6r 99 : intre Leovince 6373 , MIVV OVAL CARBONIO.... mar interesa ceva sa se auda rau,,, ms ce zicety se merita am gasit folosite marcile astea de tobe pt kawasaki ninja z6r 99:akrapovic carbon -120e / arrow-150e / leovince-90 / care credety ca se merita si se aude mai frumos,,,,!!!astept parerile voastre!
  12. salut am si eu oo mica problema sa zic cu moto kawasaki ninja zx6r 99 ,,,,ajutati-ma si pe mine vreau sa schimb si eu uleiu din furca si cum se procedeaza niste detali ar fi bune,,,,va rog....multumesc !!!!
  13. scz am si eu oo intrebare se aude toba frumos( adica zgomot)sau ee sicentioasa si nu se aude nimic te rog imi poty raspunde si mie!!!

  14. salut am si eu un kawasaki ninja zx6r 99 si as vrea sa imi cumpar oo toba buna sa se auda frumos,,,, as avea de ales din marcile:MIVV , LEOO VINCI, GIANNELLI, ARROW,,,,ajutaty-ma si pe mine va rog ca poate sty mai bine,,,,, care se potriveste mai bine,,,, si are sunet mai frumos.... va rog multumesc salut am si eu un kawasaki ninja zx6r 99 si as vrea sa imi cumpar oo toba buna sa se auda frumos,,,, as avea de ales din marcile:MIVV , LEOO VINCI, GIANNELLI, ARROW,,,,ajutaty-ma si pe mine va rog ca poate sty mai bine,,,,, care se potriveste mai bine,,,, si are sunet mai frumos.... va rog multumesc salut am si eu un kawasaki ninja zx6r 99 si as vrea sa imi cumpar oo toba buna sa se auda frumos,,,, as avea de ales din marcile:MIVV , LEOO VINCI, GIANNELLI, ARROW,,,,ajutaty-ma si pe mine va rog ca poate sty mai bine,,,,, care se potriveste mai bine,,,, si are sunet mai frumos.... va rog multumesc
  15. scz am si eu oo problema ,,,, am un suzuki sv 650s din 2005 si am picat cu el pe partea stanga ,,,,si din pacate am scapat eftin doar zgaraiata si semnalizarea da problema mare ee ca cand am ridicato si mam suit pe ea ,,, si cand accelerez se aude un pacanit la motor,,,nu ma pricep datimi si mie oo ideea ce ar putea fi ,,ca motoru nu aa fost atins da se aude zgomotu asta pocanit cand accelerez,...va rog ajutatyma,,,,(((((((( :(
×
×
  • Creează nouă...