Sari la conținut

guiutzu

Membru
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://zonaenduro.ro
  • Yahoo
    guiutzu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dezna
  • Motocicleta
    GasGas EC 200 SixDays
  • Club
    Zona Enduro

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Derbis Senda DRD 80cc, Honda CR125, TM EN 400, KTM XC-W 300,

guiutzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu zic ca este un gest urat din partea FRM sa faca asa ceva, mi-am dat seama ca e aplicat un "PAINT" peste afis de aceea intrebam, BAFTA!!
  2. Dragi prieteni, De multi ani incerc sa fac ceva deosebit legat de motociclete si ceea ce reprezinta motocicleta pentru cei mai multi dintre noi: un mod de viata, libertate totala si multe vise frumoase. Am inceput cu visele, mai tarziu am descoperit libertatea si, dupa mai mult de 30 ani de competitii, sacrificii si accidentari, am ajuns sa inteleg modul de viata despre care va spuneam. Am facut de toate: am vazut lumea din saua motocicletei si am fost ovationat in zilele bune, am asteptat rabdator sa revin pe motocicleta dupa zile mai rele, am fost imaginea unor firme cunoscute promovandu-le produsele, in schimb mi-am neglijat viata personala. Acum incerc ceva nou si va cer sprijinul. Beta, o marca de motociclete mai putin cunoscuta la noi, a hotarat sa intre pe piata din Romania si se pare ca o va face foarte serios. Motoarele sunt performante, toate modelele sunt foarte frumoase si, tot ce am testat pana acum m-a incantat. Vreau sa ofer pasionatilor de enduro si motocros sa cunoasca aceste bijuterii si sa se convinga ca nu m-am inselat sustinand aceasta firma. Pentru asta am organizat un sfarsit de saptamana de teste, pe 13 si 14 septembrie, la Valea Sadului pensiunea Nora, langa Sibiu, unde va astept cu 6 motociclete, diferite modele ale producatorului Beta, puse la dispozitia celor care vor sa vada ce pot motoarele. Va invit pe toti cei care imi sunteti prieteni, pe cei care va doriti o experienta inedita, pe cei care inca nu s-au hotarat ce motor sa-si ia si sper sa va bucurati impreuna cu mine de acest eveniment important pentru mine. Cei care sunt interesati sunt rugati sa programeze prin e-mail la beta.romania@gmail.com altfel contacta telefonic 076 225 4410 (Florian Pop)
  3. Ultima productie! Ne vedem si anul acesta la Regiment!!
  4. Pfff... daca nu era etapa de CN de Enduro-Cross veneam si impuscam 2 iepuri dintr-o lovitura.. Si la enduro si bagam si echipa de oina pe teren
  5. http://zonaenduro.ro/wade-young-castiga-editia-cu-numarul-2-king-of-the-hill-2014/
  6. Week-end-ul trecut am avut nu mai mult nu mai putin de 8 modele pe care am avut placerea de a le urmari evolutia in padurile de la Ghioroc! Eu raman inca old school... la Gas Gas... dar stiti cum e: strugurii sunt acri!
  7. Undeva pe la mijlocul zilei 2... clasa PRO trece pe aici. VIDEO http://goo.gl/nixn9X
  8. MS! Credeam ca au ramas pe undeva prin header ca era inainte un script ce traducea site-ul si mi-a scapat.
  9. Pentru ce am primit eu avertisment pe topicul acesta?? Warning issued by ADMIN for Other in King of The Hill 2014 Hard Enduro Tournament. Verbal warning only. andrei belcic, on 18 Jan 2014 - 13:44, said: Unde apar limbile astea pe site?
  10. Mai putin de 50 de locuri disponibile pentru cursa ce deschide sezonul de Hard Enduro! www.heca.ro/inscrieri pentru cei care vor sa mai prinda un loc!
  11. Noapte alba -> Totul e pregatit! Cum se publica evenimentul: 1. Intrati pe www.zonaenduro.ro/register - aici alegeti Username-ul. De preferat initialele clubului sau a cursei. Ex. Hard Enduro Club Arad -> HECA 2. O sa primiti un mail cu o parola generata si un link unde puteti intra sa editati profilul.-> adresa clubului, nume, id-uri yahoo, fb etc. 3. Intre timp eu o sa activez contul ca si cont pentru ORGANIZATORI. 4. Pe www.zonaenduro.ro/login intrati pentru a adauga evenimentul. 5. Alegeti data, ora, locatie, coordonate gps, pret inscriere, link catre inscrieri online, adrese de contact, etc si o scurta descriere a evenimentului si o poza reprezentativa sau mai multe. 6. Click "Trimite pentru aprobare" - aici mai aranjez eu in pagina poze, text etc sa dea bine cu tema site-ului. 6 Pasi rapizi si toata lumea poata sa-si puna evenimentul. Acum e cursa de la Arad pusa. Calendarul disponibil aici: www.zonaenduro.ro/calendar sau daca doriti putem face si calendar.zonaenduro.ro Si daca tot am inceput sa facem un lucru, dupa cum observati marile curse din tara au deja sectiune separata pe ZonaEnduro. In genul calendarului o sa fie activ un formular unde fiecare organizator poate sa posteze stiri legate de competitie.
×
×
  • Creează nouă...