Sari la conținut

Mr_Bert

EX+
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mr_Bert

  1. se poate intampla oricui!

    Eu de fiecare data (chiar si atunci cand merg cu masina) si vad pe cineva alergand pe trecerea de pietoni strig la el sa nu mai traverseze niciodata strada in fuga...... ca sofer ai o sansa foarte mica sa reusesti sa eviti un accident in astfel de situatii !!!

  2. ............LC8-ul, asta nou, pe injectie, tinde, la turatii joase, sa intrerupa, lucru, zic eu, destul de suparator, in situatia in care acesta nu este un motor de turatie ridicata. Acu', o fi, n-o fi asa, numai cei ce poseda unul stiu cu adevarat. S-ar putea sa fie doar o problema de reglaj, pentru ca, aceeasi persoana, spunea ca exact acelasi motor, dar pe un Super Duke, nu face asa.

    O zi buna tuturor!

     

    Mie mi s-a intamplat (in prima saptamana)sa mi se opreasca de 2 -3 ori motorul insa la turatii mici (1500-2000 rot/min) daca dai drumul prea brusc la ambreiaj si nu apuci sa si accelerezi suficient. Nu se intampla insa decat daca ai tendinta sa NU accelerezi la plecarile de pe loc sperand sa-l "pacalesti" doar din ambreiaj.

    O alta problema ar fi cu mersul incet, cu treapta a I-a la relanti (1400-1500 rot/min) motorul nu merge rotund (smuceste usor, se balbaie, etc) si daca nu ai ce face trebuie sa te joci din ambreiaj pana iesi din situatia aia.....

  3. Si a venit momentul de necrezut in care politia romana m-a sunat pe mobil ( ieri 5 aug) si m-a invitat la udriste sa-mi ia o declaratie si sa-mi dea permisul ; teapa , am dat azi declaratia cum ca nu depan plangere , dar permisul nu mi-l dau, ba mai mult , in urma ultimei hotarari de guvern intrata in vigoare azi (eu am fost printre primii pacaliti ) nu mai am voie nici sa-mi prelungesc dovada, asa ca pana se va rezolva dosarul trebuie musai sa stau pe dreapta .

     

    Enjoy Romania or dye changing it!

     

    Eu cred ca il luam la 3 pazeste pe politistul care m-a suna....... sa minta asa cu nerusinare (vino sa-ti dau permisul) !!!

    Despre ce hotarare de guvern este vorba?....ceva detalii? Cred ca este solutia lor la supraglomeratia de pe strazi, retin permise si nu mai elibereaza dovezi k sa fim mai putini.

    Sa fiu in locul tau m-as duce saptamanal la Udriste, as depune cereri catre comandant prin care as solicita un raspuns scris cu privire la stadiul dosarului (trebuie sa primesti raspuns, ii obliga legea). Si faci asta pana se rezolva.....

  4. ... e unul cu un ktm, trece spre pipera aproape in fiecare dimineata. invatati fratilor de la el, nu iti zboara prin dreapta razant cu oglinda si peretele prin pasaj. ridica o mana in semn de merci cand ii fac loc sa treaca...

     

    Cred ca eu sunt asta (am tricou si casca tot portocalii !)....

    Motivul pentru care fac asta? Este foarte simlu, vreau sa imbatranesc alaturi de familia mea (si calare pe moto bineinteles) ........

    Ca idee daca alerg, crosetez, depasesc, slalom, etc........nu castig mai mult de 8-10 minute la un drum pana la serviciu. Asa ca, sincer nu vad de ce m-as grabi.

  5. Ce ghinion mai frate.......si eu am avut acum 2 ani un accident fix in acelasi loc si cu exact acelasi scenariu.

    In cazul meu masina a intors catre Vacaresti insa eu am am avut "norocul" ca a intrat masina in mine din lateral si nu in fata mea, asa cum s-a intamplat acum.

    Eu eram pe banda a III, nu aveam nici macar 60km/h, era intr-o samabata pe la ora 10 dimineata si masina a intors direct din parcare (de pe partea dreapta a drumului si fara sa se asigure).

    Multa sanatate motociclistului.

     

    PS: Si acum, de cate ori trec pe acolo (cu moto sau cu masina) am o strangere de inima !

  6. bcristian: studiez varianta

     

    Alex, suna la Fondul de Protectie al Victimelor Strazii! O sa-ti raspunda o d-ra draguta si o sa-ti explice despre ce e vorba si ce ai de facut. Oricum o sa platesti si tu 100-150 EUR insa o sa primesti bani pt reparatii.

    Daca vrei detalii suna-ma k ai numarul meu.

  7. Vin si eu, sper doar sa ajung la timp.....trebuie sa plec de la serviciu inainte de terminarea programului normal de lucru.

    Ideea memoriului este de apreciat.

    Personal cred ca in situatia in care il vor lua in considerare se va deschide un dialog prin care se vor discuta aceste aspecte si ca urmare ar exista posibilitatea introducerii unor articole suplimentare in codul rutier, care sa ajute practic motociclismul din Romania.

  8. ..... in caz de forta majora: Atunci cind esti lovit de cineva care nu are asigurare sau esti lovit de un autor care ramine necunoscut, te adresezi si vei fi despagubit de catre "Fondul de protecție a victimelor străzii" : http://www.baar.ro/fpvs/fpvs_prezentare.htm .

    Citeste despre ce este vorba......oricum sa stii ca vei plati si tu ceva de genul 150 EUR.....

     

    Parerea mea este ca orice greseala de genul asta nu trebuie iertata, asa cum au spus si altii....poate data viitoare omoara pe unu' conducind asa fara carnet.

     

    Sanatate multa.

  9. De fapt eu vroiam sa aflu daca mai au voie sa faca aceste masuratori dupa 3 luni? Este normal asa ceva? Sau macar legal sau e inca o gaselnitza de a-l scapa de vina pe ala de mi-a iesit in fata?

     

    Vroiam sa stiu si daca vrea sa vina cineva azi la 6 vis-a-vis de Gossip(pe bulevard) cand vin astia sa faca masuratorile ca sa fim cat mai multi.

     

    O sa incerc sa ajug si eu ....da' pe la 18.15-18.30 (nu pot ajunge mai devreme)

  10. Salut. Robert. O parte dintre voi ma stiti deja (am venit cam la fiecare intilnire la Mac).

    In orice caz:

    YM: robert_marinescu_ro (apar offline dar trimiteti mesaj si va raspund cind pot)

    Tel: 0722872883 si 0788691626

    Poza la profile.

     

     

    Sa nu uit.... eu plec maine (vineri 22.06'07) pe la ora 19.00-19.30 la Brasov la intrunirea moto. Cine vrea si poate sa vina, sa ma caute pentru detalii. Daca nu, ne vedem pe acolo (vorbim la telefon) eu o sa dorm la cort cu sotia si stau pina duminica.

×
×
  • Creează nouă...