Jump to content

Cyka

Super Membru
 • Content Count

  2,955
 • Joined

 • Last visited

About Cyka

 • Rank
  supravietuitor

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  departe
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  SH
 • Numar Moto
  pe aripa de fata
 • Club
  ete asa.. de 1 singur

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  second hand
 • Interests
  obscure

Recent Profile Visitors

3,543 profile views
 1. Si eu am acasa doua motoare de M cu ambreaj monodisc (nu stiu insa ce provenienta au discurile)
 2. Daca aprindere de mobra e ok merge si cu aia (sa nu fie demagnetizata volanta) Nu stiu despre ce generator vorbesti. (probabil un "home-made" ceva ..) Schimba condensatorul (am intalnit si 'starteri' de neon inseriati in loc de condensator) .. prin batrani circula un zvon cum c-ar merge in loc de condensator o ramurea cruda de salcie,o rosie neteda sau chiar o broasca vie legata de picior timpurile lor i-au constrans sa incerce tot felul de nazdravanii (desi am indoieli, ce nu i-as crede ..?)
 3. ..mda numa' ca 'sistemul' de reglare a avansului e cam acelasi intalnit pe la mai toate motoretili din acea epoca. Poti sa-i pui si motoplat de Cross,ca tot asa face daca nu-i gâdâli pumtu .. (testat je,mai si acum aprinderea in cauza) Si ca sa citez un clasic in viata - ijurili nu ie pentru toti bre,luati-va scutere ! ie mai bune,merge mai tare,consuma mai putin,ijurili ie grele,consuma mult,va da pisti labe,nu ie bune mă .. (Sa fi sanatos fratzica! ) (si ie rusesti,fugiti de ele ca de CoronaVirus ) .
 4. Ai speriat crapurilii ma,ptiu .. Tre' sa-mi carpesti si mie mai o barca de am'tău,ii fac proba,o slobozăsc şî io pră cimish ..
 5. Vasi,pe strada Lidia (e un service auto acolo)
 6. Cyka

  CZ

  Ivane .. Am fost astazi in rai ! Jaro mi-a platir si transportul sa-i duc 'cezeta' pana in Cehia,da' sa fi vazut ce fața au facut,si el,si taica'su,nevasta si cei doi fii cand au vazut ca am bagat motoreta intreaga in corsa cu doua usi (mi-e dor de corsa b cu care caram ijurile de prin tara in vremurile bune ..) Am stat la taclale fo doua ore cu Jaro,foarte de treaba cehu', i-am dus doua Timisoreana cum e datina,ca deh .. 'legenda merge mai departe' El mi-a dat un 'gec' si m-a servit cu bere si potoale bune d'ale casei. ..und bleiben wir also weiter in kontakt
 7. Cyka

  Proiect MZ ES

  .. era lichior la oferta Vezi ca e un strungar pe Scarisoara (perpendicular cu Campina) cam scump ce-i drept,dar are materiale,si relatii,materiale/tratamente,danturare etc .. Bafturi !
 8. Cyka

  Proiect MZ ES

  Ai strungar peste drum,dute la el. Cat despre vopsit,GYZ e super,da' mai da-i si tu o ciocolata,un vin,mai dom' injiner,ca nu-i mai ca pe vremea lu' 'cea Lae (i' mai rau ..) ✌✌
 9. Cyka

  CZ

  Are si acte A plecat 'napoi la meleagurili di orijine,astia n-au prea vrut-o,nici unul .. Baiuri - fiecare piston trajea foc la oala lui ,pe la simeringu' de la ambielaj,boala lor (una din ele ..) Avea rost sa desfac enginu si sa mai bag fo 200 de evra in el ..? (Ca sigur mai gaseam urme de cistita si pe la alte organe) Pretu' fu 10 meleoane (+ inca 1400 km = mumu ..) Stiu pentru ce vrei sa-ti faci motoreta,stiu la ce vrei sa o folosesti. Pentru asta mai folosec si eu Minsk-ul. Mi-e dor de el,poate ajung de Pasti sa-i dau o pedala Coclau uscat ✌✌
 10. Cyka

  CZ

  Mno .. io' bag plua nt'iel", (cea mai proasta combinatie in 20 de ani) .. abia 'm-am' scapat de el ..
 11. Herzog (aber ganz komplet) dann hast ruhe Viel spaß
 12. Am patit si ru la cutia de mt 10, am dat vina pe ambreaj si s-a calat pur si simplu pinionul pe ax (fapt des intalnit la piesele din comert de provenienta Ucraina) Am distrus si cutii nemtesti,daca e sa amintim si de 'etalonul' de fiabilitate ..
 13. Va salut, Ar pute sa-mi spuna si mie cineva care sunt pasii ce trebuie urmati (dpdv mecanic - ce piese,adaptari - cum,de ce ..ll?) pentru trecerea de 883 la 1200? Si evident ce riscuri apar,si ce trebuie evitat. Multumesc mult ! (mult de tot )
×
×
 • Create New...