Sari la conținut

egobrain

INACTIV
  • Număr conținut

    394
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de egobrain

  1. Boierule mai da din pletele alea de roacker jos! Salutari de la Buzau tuturor, si cateva poze: Parerea mea e ca a fost cel mai bine organizat motorrock de pana acum. Felicitari Silver Pistons & CO.
  2. R.I.P. sa-i fie tarana usoara. Intradevar impresionant...
  3. egobrain

    Scoala Moto La Buzau

    Hahaha!!! Se cunoaste ca nici a 3-a oara nu ai luat permisu. Nici macar nu stii pe ce motor ai facut scoala... Hai sa zicem asa : "Cand o sa vezi un vashod de 125, atunci sa iei permisu!" P.S. : A lu Enache e Vashod de 175.
  4. Sunt cam in aceiasi situatie, numai ca eu cunosc cat d cat buc. Ne vedem la 16:30 la lukoil la intrare la A2? Ramane stabilit?
  5. Pt cei care pleaca de la smaeb spre vama, cum facem? Stabilim un loc d parcare pt grup? Facem o pancarda cu markeru si o pune cineva pe moto si restu parcheaza langa respectivul moto?
  6. in momentul de fata conform legii referendumului nr. 3/2000 se interzic manifestarile cu caracter electoral sau propagandistic. Am discutat cu avocati si festivalul poate avea loc daca este o manifestare intr-un spatiu privat care daca ar fi interzisa ar trebui sa se interzica si nuntile din circiumi,teatrele ,concertele - inclusiv Blind Guardian si Lord Belial. Solutia ar fi sa se gaseasca o locatie privata, daca s-ar putea... un camping ceva....
  7. Daca la salon vad motoare cu corturi pe ele, o iau ca pe un semn "ba de aici se pleaca in vama:P" parchez si eu langa, si vorbim acolo cum facem. Count me in!
  8. dar ce cauciuc are domnu "coca", numa bun de endureala.... intre ghilimele desigur....
  9. Stai mai linistit ca o sa te descurci! Abia astept sa iti tei si tu caora sa merem sa ne dam pe coclauri...
  10. De BMW F 650 din 95 (modelu cu carburatoare) nu are nimeni???
  11. Felicitari TRUST MC, super intrunire, super locatie, super atmosfera, gasca din Buzau s-a distrat bine, vom veni si la anu! Daca nu se strica si CBR-ica la intoarcere era chiar incredibil de bine. Multumesc motociclistilor care s-au oprit sa incerce sa dea o mana de ajutaor pe autostrada Bucuresti-Pitesti
  12. Yamaha XT 125 X http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt_125_x_2006.php Gas Gas SM 125 http://www.bikez.com/motorcycles/gas_gas_sm_125_2004.php Husqvarna SM 125 S http://www.bikez.com/motorcycles/husqvarna_sm_125_s_2002.php KTM 50 Supermoto http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_50_supermoto_2006.php KTM Supermoto 125 http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_supermoto_125_2000.php Si mai sunt dar mi-e lene sa caut....
  13. Ma da care o fi facut afisu asta ca tare mult imi place. Cu alde "TRUPPER", "STREPTEAS" sau poate chiar "KARAOKE - ROCK".... http://www.metalfan.ro/poze.php?s=d&m=637.jpg
  14. Bai silviule am uitat sa imi dau toba jos.... de ce nu mi-ai adus si tu aminte?!
  15. Am avut eu. Jumatate din sezonul trecut l-am facut asa (cu cauciuc de fata de 120/60 pe spate) si sincer nu am simtit niciodata ca ar derapa sau ca ar influenta manevrabilitatea. Cumpara-l linistit!
  16. hmmmm...... Pe mine nu ma deranjeaza.... Chiar imi place si ma ajuta sa adorm linistit stiind ca sunt printre motociclisti. Mai vino pe la intruniri si o sa te obisnuiesti!
  17. Daca la un motor de serie ai dat toba jos sau ai pus una aftermarket, clar ai pierdut din putere. Toate motoarele sunt calculate sa aiba puterea maxima cu tobele alea originale, silentiose, cu catalizator, site, etc. Era un test in nu mai stiu ce revista de specialitate unde erau testate tobe. Adica pe o Fierblade mi se pare erau puse enspe mii de tobe, apoi masurate performantele; bineinteles, performanta cea mai buna era cu toba originala. Diferenta de putere (in minus) cu toba "racing" era foarte mica, chiar nesemnificativa, dar era. In schimb daca puii o toba buna poti castiga la greutate. Pt a face ceva sa maresti puterea trebuie umblat si la admisie daca umbli la evacuare, si deja problema devine complicata, iar consumul de carburant va fi ....
  18. Da era! Crede-ma. Se putea sa se mai duca dar ii trebuia fie un vehicol in fata ca sa stea "la plasa", fie o panta lunga.
  19. Ma cred ca pe la 3 jumate - 4 asa. Vroiam sa plec mai devreme dar a intervenit cva aseara de care nu stiam si plec mai tarziu. O sa vb si cu Ciocanel ca vroia si el sa vina cu mine. Sper sa nu ploua!!!! Sau daca ploua sa nu ploua mult, putin si nu tare!!!
×
×
  • Creează nouă...