Sari la conținut

PISTRUIATUL

EX+
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    ma mai gandesc
  • Club
    Ceva local!

Vizitatori Recenți Profil

320 citiri profil

PISTRUIATUL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ar mai fi loc in garajul unde tine socrul meu masina pentru 4 motociclete, zona e sigura si el merge mereu acolo.E pe strada care leaga Regie cu Piata Crangasi, garajul e in capatul curtii(plus 3 caini mereu in alerta...) Daca sunteti interesati dati-mi pm.Numai bine!!
  2. Multumesc pentru sfaturi tuturor!Nemtii au inceput sa-mi trimita mail-uri, stau si le analizez si vedem ce iese! Poate totusi ma duc eu sau cu cineva la anul, acum e prea tarziu sa aranjez ceva pana in septembrie.Daca la primavara vor fi doritori...vedem cu transportul!~!
  3. Cat dureaza, unde, cat oferiti, ce presupune(stau ca statuia sau ceva gen Renegade...?)Nu de alta dar fac eu rost de undeva, ma epilez si vin, daca merita!!!
  4. Da, asa e, trebuia sa te sun, ideea e ca nevasta-mea habar n-are de Mobra sau IMS!!! Altfel asta pateam...e, stii cum sunt femeile cand vine vorba de "inutilitati"din punctul lor de vedere!!! De asta nu risc sa ma fi sunat sa ma intrebe si...oricum ma alerga ori de cate ori vede chitanta de la cursurile pentru "conducator ambarcatiuni clasa A"(250euroi....) Acum incerc sa scap de camera video si XBOX, mai gasesc eu o Mobra originala pana la urma!!!! Numai bine si multumesc pentru interes!!!
  5. Sunt multe drumuri impecabile, E85-ul e unul din ele, ce sa mai zicem de DN 1 si mai sunt destule.Eu am mers mai des in ultimele luni la Tg.Mures, e o placere drumul pana acolo, fund de bebe vorba lui Mihaiachi!!! Ai dreptate ca se putea mai mult, dar treptat-treptat se schimba multe!Cat despre tara....o iubesc prea mult ca sa pot fi obiectiv!!! Nu de alta, dar stiu cum e departe de ea!!
  6. In rest... neamtzul e neamtz si in principiu nu minte. Deasemenea la ei exista legi si se si aplica. Daca el spune (in scris) ca motorul nu a fost accidentat, etc., si minte, o ia urgent pe coaja pe motiv de inselaciune. Fi atent la exprimari de genul: "motorul se vinde asa cum e", care inseamna ca nu isi asuma nici un fel de responsabilitate asupra starii lui. Evita. Daca isi asuma raspunderea si scrie niste chestii concrete, atunci in principiu potzi sa-l crezi. Deasemenea ar f bine sa tratezi cu un neamtz care e neamtz, nu turc, sirb sau roman. In ceea ce priveste plata: daca e persoana fizica, nu are cum sa-ti incaseze banii de pe card. Nu da numarul de card aiurea. Ai doua variante: transfer bancar in contul lui, dar te costa comisionul aprox. 40-50 de euro; sau daca ai incredere in sofer, trimite banii prin el. Bafta! 210856[/snapback] Intelept graita-i!!! Greu de crezut ca o sa fuga soferul cu 800-1000 euro, mai ales ca masinile au gps si sa fim seriosi...transporturile valoreaza mii, zeci de mii de euro!!!Asa ca o sa platesc prin el.Asta cu neamtul sa fie neamt mi-au spus-o mai multi, acum sunt in discutii cu un garaj din Nurnberg, au ceva dragut dar la 1400 euro si imi fac si eur 1 ca vad ca stiu despre ce e vorba.Mai astept sa fac banii si vedem, eu oricum n-am habar ce mi se potriveste ca motocicleta, oricum o sportiva e exclus, ramane intre ceva touring sau enduro probabil. Oricum, odata inmatriculata, daca nu ne potrivim, o vand si iau alta, primul pas e important.Deocamdata am probat catev acasti si ma strang rau desi le-am luat dupa indreptarul cu "masura potrivita"!Mai cautam, in DDU mi-e speranta maine...cand aduce cataloagele!!! Numai bine tuturor!!!
  7. Pe unde e Simon_Moeciu fata de Brusturet?Intre Moeciu si Sirnea sunt doar vreo 7-8 km. parca, nu?
  8. Multumesc.Nu mi se pare asa mult si sunt convins ca macar una(aia pe care o s-o cumpar eu )va fi vanduta fara sa-i ascunda lucruri grave. A, si apropo, nasul meu si-a rezervat un Seicento de aici, s-a dus acolo, intre timp mai adusesera altul cu aer conditionat, i-a vazut hand book-ul, luat certificat eur 1, plecat la drum si merge impecabil de 2 ani de cand l-a luat.
  9. Am zis eu ca nu mai postez ca nu ma mai lasa matrix dar nu ma pot abtine:e superba, parca ar fi Ringo dintr-un film romanesc care mi-a ramas mie in cap si de atunci mi-am dorit asa mult Ciobanesc German.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!!Si tu, bineinteles!!!
  10. Ajunge pe unde vrei tu, noi facem transporturi fie cu parcul propiu de camioane, fie inchiriem de la altii.Eu sunt in special pe partea de agabaritice si maritim zona Asia.Daca vrei sa colaboram, da-mi pm si discutam in detaliu. In functie de cerere ne deplasam oriunde in lume.Acum de pilda astept un excavator din Norvegia... Cat priveste motocicleta mea, lamuriti-ma si pe mine:pozele de pe mobile.de sunt trucate?Motoarele astea nu par cazute deloc.Apoi, daca motocicleta voastra pica, o aruncati Eu n-am pretentii, pentru inceput de o bijuterie mecanica, imi va lua ani buni sa invat cu adevarat sa merg, asa ca nu vreau sa mai am si grija unor reparatii dese si mai ales neasteptate!!! Dati-mi si mie link-ul cu taxele vamale, va rog, normal ca ma stept sa mai platesc la ea destule, dar important e s-o vad eu aici!!!
  11. Am vorbit acum cu un neamt care vinde o Yamaha XJ 600s Diversion din 1992, 38000 km., la 1100 euro.M-a intrebat cine a emis cartea de credit si a zis ca pot plati cu ea(sa ajungem noi acolo...) Ce stiti de motorul asta?Taxele oare cat ar fi?Orice informatie e binevenita!!!Multumesc!!
  12. PISTRUIATUL

    DN1 - 22JUL

    Adevarul e ca nu prea reiese!!!Ma gandesc ca aomis ea sa spuna, mai ales ca zdreanta ar fi comentat daca nu era de vina!!! admin edit: atentie la limbaj !
  13. Cu moto la anul, daca reusesc sa-l iau anul asta mai intai sa invat eu sa merg si vine si momentul enduro!!! Oricum multumesc de informatii, le-am notat!!!
×
×
  • Creează nouă...