Sari la conținut

Banzay

Super Membru
  • Număr conținut

    8.038
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Banzay

  1. La 26.05.2020 la 15:20, Dan Cata a spus:

    Numa mie mi se pare ca proiectoarele alea is din alt film decat cel cu motorul? :)

    Nici nu te contrazic :) N-ai vazut inseamna nici claxonul de pe crashbar. Nu-s chiar din alt film, dar alt episod sigur, iar la beleuzii astia pe aici le plac mobrele 'cocalarite' in toate felurile, gen astea nino-nino, bine ca boxele nu merg (desi are jigania si din alea), dar ideea e sa plece de la mine, ca sa iau alte jucarii si oricum nu prea am cine stie ce timp de ea... I-am tras poze si e de vanzare :D 

    IMG_7559.jpg

    IMG_7562.jpg

    IMG_7563.jpg

    IMG_7564.jpg

  2. Marfa! Sa ne intoarcem in trecut... legat de spite daca mai cureti pe viitor. Ia un siret mai lat sau taie o carpa (desi e si pe louis.de o smecherie gen siret lat), baga niste polish pe ea si dupa inconjoara o spita de 2 ori si tragi de capete, scapi de durearea de dejte! 

  3. Am finalizat si eu transformarea. Claxonul nou gen Wolo are un buton extra, tras fix sub ala original pe un suport, zici ca de acolo-i. I-am tras si 2 proiectoare ca e pacat sa fie crashbarurile asa goale si pt. 'doi' lei in plus i-am pus si un modul cu telecomanda de le blitzuiste, nu de alta dar la prostanii astia prinde  si vreau sa scot profit ceva.  Concluzia dupa ce am mai plimbat-o: E marfa, dar nu atat de marfa incat sa o tin asa ca ma pregatesc deja sa-i fac vant. 

    98434619_239813334017857_8947508602420068352_n.jpg

  4. Cum ziceam, la o licitatie am prins vaca asta, 2016 R1200RTP. La un pret mai mic decat se vand mobre de prin octombrie '96 pe aici. Am comandat o sa(blocata prin vama de ceva timp), ceva plastice, scarite si suportul ala cu bare pt topcase, am polishat si evacuarile si curatat crashbarul. Dupa ceva vreme cu ea, nu ma impresioneaza BMWu', dar am zis sa o incerc si pe asta poate am trait degeaba. Ciclistica e totusi decenta si inteleg de ce multi sunt morti dupa ele, insa nu pot zice ca e mobra potrivita pt. mine - nu am gasit-o pe aia perfecta inca. Ca si comportament (inclusiv sunetul motorului), mi s-a parut ca e un TDM cu centru de greutate mai jos. E interesant cum se da lumea din fata cand te vede; nu la fel de interesant injuraturile care vin odata ce treci. Am rezolvat electrica - macar doar au deconectat statia si luminile, nu au taiat totul anapoda, insa dupa ce am montat un claxon, asta nu merge si nu stiu daca trebuie programat pe la reprezentanta sau trebuie sa mai arunc un ochi prin relee si fire, nu am gasit pana acum nimic sa 'arunce' un 12V cand apas butonul pt. claxon (pe astea de pulitie, au de fapt goarna). Sigurante nu are si nici info pt. asa ceva nu am gasit pe net. 

    bm.jpg

    93322597_707370036700512_6596976054764568576_n.jpg

  5. Acum 12 minute, dionysos a spus:

    Abia astept baicarii tru sa ne povesteasca cum e cu MC, RC si 1%.

    MC - se citeste mec. McDonalds. "Hai si noi la un MC (a se citi mec) si sa turam motoarele in parcare poate se uda tanti de ne vinde burgeri vechi si i se aburesc ochelarii aluia de ne-a scuipat in inghetata" 

    RC - se citeste ersi. Remote controlled. "Ginele, daca ma mai loveste peste picioare cu masina aia RC de ti-a luat-o ma-ta de paste, ti-o bag in ... " 

    1% - aici e simplu. "Nu mai fiti asa pesimisti, n-are cum sa supravietuiasca numai 1% dupa Covidu' lui peste". 

     

     

  6. La 10.04.2020 la 10:42, mircea.cazachevici a spus:

    Oricand ai o nelamurire il intrebi pe google. 

    Ia uite ce am gasit eu in 2 minute.

    https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/suzuki/gsx-r600-2297/gsx-r600-19636/gsx-r600v-e2-v-723493/clutch-11544786

     

    Ai gandit cam ca mine! :) Numai ca eu am mai gasit o varianta care... intradevar arata mai multe placute. Acuma...el stie ce are! 

     

    Vezi si compara Mr. Ssssky...

    https://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/50d3bd59f870021958f26d99/clutch-model-v-w

    https://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/50d3bd59f870021958f26d9a/clutch-model-x-y

  7. Acum 4 ore, GoodKat a spus:

     

    Pe mine tot ma mira cum ai trecut de la 'minunea' bavareaza la cea nipona si mai esti si multumit pe deasupra 😁

     

    Haidi, bre... Astea sunt cele mai marfa mobrete... numai ca scrie Kawasaki pe ele si as da banii :)  Serios, mie unul Kawa mi se par cele mai echilibrate si potente mobre. Bavarezele sunt interesante si ele... mai ales alea in 6 (moto, nu troace), dar nu atat de interesante...  

  8. Acum 26 minute, rekaller a spus:

     

    Cu pasager v-ati dat ma drum mai lung?

    Dar ce ti-a facut respectivul/respectiva? Stand pe o bucata de nailon cu ceva burete cat e intr-o sapca pt un cap mai mare, nu e prea comod. Plus ca fiind cocotat asa sus, chiar de e sub 50 de kile, tot simti ciclistica anapoda. Eu am avut modelul mai vechi si era realtiv ok la o plimbare 'de seara' dar mai mult... sunt alte mobre pt asa ceva. Se poate, dar e chinuiala pe asa ceva. 

  9. La 24.04.2020 la 11:21, MaDauTare a spus:

    Salutare , am si eu O intrebare la care nu gasesc raspuns pe niciun site , deci am un enduro 250cc Pe care l am luat din fabrica cu roti de 17' spate si 19' fata si acum dupa ceva timp m am gandit sa i pun roti de baiat mare , respectiv 18' spate si 21' fata , se poate ? Ce recomandari aveti sau ce implica aceasta schimbare , discuri de frana noi ? Sau le pot folosi pe cele de pe rotile vechi ? Pinion pe spate imi trebuie alta dimensiune ? Dau o bere aceluia care imi raspunde la nebunia asta 🍻

    Las-o asa. Ia-ti doar cauciucuri bune. Vrei totusi roti mai mari, ia roti mai mari si folosesti doar cercul si spitele, dar si acolo trebuie ceva similar. Spitele le poti gasi noi. Ca altfel... distantiere, alti etrieri, cauta discuri, ia la pila si la flex si te plictisesti si ajunge un fier. 

     

    Acum 20 ore, Bulinu' a spus:

    de banii pe care i-ai da pentru ceea ce vrei sa faci, iei o mobra ca lumea in locul chinezariei.

    Mai, discutiile astea au loc peste tot. Problema e alta, ce gasesti la banii la care gasesti chinezaria si daca merge la banii aia sau cat mai trebuie bagat sa faci mobra din ea si ... ce vrei sa faci cu motoreta. Cunosc oameni cu bani de nu ar trebui sa mai munceasca neam de neamul lor si ce crezi ca au in loc de vehiculul principa;? Cate o chinezarie cu care se mai dau pe coclau lejer si ii doare la basca daca se strica sau se indoaie, ca sa nu se plimbe cu cadilacu' sau mertzu', se duc la cumparaturi cu... golf cartul (si ala tot chinezarie). Acuma... sunt si aia de latura practica nu e de ajuns si tin la firma, aia pt care showa e religie si polarisu' (nu firma de colectat deseuri din Constanta) 4x4 si cu 5 locuri e un musai. 

  10. 1 oră în urmă, johnbv a spus:

    Nu merge la farul asta...plangi langa el si nu-l desfaci. Nu se intampla nimic la cum si cu ce este lipit.Doar dizolvarea este o solutie dar nu cu substante care ataca plasticul

    Sincer nu am desfacut asa ceva...ca nu am. Dar nu mi-a trecut far prin mana sa nu mearga desfacut cu putina caldura si ... munca de chinez batran :) Unul singur, nu mai tin minte ce rabla era, era pur si simplu cu o garnitura f mica in santul ala, in rest era topit (cred), ca tevile de plastic la instaltii, incalzite/pus ceva chimical pe ambele parti si dupa asamblate, ala a fost naspa. 

  11. Acum 1 oră, johnbv a spus:

    Sa dezlipesti fata este stiinta,...

    Feon. Daca ai vreun bosch din ala mai marfa de setezi si temperatura e si mai bine. Dai usor usor pe o portiune mai mare si dupa dezlipesti pe portiuni mici, iar dai cu feonul, iar dezlipesti. Ai 2 surubelnite de preferat cat mai late si un cutter. Cu una fortezi si aialalta o bagi sa tii un pic de tensiune si cu cutitul mai tai din loc in loc. Acum depinde si de lipici, unele au un cauciuc care doar se inmoaie si il fortezi cu surubelnita si dupa tai, altele au unul care se transforma aproape in lichid (mai rar). Nu e mare chestie.

     

  12. Acum 4 ore, Silver Arrow a spus:

    Marketing desantat 🤣

    Ala-i! 

    Citat

     

    Asa este, cand iei o curba te lupti cu ghidonul. Pentru cine se suie pentru prima oara de pe orice altceva pe un chopper este bine sa fie foarte precaut. Complet alta ciclistica, alt comportament, alte frane, ce sa mai, alta mobra.

    Eu imi aduc aminte ca dadeam din fund ca Shakira cand luam o curba (nu de frica, dar simteam ca ma misc din sold mult sa mut greutatea)... Aveam totusi un stil ceva mai precaut si lin decat mers pe un pseudo-enduro inalt si cu rapoarte scurte. 

     

    Citat

     

    Acuma ca sa fim seriosi: chopper-ul se adreseaza unui anume stil de pilotare. Daca it place sa mergi usurel, cu curbe largi si lejere, cu franari luungi si usoare, atunci alegerea a fost corecta.

    Daca iti plac motoarele de compresie mica, care au cuplu maxim pe la 2500-3000 rot/min si la 5000 zici ca se destrama, atunci iti iei un chopper.

     

    Insa ceea ce este demn de retinut este ca pentru unii colegi ai nostri alegerea unui chopper poate fi datorata unor constrangeri anatomice, mai precis sa ajunga omul cu talpa pe asfalt.

     

    Bingo! Plus societatea si ce cere ea. Era de 'bad boy' sa ai chopper si sa atarni lantul de blugi si 'born in za iuesei' daca ai boxe pe harley. Le-am zis unora pe aici, bai da' motociclism, motoclism, dar muzica aia tembela in boxe de nu intelegi nimic, tobele de rahat care suna a broasca constipata sparta de o alica, mai deranjam si noi pe aici ca nu suntem in padure. Nu,nu, ce stiu eu, e 'freedom'. Astora, ceva mai 'scurti' in buzunar (un harley 2005 e vreo 3000 verzisori pe aici) li se adauga mega-corporatistii (tineri) pe motorete scumpe si alea tot zgomotoase (ktm-uri, bembeuri, gen SM sau SS-uri - la moda e R1 nou pe aci) si mega-corporatistii (mai batrani) pe GS-uri - nu ca ar vedea mobrele alea vreun offroad, dar se cred si ei intr-o mica expeditie cand pleaca in weekend 1-2 ore de acasa pana la un restaurant/birt de rahat, asta e tot aventura pt ei ca in rest stau 6/7 zile intr-un birou de rahat cu lumina artificiala... Si da, tot marketing  e, cum zici, care s-a transformat intr-un trend. 

  13. Acum 14 ore, superbec a spus:

    tocmai ce am vazut reclama la BMW R18

    Pot sa zic ca e o basina? Si pozitia pe ea...arati de parca stai pe buda. Dar na...o sa fie la cautare, sunt sigur. O sa o cumpere aia de se incurca cu basinile, adica basinosii. 

     

    Acum 12 ore, Papa_Bear a spus:

     

    Producatorii nu realizeaza ca publicul pentru astfel de motociclete apreciaza metalul si finisajele de calitate?

     

    Cand esti in minoritate, contezi mai putin. A raspuns Silver f bine la intrebarea asta:

     

    Acum 11 ore, Silver Arrow a spus:

    Asa ca pe scurt raspunsul la intrebarea ta "Ulterior s-au prostit si ei.... de ce oare?" :  pentru profit. Cat mai mare cu orice pret.

    Li se rupe detinatorilor de actiuni ale producatorilor de parerea publicului. 

     

     

  14. Acum 11 ore, taong_mapagbiro a spus:

    Unge-l bre bine cu oloi si cu o periuta de dinti ...si apoi mai vedem . 

    Ala-i! 

     

    Cand l-ai uns ultima oara? Lasa-l pe cric, baga o bucata de lemn/scaunel f mic/cric (sau ce iti trece prin minte) sub bascula in dreapta ca sa tina roata ridicata, curata lantul cu niste motorina, perie de dinti/de vopsit (in lipsa de alte chestii mai profi), sterge-l frumos cu o carpa si unge-l cu niste T90 sau ulei f gros si dupa sterge-l iar cu o carpa, nu de alta dar sa nu te improaste cu negreala la prima acceleratie. Fa o smecherie (inainte si dupa). Ia motoreta de coarne si da-i un pic viteza pe langa ea. Pasi repejori, dar sa nu alergi, confortabil. Vezi daca se aude/simte ceva. Dupa poti incerc sa o tragi si inapoi un metru-doi sa vezi daca se aude ceva. 

  15. Acum 7 ore, Cavaleru a spus:

    decat sa tai firele mai bine cauti o solutie sa mufezi direct la instalatia existanta mizeria aia de stop

    Ceva asa iti trebuie. bullet connector, daca nu ai deja, dar eu zic ca ai destui deja, nu imi aduc aminte hornetul sa fi avut mufa de plastic la stop, dar poate o fi avut. ai 5 conectori la stopul afumat, nu? Masa, plus pt pozitie, plus pt frana si 2 fire pt semnalizari. Albastru si portocaliu erau parca in general pt semnalizari. vezi si tu rosu si galben care ce face si negru e masa. de obicei. O sa iti ramana in plus 2 fire de masa de la semnalizari, trage-le o 'soseta' de cauciuc sau niste banda izoler/tub termocontractil daca nu au deja ori lasa-le sa balagane. 

    image.thumb.png.970a3241cac2e1b26213b1be1922bc24.png

  16. La 11.03.2020 la 11:56, BLACK SPIDER a spus:

     

    Am inceput sa ma documentez despre BMW deoarece mi-am adus din Germania modelul RT-P

     

    M-am pricopsit si eu cu un RT-P (deh, stand pe acasa, am timp sa bantui pe net de licitatii),  ceva mai nou, dar nu asa accesorizat ca al tau, macar nu mi-au taiat firele :) arata interesant al tau! 

     

    Intrebare, vinde cineva pt. R1200RT 2014-2018 ceva repere gen o sa passager si manerul din spate? 

  17. Noah, ca tot ma plictisesc si mi-a adus aminte ca aveam un fisier ceva cu niste poze, asa ca l-am updatat. 

     

    1992 zxr400 (vanduta, luata inapoi pleznita, data unui prieten pe alune)

    1992 Aprilia pegasso 650

    1984 (sau '86) VF750F Interceptor

    2007 Kymco Quannon

    1991 (sau '92) TDM 850

    Cred ca 2014 - Ceva drac chinezesc de 150cc

    2003 ZX9R

    Tot 2014 cred - Ceva drac scuteresc chinezesc 125 sau 150cc. 

    2002 ZX6R

    2002 ZX12R

    2001 VTR1000

    2003 Z1000

    2019 Zongshen (?) 250cc

    2016 BMW R1200RT. 

    12.jpg

×
×
  • Creează nouă...