Sari la conținut

shortcuttohelllll

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    shortcuttohelllll

Profil

  • Locatie
    iasi

Informații profil

  • Interests
    a good life

shortcuttohelllll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc tuturor celor care au contribuit la edificarea misterului si rog pe admini sa mute topicul la sectiunea naked daca se poate, imi cer scuze fata de vitezisti(oricum e rapida si triple-ul )
  2. felicit pe initiatorul acestui topic . am mai aflat si eu cate ceva cu ocazia asta. oricum, pt noi astia care privim,momentan, aveti bunavointa sa faceti macar un filmulet cu aceste bestii (daca aveti posibilitatea). as avea si 1-2 intrebari: daca s-au scos din productie exista posibilitatea sa gasesti unul nou la vreun dealer? mai se gasesc piese de schimb, si daca da imi poate explica cineva cum de(adik cine le mai produce)?
  3. v-as ruga sa va sacrificati 5 min din timpul vostru si sa intrati pe urmatorul link si sa-mi spuneti ce marca si ce model de motocicleta este prezentat in videoclipul cantaretei link:http://www.youtube.com/watch?v=isu49gNMvoc va multumesc anticipat
  4. tot respectul man!!! cand o sa am motor vin pana la tine sa stam la o bere.
  5. organizare ca la carte: politia a blocat drumu shi tine curiosii la distanta, ambulanta corespunzatoare care probabil ca a ajuns la timp, un elicopter care parcheaza... la noi mai rar vezi asa ceva
  6. care e diferenta intre detectoare shi anti-radare? shi mai ales cum functioneaza? deh, daca n-am avut shi nici n-am vazut....nu radeti ca shi voi ati fost odata asa. cine e dragut sa-mi explice shi mie?
  7. eu aleg RS-ul in speranta ca intr-o zi vor fi shi in Romania strazi normale
  8. tine-ne la curent...e pe bune tot ce ai auzit? chiar se ocupa de tine acolo? daca e asa at se merita sa dai banu(oarecum totusi).
  9. ar trebui sa montati niste lame ascutite la butucul rotilor asa cum aveau carutele alea cu doua roti din arenele de gladiatori...vedem noi atunci daca le mai da mana conservarilor sa va incalece pe banda ...pentru neacordare de prioritate n-am gasit nik, da imi vine mie o idee pace
  10. ma bucur ca ai lamurit problema. oricum majoritatea informatiilor pe care le-am dat au fost ambigu date tocmai pentru ca nu stiam cu siguranta ce s-a intamplat shi mai ales pentru ca informatiile le aveam de la un sofer de maxi shi din ce-am vazut eu in trecere. ma bucur ca ai apreciat spontaneitatea mea(macar atata am putut shi eu face). bine ca au scapat ieftin cu sanatatea.slava domnului. p.s. m-am uitat in profilul tau. am recunoscut motorul pe care l-ai schimbat de vreo doua luni daca nu gresesc. acum ai un enduro/moto cross(nu prea ma pricep), alb cu rosu. cred ca ne cunoastem numai din vedere. tu mai vii pe la prietena ta pe stradela galateanu. stiu pentru ca eu is prietenul lu andreea care sta gard in gard cu adi. poate ne intalnim intr-o zi sa facem cunostinta. corecteaza-ma daca gresesc. drum uscat. pace.
  11. in iasi pe drumul care duce de la podul ros spre bucium, la baza pasarelei a avut loc astazi un accident. un suzuki gsxr(nu stiu exact modelul dar cred ca era un 750) gri metalizat/argintiu s-a ciocnit cu un maxi taxi(din cate am auzit).motociclistul avea pasager o fata care a fost f grav ranita.accidentul a avut loc in jurul orei 15.30.la fata locului era venita politia, vreo 20-30 de amarasteni, iar motocicleta era urcata intr-o dacie papuc.am idee cine a fost insa nu sunt sigur shi nu vreau sa creez confuzie.cine are mai multe detalii rog sa posteze. sa avem grija de noi ca, conservarilor nu prea le pasa dupa cate s-a vazut pana acum. sper ca datele mele au fost corecte. pace.
  12. ieri pe o caldura groaznica, pe cealalta parte de drum fata de cum mergeam eu trece un fundulet mulat pe un gsx r. o gagica super pe un motor asa frumos nu vezi f des. daca eram pe cealalta parte de drum faceam autostopu shi in ciuda faptului ca am o mana in ghips momentan ma ancoram eu pe motoru ala. frumos vis nu? te plimbi pe un motor super shi conduce o gagica. deci...concluzia...vreau sa vad cat mai multe gagici pe motoare ca da bine. bafta.pace.
  13. condoleante.Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa.
  14. nu prea am inteles cum se procedeaza la vama...in special chestia cu remorca shi cu calculatul in functie de greutate.daca este cineva destul de rabdator sa imi expice shi mie ca is cam multumesc. p.s. ce parere aveti de un buell lightning...auzisem parca, ca folosesc motoare harley.
  15. salut.sunt incepator de-a dreptu'.nici macar ca pasager n-am mers(n-am avut ocazia) insa vreau sa fac scoala shi sa-mi cumpar un motor. intr-un an strang cam 5000-8000 euroi. am shi posibilitatea sa o iau de afara. intrebarea este ce mi s-ar potrivi? am 1.73m 68kg 20 ani...m-am gandit la un ducati monster/multistrada sau la o honda cbr 600rr dar cred ca is umpic cam puternice pentru unu' care n-a mai mers.pentru cei care vor sa raspunda la aceasta intrebare sa i-a in calcul shi faptul ca in momentul de fata am o fractura cu deplasare la degetul mic mana dreapta numai bine.shorty!
×
×
  • Creează nouă...