Sari la conținut

Moșu'

Super Membru
  • Număr conținut

    943
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    XR650R

Vizitatori Recenți Profil

2.286 citiri profil

Moșu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poate fi un contact imperfect care face figuri doar la anumite vibratii. As verifica firele in prima faza.
  2. Este saua standard retapitata de moto_dan:
  3. Confirm. Pe al meu am dat 1900 euro si dupa multe zeci de ore de munca (daca nu chiar 100+) si aproape inca 3000 euro am ajuns foarte aproape de ce mi-am dorit.
  4. @AlexAB daca nu vrei sa cheltui 4000+ euro pt. un dual-sport usor si performant de generatie mai noua, Domi-ul este unul dintre cele mai bune motoare ieftine pt. soft-enduro. Pune-i un pinion de atac cu un dinte in minus (cred ca 14 in loc de 15 dinti), niste cauciucuri gen AC10 sau Mitas C02 (spate) si Mitas C19 (fata) si o sa poti face multe cu el. Mai poti sa demontezi scaritele de la pasager daca nu le folosesti, carena daca ti-e frica ca o spargi. Eventual o toba "goala" sa mai dai jos niste kg de sus si te duce oriunde... Mai incet, dar te duce.
  5. Faina tura, ai bagat ceva km. Cateva sfaturi pt. viitor: - Cumpara-ti un Garmin, macar ceva in zona eTrex 20 sau ulterior. Le gasesti ieftine/second pe OLX. - Daca nu vrei un Garmin, pune-ti OruxMaps pe telefon. Pt. oricare din ele poti sa-ti iei harti "offline" de aici: http://www.freizeitkarte-osm.de Sunt bazate pe OpenStreet Map si sunt mult mai bine puse la punct fata de Google Maps pentru zonele neasfaltate, poteci. O sa te scuteasca de mult timp pierdut cu orientarea. - Lasa gumele de asfalt pt. asfalt. Pune cel putin niste cauciucuri duale. Heidenau K60, Conti TCK80, Metzler Karoo 3, Mitas E07... Plus inca o gramada de modele care nu-mi vin acum O sa te ajute cand dai de pamant mai ud, pamant afanat, frunze. Eu am fost multumit de combinatia TCK80 pe fata si K60 pe spate pt. ture on-off. Dar orice cauciuc cu crampoane iti face viata mult mai usoara cand iesi de pe asfalt. Si pe asfalt gumele duale sunt suficient de bune incat sa poti merge sustinut, fara emotii in curbe. LE. Pe OSM exista drumul intre Cheile Sohodolului si Valea de Pesti.
  6. Si eu ii recomand sa continue drumul din Cheile Sohodolului pana ajunge la DN66A. De acolo, in functie de timp, merita mers spre Campul lui Neag - Cerna Sat - Baile Herculane. Intre Campul lui Neag si Cerna Sat este un forestier in stare buna, merge facut si cu motoare de strada (mai incet oleaca). @AlexAB te poti inspira cu portiunea din Cheile Sohodolului pana spre Campul lui Neag din log-ul asta: https://ridewithgps.com/trips/922865
  7. Pe scurt: motorul nu o mai pornit, am facut un test de compresie si mai mult de 60 psi n-am reusit sa scot nici cu 5ml de ulei in cilindru. L-am desfacut si... Asta sa fie cauza?
  8. Vand: - mansoane "Pro Taper". Pret 25 lei. - protectie ghidon de burete cu folie de protectie. Pret 40 lei. Predare personala in Deva, jud. HD sau trimit prin posta cu plata ramburs. Contact prin PM pe forum sau 0725223990
  9. Am gasit (in cutia cu piese vechi) o husa de sa de XR650R, in stare buna. Am schimbat-o ca nu-mi place "design-ul", ii intreaga si folosibila. O vrea cineva? N-am idee cat poate sa coste, orice de la 2 beri in sus ma motiveaza sa merg pana la posta s-o trimit
  10. Vezi sa "lucreze" cum trebuie frana. Asa era al meu pe spate cand l-am luat. Nu se simtea ca franeaza. Am facut etrierul bucatele, am schimbat tot ce-i cauciuc in el (exista kit-uri complete de reparatie), am curatat si pompa, am curatat pistonasul, am pus un furtun cu invelis metalic HEL si acum franeaza ok. Am atasat cateva poze cu ce-am gasit pe acolo...
  11. Nu am mers cu discul standard sau cel de 280mm, dar XR-ul meu l-am cumparat direct cu kit-ul de 320mm. Franeaza excelent, frana este foarte dozabila si n-am nevoie sa franez cu mai mult de 2 degete. Nu as face economii la frane. Btw, sunt si eu interesat de codul disculul de 320mm de la EBC. Al meu pare sa fie cam la 50% din viata si l-as schimba pt. sezonul viitor.
  12. Vand o pereche de Thor Ratchet, negre, marimea US 12. Se potrivesc pt. cineva care poarta 44-45. Sunt folosite pe motocicleta aproximativ 20 minute. Sunt prea rigide pentru mine, le-am luat sa inlocuiesc o pereche de cizme enduro-touring. Cizmele sunt in Deva, le trimit prin posta/curier. Pret 650 lei, negociabil. Detalii pe PM sau la 0725.223.990.
×
×
  • Creează nouă...