Sari la conținut

Ruginel

Moderatori
  • Număr conținut

    10.184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ruginel

  1. Fix ce ziceam eu pe topicul de chinezarii BMW a facut o greseala fatala, KTM la fel. Acum vin din spate CF Moto & Co si le rapeste segmentul de piata tuturor, nu doar lor...cel putin pe moment. Niciodata nu se va apropia de calitatea unui brand consacrat la un pret (mult) prea competitiv.
  2. Pe hartie pare interesanta si are niste aspecte la fel de misto, cum ar fi rotile tubeless. Pe viitor ma gandesc la ceva mai usor, sper eu pana in 170 kg, mono sau bicilindru de cilindree 300-600 cu care sa ma duc calare pana la coclau. Astept sa vad ce mai ofera piata, dimensional imi place Honda CRF 300. Nu am talente de endurist asa ca nu pot spune prea multe despre categoria asta. Aspectul fiabilitatii este insa unul foarte important, mai ales ca e posibil sa o tin nu unde locuiesc eu. Stiu sa imi fac singur toate operatiunile de mentenanta, reglaje, valve, schimburi de rulmenti etc. este una…dar nu as vrea sa stau cu magarul in garaj pentru ca pica nu stiu ce piesa care ajunge dupa X luni de la comanda. Omul a zis ca este inalta pentru el.
  3. Salutare! Am schimbat categoria moto si vand din ce am adunat, ca sa iau altele...logic 1. Geaca de piele moto Cafe Racer in stare foarte buna. A fost purtata un singur sezon. Vine dotata cu protectii Supershield pentru spate, umeri si coate. Se preteaza pentru o persoana cu o inaltime de 1.80-1.90 si cu o greutate de 80-90 de kg. Pret: 700 lei 2. Geaca moto textila mesh Alpha Head, stare buna, o am de 3 sezoane. Nu este descusuta sau rupta, au plecat anumite litere din scrisul Alpha Head. Are mesada anti-vant, protectii level 2 spate umeri si coate. Se potriveste pentru cineva de 1.80 - 1.90 si pana in 93-95 kg. Cred ca doar protectiile fac 200 de lei sau mai bine. Pret: 270 lei 3. Ghiozdan moto impermeabil, foarte incapator, purtat de 2 ori, stare impecabila, trebuie doar sters de praf intrucat sta in dulap de un an. Pret: 170 lei Contact: aici pe topic sau mesaj privat Livrare: Predare personala in Bucuresti. Daca sunteti din afara Bucurestiului si ne cunoastem, se trimite bunul, se probeaza iar apoi banii se vireaza pe card ca sa nu mai pierdem timp si bani cu curier / ramburs. Transportul este suportat de cumparator. Daca nu ne cunoastem, plata transportului in avans si banii la predarea coletului de catre curier sau banii in cont daca simtiti ca aveti incredere in mine.
  4. Mi se pare extrem de ieftin. Sigur nu este ambalat pe vapor? @ENEOS parca tu aduceai Eneos...poti lamuri situatia?
  5. Decupezi dintr-o placa de aluminiu dupa forma talpii cricului, gauri filetate si folosesti suruburi mai lungi. Practic ii adaugi inca o talpa sub talpa. Sau o decupezi chiar mai lata sa fii sigur ca o poti parca si in noroi.
  6. Nu ai umblat destul. Am gasit niste gherle facute de reprezentante de te crucesti.
  7. Eu am gasit carene prinse cu autoforante, negrese de rigips si holzsuruburi.
  8. Toata lumea are doar cuvinte de lauda la adresa ei...daca asculti parerile influencerilor ai zice ca este motoreta perfecta. Si de pe la noi au fost cativa la lansare, invitati de CF moto, totul platit etc. Clar sunt niste pareri nepartinitoare.
  9. Pai de asta zic. Nu flexeaza oare daca este incarcat?
  10. Asta inteleg…dar oare flambeaza suportul de rasina?
  11. @Lucian_M nu folosesti suportul standard de rasina pentru topcase? Sau te referi la o placa adaptoare pentru placa de la Givi?
  12. Am remarcat asta la aproape orice motocicleta pe care m-am urcat in ultimii ani, inclusiv la nakeduri. Cred ca se prefera designul in detrimentul confortului.
  13. Subturat nu in sensul clasic al unui motor cu cutie manuala ci in sensul in care il menajezi prea mult si mergi cu 2-3,000 rpm.
  14. Nu merge subturat cu el. Treci prin toata plaja de turatii cu el, dar fara accelerari bruste.
  15. Cu mare drag vin, numa’ sa vina barele de protectie si ce mai are sa vina. Chiar si V-Stromul are destula electronica pe el, dar parca nu indeajuns de multa inca sa ti se para ca mergi cu masina.
  16. Multumesc mult, hombre! Da bre, radem, glumim dar parca nu se mai fac cum se faceau in trecut. Suna cliseic dar asa pare sa fie. Acum cica este un recall major la GS 1300. Oricum, motociclete fenomenale pentru ce sunt ele.
  17. Pai sunt niste scutere fiabile, mentenanta ieftina si piese pe toate drumurile. Cand am fost cu a mea la revizia de 1000 km, mecanicul de la Yamaha mi-a aratat un N-Max cu 100,000 km pe bord, din flota Fan Curier. Spunea ca a inceput sa consume ceva ulei dar la cum le birjaresc cei de la curierat, nu este de mirare.
  18. Asa sa fie! Cine are sa-i traiasca, cine n-are, sa nu-si doreasca
  19. BMW face motociclete...?? Imi place ideea de GS dar nu imi place ideea de BMW. Dar fara sa fie strugurii acri, parca nu imi vine sa ingrop 27k intr-un GS. Multam, Cristi! Am vorbit cu el si cica ma aduce la tine la CJ daca ii fac cadou niste accesorii. Multumesc, hombre!
  20. Sa il stapanesti sanatos! Si al meu indeplineste cu brio rolul de magarus in oras. Casca mea nu incape sub sa din pacate (Shoei GT Air 2)
  21. Salutare tuturor! Dupa ce anul trecut am avut niste zile in care am bagat intre 600 si 850 de km pe naked, am zis ca trebuie sa fac si un pas catre o motocicleta mai "serioasa". Cum si dimensiunile corporale sunt mai de prajina, optiunile s-au limitat singure. Asadar, am zis sa ma uit la ce ofera segmentul adventure, m-am uitat la buget, iar in stilul caracteristic dupa ce am rontait netul cateva luni, intr-o zi tam-nisam m-am dus la un dealer si am dat comanda de ce mi-am dorit...in speta, motocicleta din titlu. Intamplarea a facut sa soseasca cam in acelasi timp cu motocicleta lui @Lucian_M si chiar am schimbat niste vorbe si impresii cu el. Buuun...Pana acum nimic special si nici kilometri foarte multi. Am bagat o tura scurta de 500 km a doua zi cum am luat-o iar de atunci sta cuminte sub husa si asteapta barele de protectie. Pana acum am montat: o protectie de far, protectie de radiator, o talpica pentru cric si alte cateva maruntisuri. Prematur sa imi dau cu parerea dupa doar 500 de km, insa pot spune ca puterea este mai mult decat suficienta pentru stilul meu, franele sunt chiar eficiente avand in vedere ca foloseste sistemul de frane combinate. Trebuie totusi sa mai mananc kilometri ca sa imi dau seama cu adevarat ce stie motocicleta asta. Nu prea m-am obisnuit cu saua...nu inteleg de ce toate motocicletele moderne, cu cateva exceptii, au seile tari. Dupa aproape 500 de km ma cam resimteam dar din fericire nimic deosebit. Mi-am dat comanda de o husa pentru sa si vedem daca rezolva sau nu problema. Parbrizul: desi este reglabil, in pozitia cea mai de sus imi trimite vantul in zona vizierei. Este mai confortabil cu el coborat la maxim, nu mai resimt vantul atat de rau. Vedem daca deflectorul pe care l-am comandat va mai atenua din disconfortul creat de vant. Culoarea nu este cea care se vede in poza, este o nuanta de portocaliu dar camera telefonului da rateuri cand o vede.
  22. Sa o stapanesti sanatos, Lucian! Si eu i-am montat niscaiva accesorii la a mea zilele astea, inca astept crashbar-ul de la Evil Chop. O sa fac si eu un topic in care mai trec una-alta.
  23. Bine ca ai rezolvat. Pe viitor mai da un semn daca nu ai cu cine sa iesi. Scuterul stie sa mearga si cu viteze mai mici. Mai este pe forum cineca care a mai facut iesiri cu incepatori. @LionEl
  24. Habar nu am daca este femeie sau barbat. Eu am presupus ca este barbat. iar asta se vede din cum am facut acordul in reply-ul meu de la prima postare, mai ales ca pe telefon nu vezi ce si cum. Am mai iesit cu incepatori in trecut, regulile si traseul l-am stabilit de dinainte, i-am lasat pe ei sa aleaga ritmul, le-am zis sa nu incerce sa ma impresioneze ca nu este cazul, iar eu le tineam spatele sa nu fie depasiti aiurea de catre alti participanti la trafic. Habar nu am ce are, insa scuterul meu poate sustine constant 90-100, viteze care de obicei sunt mai mari decat cu ce sunt incepatorii confortabili. Am bagat pe scuter Bucuresti-Moeciu si retur, asa fara stres.
  25. Si totusi, @45Teaa a iesit la plimbare, sau nu? Eu inca sunt disponibil cu scuterul in weekend.
×
×
  • Creează nouă...