Sari la conținut

JMoto

Super Membru
  • Număr conținut

    845
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JMoto

  1. Cat ai dat pe moto ? .. am avut ocazia sa cumpar asa cv dar dupa ce am dat o tura am zis pas. Pozitia in sa mi se pare ft incomoda. Ft scurta de la sa pana la ghidon. Fata de alte specimene precum gsxr sau cbr , pot sa zic ca este naspa acest model de r1. Mai precizez ca nu mi sa parut puternica nici cu 2 3 4 nimic. Eu veneam dupa un gsxr k3 750 modificat la tng cu 150cai. Si tragea cu adevarat. C pot sa zic sa o stapanesti sanatos si fara incidente, cum a zs colegul mai sus respecta moto.

  2. Multi soferi cat b au dat spaga la permis. Atat stiu ei sa conduca de 300€' . Am intalnit multi soferi priceputi care parca fac din adins sau din prostie si ori nu acorda prioritate ori iti vin dupa contrasens in depășire , de parca noi motociclisti nu existam pe sosea. Eu nu stiu ce este in capul unora. Dar uite cum sufera ceilalti oameni din cauza lor. Sanatate motociclistului ! Si uite asa a mai disparut o motocicleta dupa sofea si poate si un rider. Ne am împuținat si e de rau .

  3. Salut. Un prieten are gsxr 750 k1 si are in momentul asta o problema si anume : nu ii idica viteza , indica 0 la orice viteza orice turatie. (Merge tot in afara de km) Ce ar putea fi ? Si inca cva a intrebat daca se poate reseta bordul sau restart ceva de genul ca la pc.

    Mai precizez faptul ca a avut un scurt la un semnal si bordul nu a mers deloc . Acum a remediat problema firului .

  4.  

    Banuiesc ca trebuie sa ai si un motiv destul de intemeiat. Altfel s-ar duce toata lumea. Ceva idei?

    Pai din intamplare umbland pe la pipera si asteptand la cozi am auzit lumea "" plec din tara" asta e classica : )) ..nu stiu ce sa iti zic. Multi se duc pt reprogramare. Treaba e ca stiu un caz la care chiar a mers si a fst programat mai devreme. Acuma depinde ce idei inventezi

×
×
  • Creează nouă...